Fasti AC-C
- This topic has 20 replies, 10 voices, and was last updated 16 years tagasi by
cubone.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 28, 2010 at 10:19 p.l. #21330
cubone
MemberLugesin, et “AC-C:d sobib eriti hästi kasutada koos HT-R või MUSCLE+ taastusjookidega”
Seega tahtsingi küsida kas ilma HT-R või Muscle+ tarvitamiseta on ka sellest kasu või on see rohkem raiskamine ?
jaanuar 29, 2010 at 4:44 e.l. #252607Arx07
MemberLugesin, et “AC-C:d sobib eriti hästi kasutada koos HT-R või MUSCLE+ taastusjookidega”Seega tahtsingi küsida kas ilma HT-R või Muscle+ tarvitamiseta on ka sellest kasu või on see rohkem raiskamine ?
Kui valida ühe toote vahel siis enne juba võtta HT-R või Muscle+ kui AC-C, peale trenni on väikest “dopingut” rohkem vaja kui enne trenni. Kui aga peale trenni ka võtad mingit sheikki siis võid vabalt ka AC-C ära proovida(hoiatus: AC-C on väga nilbe maitsega)
jaanuar 29, 2010 at 6:06 e.l. #252609Erkko
MemberAC-C pidi väga hirmsa maitsega olema.
AC-C on enne treeningut ja HT-R on peale treeningut kasutamiseks.
jaanuar 29, 2010 at 10:41 e.l. #252626Samakamees
MemberMulle meeldis AC-C maitse. Ainult lõpp on natuke nadi, kuna puru vajub põhja, aga see on kõigest viimane lonks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: typo
jaanuar 29, 2010 at 11:09 e.l. #252628Arx07
MemberMulle meeldis AC-C maitse. Ainult lõpp on natuke nadi, kuna puru vajub põhja, aga see on kõigest viimane lonks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
edit: typo
Ulme mees oled, et see maitses
. Tegelikult ega algul mulle ka see ei hakkanud niiväga vastu nagu siin kõik karjusid, aga mida aeg edasi seda hullem oli ja teise paki teine pool juba läks vastu igasugust tahtmist… Õnneks läksin muude sarnaste toodete peale üle, mis on ikka maitselt kordi paremad ja mõni lausa nauditav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga AC-C iseenesest hea asi ja kui maitse Sulle meeldib siis see toode on täkkesse läinud Fast-l vähemalt Sinu suhtes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2010 at 12:13 p.l. #252633Samakamees
MemberJamh, aga ise enam ei tarbi seda. Mingit effekti ma ei tundnud ja jätsin ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2010 at 1:14 p.l. #252646cubone
MemberAga kui lihtsalt tarvitada AC-C ennem treeningut ning peale treeningut mingit sheiki ei joo siis sellest AC-C’st mingit otsest kasu pole ja võib öelda, et on rohkem toote raiskamine ?
jaanuar 29, 2010 at 1:28 p.l. #252648Kertt
MemberKui ma AC-Cd hakkasin võtma ,siis mul läks tervis käest ära. Ma ei söönud midagi muud ,polnud isu ,süda paha ,paha olla ja nädal aega.
jaanuar 29, 2010 at 1:40 p.l. #252654Arx07
MemberAga kui lihtsalt tarvitada AC-C ennem treeningut ning peale treeningut mingit sheiki ei joo siis sellest AC-C’st mingit otsest kasu pole ja võib öelda, et on rohkem toote raiskamine ?Milleks AC-C niiväga proovida tahad? Kui enda “käima saamiseks” siis proovi parem näiteks kange kohv enne trenni hingealla tõmmata. Kui sellepärast, mis manuaalis kirjas, et räige lihastekasv siis… Ära võta seda puhta kullana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui raha on siis proovida muidugi võid, aga sealkohal pead arvestama et toitumine peab ka paigas olema – muidu on küll “toote raiskamine”jaanuar 29, 2010 at 1:42 p.l. #252655cubone
MemberMilleks AC-C niiväga proovida tahad? Kui enda “käima saamiseks” siis proovi parem näiteks kange kohv enne trenni hingealla tõmmata. Kui sellepärast, mis manuaalis kirjas, et räige lihastekasv siis… Ära võta seda puhta kullana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui raha on siis proovida muidugi võid, aga sealkohal pead arvestama et toitumine peab ka paigas olema – muidu on küll “toote raiskamine”Asi ongi selles, et võitsin selle “Vasta ja võidast”
Sellepärast uuringi ja küsin, ega ma ise seda ostma muidu ei hakkaks.
jaanuar 29, 2010 at 1:44 p.l. #252656Arx07
MemberAsi ongi selles, et võitsin selle “Vasta ja võidast”Sellepärast uuringi ja küsin, ega ma ise seda ostma muidu ei hakkaks.
Aaa siis hoopis teine tubakas. No eks tasuta saadud kraami võid ikka ära tarbida ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või siis kui raha vaja saad maha müüa… 
Kui teda mahlaga segada siis kõlbab ka peale trenni võtmiseks.
jaanuar 29, 2010 at 1:47 p.l. #252657cubone
MemberNo mõtlesingi ära tarbida, aga juurde nagu midagi osta ei tahaks ja sellest tekkis ka küsimus, et kas ainult sellest on kasu kui peale trenni mingit sheiki sisse ei aja.
jaanuar 29, 2010 at 2:02 p.l. #252660Arx07
MemberNo mõtlesingi ära tarbida, aga juurde nagu midagi osta ei tahaks ja sellest tekkis ka küsimus, et kas ainult sellest on kasu kui peale trenni mingit sheiki sisse ei aja.Enne trenni 30g vee või mahlaga ja peale trenni 40g mahlaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2010 at 2:06 p.l. #252661Ott Kiivikas
MemberOlen ise kasutanud nii enne trenni 30-40 gr. ja peale trenn ica 20-30 gr. Lisaks muidugi muid komponente peale trenni kas WDGP või HTR +süsikaid Dextro
jaanuar 29, 2010 at 2:29 p.l. #252668Kristjan-Johannes Konsap
MemberLoodan, et Härra Kalmus lubab ennast tsiteerida, samas ega temagi positiivne arvamus AC-Cst pole mingi saladus.
Et kõik oleks rahul, märgin ära, et tsitaat võetud ühest hiljutisest teemast bonsuna.com foorumis, kus Bonsuna kommenteeris legendaarset Dorian Yatesi Nox Pumpa, mis nüüd kahjuks ravimite alla kuulub. Et ta ACC teisele kohale mõju poolest pani, peaks piisav näitaja olema.
“Parim lubatud lisand mis kunagi kasutanud. Olen ka varem öelnud, et tunne on sama nagu paneks päevas 2 tbl metakat. Teisele kohale paneks AC-C koos lisakoguse puhta beeta alaniiniga.”
Muidugi on vajalik ka trennimehe enda panus ACC efekti realiseerumisse.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.