Fat Burner 3000?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Fat Burner 3000?
- This topic has 25 replies, 15 voices, and was last updated 20 years, 4 months tagasi by
jorsik.
-
AutorPostitused
-
august 23, 2005 at 4:11 p.l. #58303
R.Tamm
MemberFat Burner 3000 toimest niipalju, et minu arvates toimib see hästi.Vähemasti minu puhul. Nimelt läksin suve alguses raskele füüsilisele tööle, kaaludes 94 kg. Jõusaali tuli sellega paus ja otsustasin üleliigsest rasvast vabaneda. Tekitasin sellega küll lihastes pideva suure katapoolse protsessi, hoides keha olulises energiadefitsiidis, kuid kaotasin u. kuu aja jooksul 2,5-3 kg nädalas kehakaalu, sealjuures kurnatust tundmata. Kusjuures lisaks tööle sõitsin ratast. Olen kaalu langetamisega ka varem tegelenud, kuid säärast kiirust ei ole kogenud. Ehk tõesti soodustab L-karnitiin ja roheline tee nende intensiivsema tarbimise korral palju suurema koguse keharasva kasutamist energiana.
Kiidulaulu lõppeks niipalju, et kindlasti oli kaalulangetamise efektiivsusel oma osa mängida ka kunagisest teadlikumal toitumisel.
august 23, 2005 at 4:13 p.l. #58304MEE
Memberok- ma valgustan sind siis, kuigi ma pole kindel, et see postitus ära ei kustutata.
Miks ta nii ütleb…. no proovi ise välja mõelda miks.
Miks ma nii väidan – võta kas Weideri või kelle iganes carnitiini tabletid – igal pool on soovitus võtta 2-3 tk päevas (jaotatuna) ja tavaliselt on ühes tablestis nii 300-500mg carnitiini sees.
Edasi arvuta ja mõtle ise, kumb on suurem autoriteet turul ja kus mis juttu räägitakse ja mis ajenditega….
august 23, 2005 at 4:54 p.l. #58309muc
MemberPole päris nõus, Enemy.
Miks peaks keegi panema oma toote sisse rohkem toimeainet, mille hind on sigakallis? Kui Fat Burner sisaldaks 1000mg toimeainet, ega ta siis odavam poleks. Pigem on neil suurtel autoriteetidel võimalik rahvast oma hinge hinda maksvate reklaamikampaaniatega lollitada. Siin ei liigu sellised rahas isegi riigisisestes suurettevõtetes, ma kujutan ette. Nüüd ongi lollikestele selgeks tehtud, kasutades kasvuhormooniga kuivaks aetud profi kulturiste, et need kogused, mida nende tooted sisaldavad, on optimaalsed. Niiviisi hoiavad nad tooraine pealt raha kokku ning saavad toodete hinnad ikkagi kõrgel hoida.
august 23, 2005 at 6:31 p.l. #58315michel
MemberVäga hea teooria, siiski kõige mõtekam (kasulikum) oleks lahjendada pudel burnerit 2 liitrisesse pudelisse veega ja siis sellest 2 liitrist vedelikust juua liiter 1 päeva peale (seega saab ühest burneri pudelist 2 päeva ning seega 1,5 g l-karnitiini päeva kohta.) Võib ka rohkema veega lahjendada. Ise teen 250ml burnerit 2 l vee kohta. Maitse küll kaob suhtkoht, aga saan päeva lõikes seda rüünates koguaeg väikse annuse l-karnitiini, koguseliselt nagu juba ütlesin 1500 mg päeva peale.
august 23, 2005 at 7:02 p.l. #58317Indrek2
Memberaga samas kas on nii, et kui ma tarvitan 1500mg asemel 3000mg, et kas siis on äkki mõju ka suurem
august 23, 2005 at 11:10 p.l. #58323MEE
Memberok muc
ma saan sinust aru, teooria on muidugi hea – aga tahaks uuringuid näha mis nii ka väidavad, seni jään ma selle teooria juurde mida vanad olijad räägivad ja põhjendavad sellega et suurfirmad teevad nii ja kogemused juurde. Nõuan uuringuid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
september 6, 2005 at 4:47 p.l. #588503peemot
Memberüks tähelepanek ja siis teine tähelepanek:
et miski kontingent kipub üleliia palju tsiteerima ja kirjasõna usaldama… niipalju kui mina asjust juba lugeda jõudnud olen on soovitused mis paberil ühe asja kohta täiesti seinast seina. Teen ettepaneku ja kutsun üles igat vanti ikka oma kogemusest rääkima mitte seda mis kuskil kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – siiski et kord majas oleks on siin kohati tõesti vägevaid tsitaate ja referentse tõelisest teadusmaterjalist ja selle eest müts maha!selle tähelepaneku valguses tegin täna testi ja pistsin ühe fat burneri teel trenni pintslisse. ca 0,5 h pärast keset jõutrenni hakkas higi siukse pahinaga voolama et oia ja keela! ja lasi muudkui edasi, õnneks oli suur pudel vett ühes ja nii ta must läbi jooksis, lõpeks lasin tavalise aeroobse pooltunni veel otsa ja niagara jätkus.
kuna siiani ei ole säärast higivoolust täheldand, siis midagi see nodi teeb küll! ehk tõesti põletab rasva…
september 13, 2005 at 9:57 e.l. #59201pets05
MemberSama siin, varem kui ma fat burnerit ei kasutanud siis ma praktiliselt ei higistanudki..
Nüüd aga pudel enne trenni sisse ja ma käin juba järgmise poole tunni pärast ringi nagu märg kalts..!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks jõusaalides on suured paberirullid

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 15, 2005 at 2:36 p.l. #59346starter
Memberkas peab igapäev tarvitama või ainult trennipäevadel? kas terve pudel või piisab poolest?
september 20, 2005 at 7:32 e.l. #59488nielsek
MemberMina kasutan ikka ainult enne treeningut, enne korralikku aeroobset pudel (50-60min), enne väiksemat treeningut (30-40min või BodyBump) pool pudelit.
Kui jook turule tuli, räägiti et tuleb juua enne trenni (30min). Nüüd viimasel ajal on aga liikvel jutt, et pool pudelti enne trenni ja teine pool veega segamini tenni ajal. Millest siis selline muutus? Kas tootjad/promojad tahavad rohkem pudeleid trennis näha?
september 30, 2005 at 12:44 p.l. #59976jorsik
Membernoh, asi on turul olnud juba tükk aega, olete larpinud sisse küll juba pangede kaupa, rääkige tulemustest nüüd, kes palju maha on võtnud
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.