film “300”
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » film “300”
- This topic has 64 replies, 33 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
mai 19, 2007 at 10:01 e.l. #115792
jrx
Membernjah. üks popkorni film oli. kes vähegi ajaloost midagi jagab, siis sellisele on seda filmi väga raske vaadata. eriti kuna filmi reklaamiti pooleldi tõena.kõige rohkem silma kriipisid sõdurite lihased, mis ei saanud tol ajal kindlasti sellised olla jpm
LOL@need kaks viimast posti. KES reklaamis asja tõe pähe? Algusest peale oli teada, et see film põhineb KOOMIKSIL, mis väga tugevalt graafilise meediumine oli filmi põhjaks.
Uurige tausta – see film oli JUTUSTATUD lugu (juba filmis sees). Muinasjutt. Ja selle tõttu ka taotluslikud liialdused. Lugu räägitud nii nagu spartalased -oleks võinud- seda lugu üksteisele rääkida.
Ja vaevalt et spartalased väga pekised olid:P
mai 19, 2007 at 10:27 e.l. #115793Xero
MemberJah, lugu on jutustatud nagu legendi alusel. Aga nagu üks postitus siin eespool ütles, on see siiski ajalooga seotud, kuigi jah, väga ebaharilikul moel on see filmis esitatud. Seepärast teeb see fakt selle filmi ja ka ajaloo ebausutavaks.
Palun väga, TERMOPÜÜLID ning LAHING
mai 19, 2007 at 10:34 e.l. #115794anelka
MemberMa ei saa aru, jälle saab subtiitreid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ??? Kas keegi oskab kommenteerida? subclubil oli ju kohus vms?mai 19, 2007 at 1:54 p.l. #115800gmaster
MemberLOL@need kaks viimast posti. KES reklaamis asja tõe pähe? Algusest peale oli teada, et see film põhineb KOOMIKSIL, mis väga tugevalt graafilise meediumine oli filmi põhjaks.Uurige tausta – see film oli JUTUSTATUD lugu (juba filmis sees). Muinasjutt. Ja selle tõttu ka taotluslikud liialdused. Lugu räägitud nii nagu spartalased -oleks võinud- seda lugu üksteisele rääkida.
Ja vaevalt et spartalased väga pekised olid:P
Based on Frank Miller’s graphic novel, “300” concerns the 480 B.C. Battle of Thermopylae, where the King of Sparta led his army against the advancing Persians
palun. novell pole koomiks
ma ei väida et spartalased pekised olid, aga need tüübid olid kulturistid. selle aja sõdalase kehaehitus oli väga erinev sellest
mai 19, 2007 at 3:05 p.l. #115802-antero-
MemberVäga hea film,soovitan (Y)
mai 19, 2007 at 4:00 p.l. #115804Int
MemberBarbell, see et see oda lõpus ainult riivas seda paha meest Xerxest oligi nii mõeldud. Leonidas ütles ka et “and before this battle was over that even a god king can BLEED” Xerxese orjad pidasid teda jumalaks aga nüüd nad siis nägid kuidas tal mokast verd voolas.
mai 19, 2007 at 4:27 p.l. #115811UmbIsik
MemberBased on Frank Miller’s graphic novel, “300” concerns the 480 B.C. Battle of Thermopylae, where the King of Sparta led his army against the advancing Persianspalun. novell pole koomiks
ma ei väida et spartalased pekised olid, aga need tüübid olid kulturistid. selle aja sõdalase kehaehitus oli väga erinev sellest
Inglise keelne sõna “novel” ei tähenda siiski mitte novelli, vaid romaani. “Graphic novel” on veidi peenem väljend koomiksi kohta. Sellega peetakse tavaliselt silmas nn kvaliteetkoomikseid ja püütakse hajutada inimeste halbu eelarvamusi koomiksite suhtes.
mai 19, 2007 at 5:35 p.l. #115826jrx
MemberBased on Frank Miller’s graphic novel, “300” concerns the 480 B.C. Battle of Thermopylae, where the King of Sparta led his army against the advancing Persianspalun. novell pole koomiks
LOL@see, et keegi üritab midagi öelda kui ei tea millest ta räägib:P
Ja kulturistid polnud need tüübid kuskilt otsast, need olid näitlejad ja kaskadöörid ja nende treening kulturismitreeningust oluliselt erinev.
mai 19, 2007 at 7:10 p.l. #115832eintsius
MemberÄge trenn oli neil. Meenutab kergelt midagi eriüksustele omast treeningut.
Film oli minu arvates natuke liiga lahja oma jõhkruse poolest. Nagu püüdsid vaatajatele uut, väga brutaalset vaatvinklit tuua, aga selle kohta oli minu arvates natuke hädine.
mai 19, 2007 at 7:30 p.l. #115834MEE
Memberma ootasin ka rohkem räigust aga noh, “pole paha” kvalifikatsioon sobib igati
mai 19, 2007 at 8:12 p.l. #115838matti
MemberTahaks ka näha
mai 19, 2007 at 8:37 p.l. #115839MEE
Membernett olemas – kes Sul keelab?
mai 20, 2007 at 8:53 e.l. #115844gmaster
MemberJa kulturistid polnud need tüübid kuskilt otsast, need olid näitlejad ja kaskadöörid ja nende treening kulturismitreeningust oluliselt erinev.milline nende treening oli siis? mulle tundub et me räägime erinevatest asjadest
selle aja sõduri peamisi ülesandeid polnud kindlasti kõhulihaste tegemine ja kangi surumine kaldpingil
aga ok, ma ei viitsi vaielda, ma annan alla, u win
mai 20, 2007 at 10:01 e.l. #115847