Skip to main content

Fight Night 4

Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Fight Night 4

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 36 total)
  • Autor
    Postitused
    Nana
    Member

Fihgt night 4 toimus arigatos(kui ma õigesti aru sain), siis kuna ma arigatos isiklikult pole veel kohal käinud, kuid kuidas seal on ruumiga, kas pealtvaatajatele ruumi on, või on vaatajate arv piiratud? ja mis kell see arigatos täpselt hakkab?

H.
    Member

Fihgt night 4 toimus arigatos(kui ma õigesti aru sain), siis kuna ma arigatos isiklikult pole veel kohal käinud, kuid kuidas seal on ruumiga, kas pealtvaatajatele ruumi on, või on vaatajate arv piiratud? ja mis kell see arigatos täpselt hakkab?

Jah, toimub neljapäeval 29.01 Arigatos. Pealtvaatajate arv ei ole piiratud ning pealtvaatajad saavad istuda tribyynidel. Kui huvi, saab ka laua tellida kus peal ka söögid joogid. Kell 18 avatakse uksed, kell 19 algus.

maddox
    Member

kas piletite hinnad ikka samad nagu esimeses postis märgitud? ja kust saab eelmüügi pileteid osta?

hunter
    Member

Everlast Gym ? Näidake palun klubi treenerit ?

jrx
    Member

B – klassi matshid 3*2 minutit

1.Artur Zarva (garant gym) vs Rästik (everlast gym) 60kg.

Ma tahaks pigem Rästikut näha:D

hunter
    Member

Neil puudub vist litsents isegi, vabandust, kui eksin. Aga noh, võistluspordile ei saa kätt ette kunagi panna.

Vägivaldur
    Member

Neil puudub vist litsents isegi, vabandust, kui eksin. Aga noh, võistluspordile ei saa kätt ette kunagi panna.

Mille litsents? Kui amatöörpoksist rääkida, siis nad EPLi vist ei kuulu jah, aga kas taipoksis üldse keegi jagab Eestis mingeid litsentse?

H.
    Member

kas piletite hinnad ikka samad nagu esimeses postis märgitud? ja kust saab eelmüügi pileteid osta?

jah, pileti hinnad eelmyygis piletilevis ja statoilides 200, kohapeal 250, v]ite ka klubipileteid kysida, 175.-

H.
    Member

Everlast Gym ? Näidake palun klubi treenerit ?

klubil on treenerid olemas, klubi asub Pärnus, saad minna ja mitut treenerit vaadata)

H.
    Member

Keda sa “neil” all mõtled? Everlasti??

H.
    Member

PS Peale Fight Nighti on afterparty klubis Club Von Yberblingen. Tasuta sissepääs Fight Night pileti ettenäitamisel.

Veel seda ka, et Arigatos FN keskel loosime pealtvaatajale auhinna, nii, et hoidke pilet loosimiseni alles)

hunter
    Member

http://www.parnupostimees.ee/?id=54894

Vabandust tõesti, kui eksin, aga sellised uudised? Kuidas iseloomustate neid? Komentaare vaadates on asi suht nutune. Müts maha, et kutid sporti teevad ja võistlevad, aga jah alati peab leiduma ka musti lambaid.

Vägivaldur
    Member

Väga kurb on kahevõitlusaladega seoses selliseid uudiseid lugeda. Seetõttu ka alade maine halb.

H.
    Member

Väga kurb on kahevõitlusaladega seoses selliseid uudiseid lugeda. Seetõttu ka alade maine halb.

Kui aga loete positiivset miks siis siin keegi ei reageeri))) Ma kyll ei arva, et sel alal oleks sellepärast halb maine! Väga palju on kirjutatud ka positiivset! Kas siis sellepärast, et Rahnul nii läks, on kõik kergejõustiklased naiste ja narko ärikad?? Mina kyll nii ei arva! Inimesed, miks te alati just kõike negatiivset esile toote))))

Vägivaldur
    Member

Kui sina ei arva, siis see ei tähenda, et suurem osa inimesi ei arva. Mismõttes ei reageeri? Mina ei toonud ka antud hetkel midagi esile ja mina ei ole ka keskmine inimene, kes kahevõitlusalasid kusagilt eemalt jälgib.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 36 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.