Skip to main content

Fasti AC-C

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Fasti AC-C

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    xerox
    Member

Ma ei saanud aru et maitse väga hull oleks olnud. Kannatab juua küll. Tulemusi näeb hiljem muidugi.

cubone
    Member

Okei, küsin siis kohe veel ühe küsimuse.

Kuna sain aru, et ilma mingi lisandita on AC-C mõttetu, siis vist plaanin ikka osta juurde midagi.

Seega mis on kõige effektiivsem mis ma saan sinna juurde osta, kas muscle+, HT-R või beeta alaniin ?

Või on veel midagi mis on AC-C’ga koos effektiivne ?

asdfghjkl
    Member

Ma soovitaks nii, et kui kahtled valiku vahel, siis vali see, millel on parem maitse.

Amarillo
    Member

Kuna sain aru, et ilma mingi lisandita on AC-C mõttetu, siis vist plaanin ikka osta juurde midagi.

Seega mis on kõige effektiivsem mis ma saan sinna juurde osta, kas muscle+, HT-R või beeta alaniin ?

vaevalt et mõttetu on,aga võid lisanda sinna beta-alaniini ,sest seal seda vähe. Tauriini võid ka lisada sekka,BCCAD ja glutamiini.

Arx07
    Member

Muscle+ on odavam kui HT-R. HT-R aga selle eest sisaldab beta-alanine(aga see pole nüüd niiväga tähtis) ning HT-R’le pead ise süsivesikuid ka juurde panema(või mahlaga koksi tegema).

Kõige odavam varjant oleks Sul osta tavalist vadakuvalku, kas fit whey või hera80 ja seda peale trenni võtta viinamarja suhkruga(Dextro).

cubone
    Member

Suured tänud !

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.