Fit.Camp 15-24.juuli 2016 – Otsereportaaz!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Fit.Camp 15-24.juuli 2016 – Otsereportaaz!
- This topic has 1,896 replies, 148 voices, and was last updated 5 years, 11 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
august 11, 2009 at 6:16 e.l. #212440
Rebane
KeymasterIf there´s grass on the field, play ball.
“>No vaatame seda asja veel kirbukene. Kuna ma olen nii deep mees, et tulevikku näen, siis saavad sul küll ainult tütred olema. Ja siis kui nad saavad nii kuueteiskümneseks, eks sa siis tuleta meelde seda ‘kui on muru, mängi palli’ asja. ONJU

Ma soovitaks juba praegu sellise hea padja valmis otsida, kuhu sisse oleks hea nutta.
august 11, 2009 at 6:33 e.l. #212441Lexusl
MemberNo vaatame seda asja veel kirbukene. Kuna ma olen nii deep mees, et tulevikku näen, siis saavad sul küll ainult tütred olema. Ja siis kui nad saavad nii kuueteiskümneseks, eks sa siis tuleta meelde seda ‘kui on muru, mängi palli’ asja. ONJU
“>
Ma soovitaks juba praegu sellise hea padja valmis otsida, kuhu sisse oleks hea nutta.
Oiiiii Kirp seda oli vist valus kuulda
, tahaks kohe sõnu tagasi võtta või mis ??august 11, 2009 at 7:30 e.l. #212447Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo vaatame seda asja veel kirbukene. Kuna ma olen nii deep mees, et tulevikku näen, siis saavad sul küll ainult tütred olema. Ja siis kui nad saavad nii kuueteiskümneseks, eks sa siis tuleta meelde seda ‘kui on muru, mängi palli’ asja. ONJU
“>
Kamoon, Simmo. Sellele mõtleme siis. Elu ongi selline.
august 11, 2009 at 7:37 e.l. #212451savi_
MemberIf there´s grass on the field, play ball.
“>See saabki sinu Mr. O karjääri komistuskiviks
august 11, 2009 at 8:23 e.l. #212470villu_v
MemberKas laagrist mingi video ka tuleb?
august 11, 2009 at 8:38 e.l. #212471Ott Kiivikas
MemberVidomateriali ei tule minuteada, ei tea et Joker filinud midagi oleks.
Tore on tõdeda, et rahvas juba mu üleskutsele registreeruda kiiresti reageeris, hetkel on juba tulnud 10 sooviavaldust järgmise aasta laagrisosaleda, ma ei arvasta sinna sisse, neid inimesi, kes sellel aastal osalesid. Seega ega seal palju kohti üle ei ole kui arvestada, et see aasta osales 25-27 inimest ja kokku on järgmiseks aastaks broneeritud – 50 kohta. Seega kui keegi veel arvab ,et soovib järgmisel aastal osaeda saatke mulle mail. ott@kulturism.ee ja selgitusse lisaga nimi, vanud, tel, mail, ja aadress.
Ette tänades
“>august 11, 2009 at 8:41 e.l. #212473Raivo Piiber
MemberVidomateriali ei tule minuteada, ei tea et Joker filinud midagi oleks.Tore on tõdeda, et rahvas juba mu üleskutsele registreeruda kiiresti reageeris, hetkel on juba tulnud 10 sooviavaldust järgmise aasta laagrisosaleda, ma ei arvasta sinna sisse, neid inimesi, kes sellel aastal osalesid. Seega ega seal palju kohti üle ei ole kui arvestada, et see aasta osales 25-27 inimest ja kokku on järgmiseks aastaks broneeritud – 50 kohta. Seega kui keegi veel arvab ,et soovib järgmisel aastal osaeda saatke mulle mail. ott@kulturism.ee ja selgitusse lisaga nimi, vanud, tel, mail, ja aadress.
Ette tänades
“>Et inimesed ennast lihtsalt kirja ei paneks, siis väike broneerimistasu võiks ju ikka olla, mida tagasi ei saa, kui inimene peaks loobuma? 250 eeku näiteks?
august 11, 2009 at 8:44 e.l. #212474Lexusl
MemberEi tule. MASU aeg mis teha
august 11, 2009 at 8:49 e.l. #212475jrx
MemberEt inimesed ennast lihtsalt kirja ei paneks, siis väike broneerimistasu võiks ju ikka olla, mida tagasi ei saa, kui inimene peaks loobuma? 250 eeku näiteks?Noh, mõistlik oleks seda korjama hakata vast uue aasta alguses vnii… Aga üldiselt laagrikorraldajana ütlen, et see on oluline mõte.
august 11, 2009 at 8:55 e.l. #212478Raivo Piiber
MemberNoh, mõistlik oleks seda korjama hakata vast uue aasta alguses vnii… Aga üldiselt laagrikorraldajana ütlen, et see on oluline mõte.Jah, eks kuupäev jääks korraldajate otustada. Oluline on aga see, et laagrisse saaksid need, kes sinna tõesti minna tahavad. Nagu me siit eestpooltki lugesime, et “oleks teadnud, oleks tulnud” jne jne. Oleks-poleks – laager toimus vist juba viiendat korda, seega – kes asjaga vähegi kursis, peaks juba ammu teadma, mis selles laagris toimub ja kes seal käivad. Summa võib ka suurem olla ja kogu summa tasumisel käsitletakski seda broneerimistasuna. Kui loobud näiteks 3 kuud enne laagrit, saad kogu raha tagasi. Kui 2 kuud, siis pool raha ja kui kuu aega enne laagrit teatad, et ei osale, oled oma rahast ilma. Erandiks muidugi force majore – haigus vms, kuid need oleks juhtumid, mida vaadeldaks case by case. Minu arvamus siis selline
august 11, 2009 at 9:05 e.l. #212486Ott Kiivikas
MemberTänud Gannibal – eks ma võtan neid mõtteid arvesse, esialgu selle aasta numbri sees korjan lihtsalt kokku nimekirja inimesi kes üldse teoreetiliselt asjast huvitatud on, küll siis kui asi konkreetsemaks läheb mõtleme läbi mis ja kuidas.
august 11, 2009 at 10:17 e.l. #212493villu_v
MemberPalju osalemistasu järgmisel aastal võiks umbes olla?
august 11, 2009 at 1:54 p.l. #212506Ott Kiivikas
MemberKuna kaks ööd tuleb juurde ja eeldame, et pakume korraliku täiendkoolitusprogrammi, st. ikka kindlad loengud toidust treenimisest jne. siis kaldun arvama, et see hind võib tulla 4000 – tuuri natuke siia, natuke sinnapoole (sisaldab siis kõiki kulusid, toit, elamine, koolitus, trenn jne.) Eks paistab, mida hinnad aastaga teevad , kuid suurusjärk on selline.
august 11, 2009 at 4:20 p.l. #212549Blackdom
MemberVõsuga on siis lõplikult finito ? Mis selle Kääriku eelis on, hind ?rattamatk vähe pikem… ja Võsul haisu vähem;)
august 11, 2009 at 6:32 p.l. #212569Blackdom
Member“spordi” fregneensssiii:) ei tegelt ma ise haisen sry!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.