Olen proovinud, ei märganud mingit erilist toimet, võrreldes mõne muu taimeteega. Aga midagi halba pole selle kohta ka öelda ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui jutt käib Figura 1 ja Figura 2 teedest, siis muud erilist toimet kui lahtistav neil ei ole (sisaldavad vastavalt siis sennalehti või paakspuu koort). Pikaajaliselt kasutada ei soovita (nagu teisigi lahtistava toimega ravimeid).
Ja maitse on minuteada mõlemal üsna ebameeldiv, aga see on teadupärast maitse asi ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
Kui jutt käib Figura 1 ja Figura 2 teedest, siis muud erilist toimet kui lahtistav neil ei ole (sisaldavad vastavalt siis sennalehti või paakspuu koort). Pikaajaliselt kasutada ei soovita (nagu teisigi lahtistava toimega ravimeid).
Ja maitse on minuteada mõlemal üsna ebameeldiv, aga see on teadupärast maitse asi ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
Arvasingi, et midagi erilist pole. Nägin seda teepakki ja tekkis küsimus.
Lahtistab jah eriti kui natuke üle tarbida. Teesõber nagu ma olin, ei teadnud muidugi seda ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui kõht kinni, siis hea rohi muidugi! ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maitse on täitsa meeldiv.