Fit Model 2016
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FatBurner Team – Valmistu koos minuga » Fit Model 2016
- This topic has 185 replies, 16 voices, and was last updated 9 years, 6 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
märts 25, 2016 at 1:32 p.l. #306056
Arina V
MemberИ так, сделаем небольшой отчетик, а то и правда, все настолько углубились в подготовку, что забыли совсем отчитываться))
Nii, teeme siis väikese aruanne. Muidu oleme nii trennidesse süvenenud, et unustame seda teha.
Вышла как-то утром на пробежку, мороз и солнце так манили (вообще бегать не люблю, но интервал sobib). На полпути телефон замерз и вырубился. Так что, сколько там калорий я истратила, неизвестно. Ну это ладно..
Üks päikeseline, aga külm pühapäevane hommik inspireeris mind jooksma mnna. Üldiselt joosta mulle ei meeldi, aga intervall sobib. Poolel teel telefon sai külma ja lülitas ennast välja. Et ei tea, palju kaloreid ma seal põletasin, aga see selleks…
Кардио перед позированием. Сам себя не сфоткаешь – никто не сфоткает
Cardio enne poseerimist. Keegi sind ei pildista, kui ise seda ei tee.
Понедельничные ноги – 748 кал. Esmaspäevased jalad.
Среда, отрабатываю за вторник. И новые штаны.
Kolmapäeval teen trenni teisipäeva eest. Ja muidugi uued püksid.
Четверг, и снова ноги. Мой обожаемый Смитик
Neljapäev ja uuesti jalad. Minu lemmik Smitik.
Сегодня пятница, у всех выходной и эти все приперлись в зал. Народу-тьма. Удивляюсь, как я за 2 часа то уложилась.
Встретила Настю. Она так засмущалась, что уронила 5-килограммовый блин себе на лоб))
Täna on reede ja kõigil on vaba päev. Rahvast on terve unnik. Imestan, kuidas ma 2 tunniga hakkama sain.
Kohtusin Anastassiat. Naeras ja sai 5-kilose pliiniga näkku ))
И самый вкусный обед за историю проэкта!
Паста цельнозерновая а-ля болоньезе с запеченым куриным филе, томатами с базиликом и капелькой козьего сыра (11% fat)
30g+120g+100g+10g соответственно/vastavalt.
БЖУ/VRS на всю порцию 22,6/6,8/23,9 kogu ports 244cal
Ja siis kõige maitsvam lõuna selle proekti jooksul!
Täistera pasta a-la bolognese ahjukanaga, tomati- ja basiilikuga ja kitsejuustu tilgaga (11% fat)
märts 25, 2016 at 6:44 p.l. #307608roman.nuut
Membermärts 30, 2016 at 9:08 e.l. #314628Julia Smoli
MemberLõpuks olen jõudnud arvutini et postida uudeised ning viimased pildid. Ütlen ausalt, see, et ei ole võimalik postitada pilte nutitelefonist mind natuke häirib, usun, et selle tõttu ka teised siin vaikivad. Aga noh see selleks
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Tulin Itaalia reisilt tagasi, käisin kahe sõbrannaga. Ma poleks seda reisi broneerinud oleks ma teadnud, et osalen projektis sel ajal, aga reis sai broneeritud juba pool aastat tagasi… Polnud kerge Itaalias ennast söögi suhtes vaos hoida ning trenni teha aga ma sain hakkama. See, kuidas ma otsisin pühade ajal erinevates linnades jõusaale on eraldi story, kuid kõik lõpude lõopuks õnnestus. Mis siis, et sõit taksoga ühte saali läks maksma 70 eurot ning teise saali mind ei taheti sisse lasta kuna mul polnud Itaalia isikukoodi. Poole tunniga rääkisin administraatori pehmeks ning lõpuks sain saali sisse ning trenn oli ilusti tehtud
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Trenni tegin siis kui sõbrannad veel magasid, kuna me enamus ajast jalutasime ning vaatasime vaatamisväärsusi, hommikusöökidelt võtsin kaasa mune ning kalkunisinki, sel ajal kui sõbrannad sõid pizzat ja pastat kohvikutes tänava kohvikutes. Siis kui kaasa võetud proteiinid said otsa läksid Decathloni ning ostsin terve kotti täis igasuguseid majustusi, mis on meilegi lubatud
)) tõin palju koju ka, sest meil selliseid asju ei müüdagi. Üks kord õhtul lubasin endale rasvase joogurti marjadega, arvan, et sõbrannad ei saanudki lõplikult aru millist naudingut sain süües seda joogurtit
” width=”20″ /> Lisan siis mõningad pildid, elu on ilus!
märts 30, 2016 at 7:17 p.l. #315744märts 31, 2016 at 5:14 e.l. #301835Kristina Nuut
MemberДевчонки и мальчишки!!!!
Напоминаю в воскресенье в 14.00 у нас с вами МЕГА интересная тренировочка в спортклубе TERAS. Встречаемся в 13.45 в вестибюле
” width=”20″ />Также огромная просьба до воскресенья определиться точно с платьями!!!!!
Хороших продуктивных вам дней и отличного настроения!!!
märts 31, 2016 at 8:56 e.l. #188788Julia Smoli
Memberaprill 2, 2016 at 8:15 e.l. #296141Vika Reinsalu
Memberaprill 4, 2016 at 7:06 p.l. #171782roman.nuut
Memberaprill 10, 2016 at 5:15 p.l. #285167aprill 13, 2016 at 4:29 p.l. #284151Nastja Jevdokimova
MemberЕсли нет наших фоток, это не значит, что никто не тренируется! Это лишь значит то, что наши тренировки стали серьёзнее и активнее, ведь первые отборочные соревнования уже в это (!!!) воскресенье, а на фото просто не хватает сил и времени.
Но в этот понедельник я нашла пару минут после тренировки, чтобы немного подурачиться
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> …
Ах эти ножки, ножки, ножки… Бегали по дорожке, и приседали, и жим жали, и чего только не делали…
Меньше слов, больше фоток
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Гиперэкстензия …

Разгибания …

Сгибания …

Жим …

Немного пятидесяти оттенков серого
…

Отдыхаем …

#всем_спорта
#всем_позитива
#мы_молодцы
aprill 13, 2016 at 6:23 p.l. #282813roman.nuut
Memberaprill 14, 2016 at 3:07 p.l. #386116Eleri
MemberFit Model I Eesti lahtised karikavõistlused toimuvad 8. mail 2016 Tallinnas Spordi- ja Hobimessi raames Tondiraba Jäähallis, Varraku 14.
Fitmodel on uus IFBB võistluskategooria, kus liidetud on sportlik ilu, glamuur ja show. Silmatorkavad õhtukleidid, ilusad inimesed, graatsiline lavaline liikumine, on selle ala puhul elementaarne. Meeste kategoorias ei hinnata mitte ainult keha, vaid ka ilu ja isikupära.
FitModel kategooria on ametlikult tunnustatud uus spordiala IFBB täitevnõukogu ja IFBB kongressilpoolt 6. novembril 2015 Hispaanias.aprill 16, 2016 at 4:37 p.l. #386204aprill 17, 2016 at 6:59 p.l. #386236aprill 18, 2016 at 12:47 p.l. #386248roman.nuut
MemberА будут ли оглашены результаты в данной теме? Интересно чем всё закончилось.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.