Figuuri kombo toimed ?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Figuuri kombo toimed ?
- This topic has 11 replies, 7 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Vilps.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2010 at 6:34 p.l. #20977
FoxRider
MemberTahaks teilt tarkadelt head nõu saada, seega uurin siis siit foorumist mõned asjad ära.
Mul on selline probleem, et ma tahaks enda lisa kilodest vabaneda ja tahaks teada mida selleks tarvitada võiks ?
Ise leidsin sellise asja nagu Figuuri kombo. Et kas seda on mõistlik tarvitama hakata ? Ja tahaks teada et kas see Figuuri kombo põletab ainult rasva ja annab neid ravi toimeid mis seal lingil kirjas oli või kasvatab ka lihas massi ? Mul oleks eesmärk lihasmassi lihtsalt säilitada aga liigsest niiöelda rasvast lahti saada. Olen ise väga sportliku eluviisiga nimelt jalgrattur ja selleks ei tahakski väga seda lihasmassi juurde, kuid rasva % näitas spordiarsti juures 19% kui saaks suveks või suve keskpaigaks 9% peale , oleksin ma väga väga rahul. Eks ma jään siis teie tarku nõuandeid ja näpunäiteid ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks asi veel. Miks ma tahan millegi abil rasva põletada kiiremini on see et ma pole viimane 2 kuud pmst poest üldse magusat ostnud , söön 3 korda päevas ja teen kõvasti trenni iga päev 2-4h ja viimasel ajal on keha kaal ikka kasvanud mitte ainult lihasmassilt vaid ma tunnen et ka rasva arvelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui juba kirjutamiseks läks siis küsin veel , et kui pika ajapärast võib juba tulemust näha olla ?
Igatahes ootan teie abistavaid nõuandeid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2010 at 6:38 p.l. #247603Amarillo
Membertoitumine korda, muud ei midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kui toitumine on korras siis võid mõelda sellele kombole kui piisavalt tulemusi ei näe, muidu kui toitud valesti raiskad lihtsalt oma raha…jaanuar 6, 2010 at 7:07 p.l. #247620FoxRider
Membertoitumine korda, muud ei midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kui toitumine on korras siis võid mõelda sellele kombole kui piisavalt tulemusi ei näe, muidu kui toitud valesti raiskad lihtsalt oma raha…ma söön tavalisi sööke aga ma olen kuulnud et neil peab õige kellaaeg ka olema eks ?
kui ma spordikoolis olen siis mul hommikune söök kell 7.30 lõuna 13.30 ja õhtu 19.00
jaanuar 6, 2010 at 7:20 p.l. #247627Jarmo Oberst
MemberFiguuri kombo raha eest telli endale toitumiskava ja tulemused on 100% paremad kui ise seda kava jälgid.
jaanuar 6, 2010 at 7:29 p.l. #247630Vilps
MemberTahaks teilt tarkadelt head nõu saada, seega uurin siis siit foorumist mõned asjad ära.Mul on selline probleem, et ma tahaks enda lisa kilodest vabaneda ja tahaks teada mida selleks tarvitada võiks ?
Ise leidsin sellise asja nagu Figuuri kombo. Et kas seda on mõistlik tarvitama hakata ? Ja tahaks teada et kas see Figuuri kombo põletab ainult rasva ja annab neid ravi toimeid mis seal lingil kirjas oli või kasvatab ka lihas massi ? Mul oleks eesmärk lihasmassi lihtsalt säilitada aga liigsest niiöelda rasvast lahti saada. Olen ise väga sportliku eluviisiga nimelt jalgrattur ja selleks ei tahakski väga seda lihasmassi juurde, kuid rasva % näitas spordiarsti juures 19% kui saaks suveks või suve keskpaigaks 9% peale , oleksin ma väga väga rahul. Eks ma jään siis teie tarku nõuandeid ja näpunäiteid ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks asi veel. Miks ma tahan millegi abil rasva põletada kiiremini on see et ma pole viimane 2 kuud pmst poest üldse magusat ostnud , söön 3 korda päevas ja teen kõvasti trenni iga päev 2-4h ja viimasel ajal on keha kaal ikka kasvanud mitte ainult lihasmassilt vaid ma tunnen et ka rasva arvelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui juba kirjutamiseks läks siis küsin veel , et kui pika ajapärast võib juba tulemust näha olla ?
Igatahes ootan teie abistavaid nõuandeid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga keeruline on saada lisakilodest rasva näol lahti ja samal ajal lihast juurde saada – suht koht võimatu, kui aus olla. Aga seda, et tahad rasvakihist lahti saada, ilma, et lihast kaotad on võimalik. No mitte päris 100%, kuna defitsiidis olles kaotad kindlasti ka lihast mingil määral, aga seda mitte eriti suurel hulgal, kui oled mõistlikul dieedil. Jalgratturina pole lihasmassil väga suur osakaal, jah mingil määral peab olema, aga võtame kasvõi Taaramäe näiteks – mees kaalub 70.2 kg – vähemalt sügisel oli, kui ta koormusteste tegi ja näitajad oli tal maailmatasemel.
Kui sa spordikoolis oled, siis kindlasti peaks seal leiduma inimesi, kes sind aidata oskavad. Dieetide puhul on üldjuhul see, et süüakse tihedalt 4-6 korda päevas, samas väiksemaid portse, et ainevahetust kiirena ja aktiivsena hoida. Üks põhjus võib just olla selles, kuna sul kolm toidukorda päevas ja nende vahel liiga suured pausid. Nende dieetide puhul on ka veel see teema, et jube populaarne on süsivesikute tarbimist piirata. Samas sina tegeled vastupidavusalaga, kus päevane menüü peaks suuresti koosnema süsiveiskutest. Siiski kavalalt ja targalt toitudes ning õigeid asju õigetel hetkel süüa, siis peaksid oma kilodest lahti küll saama. Võib küsida palju kaalud ja mis pikkus on?
jaanuar 6, 2010 at 8:54 p.l. #247657FoxRider
Memberno kaal näitas jõulude ajal 84kg ja olen 180cm pikk. spordiarsti juures näitas rasva 19% ehk peaaegu 15kg. Aga need näidud olid 2009 aasta kevadel, nüüd jaanuaris lähen uuesti.
Aga küsiks siis kokkuvõttes üle, et see Figure Combo tarbimine oleks mõistlik tegu ? Ja et kas see siis aitab kui ma toitun enamjaost mõistlikult ja teen igapäev kõvat trenni ? Või ei tasu mul sellist raha hakata raiskama ? Või ikkagi annab selle kasutamine ka tulemust ?
jaanuar 6, 2010 at 8:56 p.l. #247658FoxRider
MemberFiguuri *
Lugesin uuesti üle teie kirjad ja sain aru et pigem tellida toitumis kava mitte osta seda Figuuri Combot või midagi muud mis on rasva põletamis toimega ?
jaanuar 6, 2010 at 8:58 p.l. #247659Sakurai
Memberno kaal näitas jõulude ajal 84kg ja olen 180cm pikk. spordiarsti juures näitas rasva 19% ehk peaaegu 15kg. Aga need näidud olid 2009 aasta kevadel, nüüd jaanuaris lähen uuesti.Aga küsiks siis kokkuvõttes üle, et see Figure Combo tarbimine oleks mõistlik tegu ? Ja et kas see siis aitab kui ma toitun enamjaost mõistlikult ja teen igapäev kõvat trenni ? Või ei tasu mul sellist raha hakata raiskama ? Või ikkagi annab selle kasutamine ka tulemust ?
Nagu öeldud ära raiska selle peale raha, vaid telli toitumiskava.
jaanuar 6, 2010 at 10:04 p.l. #247668Vilps
MemberFiguuri *Lugesin uuesti üle teie kirjad ja sain aru et pigem tellida toitumis kava mitte osta seda Figuuri Combot või midagi muud mis on rasva põletamis toimega ?
Samas, kui sa käid spordikoolis, kus on kolm söögikorda päevas ettenähtud ja ise midagi teha ei saa, siis on jube keeruline sul seda kava jälgida.
jaanuar 6, 2010 at 10:41 p.l. #247671Face
MemberMa küsiks nii, et kui on olemas toitumis- ja treeningkava (mida ka järgin), kas on sisu seda kombot tarbida? Või on kasutegur nii väike, et ei ole mõtet raha raisata?
jaanuar 10, 2010 at 1:47 p.l. #248659Seevald
Memberootan ka huviga vastust kasutaja Face küsimusele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2010 at 1:56 p.l. #248661Vilps
MemberMa küsiks nii, et kui on olemas toitumis- ja treeningkava (mida ka järgin), kas on sisu seda kombot tarbida? Või on kasutegur nii väike, et ei ole mõtet raha raisata?Keegi ei tea reaalselt, kui suur see kasutegur on või mis juhtub, kui sa neid toidulisandeid ei tarbi. Minu arvamus – kui jälgid kava ja teed trenni, siis pole sul vaja neid toidulisandeid. Piisab, kui sööd kala, kus saad neid kasulikke rasvhapped ja jood rohelist teed. Ega need toidulisandid imevahendid pole ja korralik toitumine on kordades tõhusam.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.