Skip to main content

Fit Kombo

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Fit Kombo

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Reix
    Member

Tere!

Küsimus siis järgneva kombo kohta:

“Fit Kombo”

http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…roducts_id=1005

Nimelt, olen seni kasutanud kreatiin+proteiin sheiki. Peale (jõusaali)trenni, mahlaga segatuna. Nüüd tekkis küsimus, kas oleks ehk mõttekas osta nimetatud kombo, kus on juures(peale kreatiini ja proteiini) Fit Mass. Kui kreatiini+valgu sheiki joon peale trenni(seni olen joonud), siis kuidas oleks nüüd, kui ostan antud kombo, õigeim tarbimist nende kolme toote puhul jagada? Ehk keegi oskab juhtnööre anda/oma kogemusi jagada/ühe tema meelest ratsionaalse tarbimispropotsiooni välja tuua.

(Ei tea, kuivõrd oluline see on, kuid 3x nädalas teen jõusaalitreeningut, 1x nädalas jalgpall, 1x ujumine, 1x jooks(jooks ja jalgpall üpriski intensiivsed treeningud, ujumine mitte niiväga). Seni olen lisandeid tarbinud vaid peale jõusaalitreeninguid. Lähiaja eesmärgiks oleks kaalu lisamine).

Ette tänades,

Reix

//EDIT:

Kasutasin ka otsingust, et antud kombo kohta kellegi kogemusi leida, kuid ei suutnud midagi tarka leida, kui ma otsimises lihtsalt saamatu olen, siis minu vabandused.

tereummikust
    Member

Ma olen ise ka selle peale mõelnud, et selline tavaline “elementaarne” kombo oleks proteiin + süsivesikud + kreatiin, siis miks Fit Kombo puhul on proteiin + massilisaja (proteein+süsikad) + kreatiin?

Ühesõnaga selline kõige nö. kuldsem kesktee oleks 30g valku, 50g süsivesikuid ja 5g kreatiini peale trenni.

Aga noh see pole mingi rusikareegel, eks neid vahekordi võib muuta vastavalt eesmärkidele ja toitumisele jne.

Reix
    Member

Selge, tänud.

Huvitav on see, et nüüdseks on see kombo müüginimekirjast eemaldatud..

/Niipalju siis potentsiaalsest ostust.

Mailman
    Member

Ma olen ise ka selle peale mõelnud, et selline tavaline “elementaarne” kombo oleks proteiin + süsivesikud + kreatiin, siis miks Fit Kombo puhul on proteiin + massilisaja (proteein+süsikad) + kreatiin?

Usun, et nime tõttu. Nimi ütleb et ” Fit kombo” ja esindatud on kõik senised fitness poe tooted.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.