Fast vs Tai Kane
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Fast vs Tai Kane
- This topic has 55 replies, 24 voices, and was last updated 22 years, 1 month tagasi by
dude.
-
AutorPostitused
-
detsember 15, 2003 at 12:50 p.l. #33821
Marek Kalmus
MemberKirjutasin , et olen tarvitanud mõningaid Tai Kane tooteid, siis tookord ei saanud ma aga tõesti sellist tulemust kui oleksin soovinud. Tagantjärgi on aga selgunud, et viga oli minus. Segasin kokku asju mis ei saanudki kõige paremat tulemust anda, arvasin, et olen kole tark ja tean täpselt mida teen. Võta näpust. Alati on midagi õppida. Niipalju veel, et ex siis oli tegu ka nn. väikese reklaami ja antireklaamiga, AGA AINULT VÄIKESE. Paistku see nüüd kuidas tahes, aga uskuge või mitte olen selle kuuga saanud Tai Kane tooteid süües rohkem kasu, ( kasu all mõtlen ma oma füüsilist vormi ) kui pool aastat Fastiga oma aju ja soolikaid loputades. Edu, jõudu ja selget mõistust kõigile. Ärge ennast siis pühade ajal kaelani täis sööge, võib juhtuda, et pärast mõni vend toob kehva enesetunde põhjuseks Tai Kane tooted. Muuseas seda on minu ” praktika” jooksul juhtunud, küll ei olnud siis aga ” süüdlaseks” Tai kane.
detsember 15, 2003 at 1:36 p.l. #33822Svander
MemberKüsimus käis saavutuste kohta? Oleneb, mida saavutuste kohta mõeldakse!
Mul ei ole obsoluutselt mitte mingit põhjust olla kade!
Hr Tokko! Ma ei ole kuskil öelnud (ega ka mõelnud), et Tai Kane oleks halvem/parem! Tõenäoliselt on see suhteliselt hää toode. Paraku on küllaltki lähedal tõele Teie ütlus et kõik on sama “p..k” erinevas pakendis.
Asi on selles, et suurema kasumi saamiseks ei tunne paljud enam piire ja jutt läheb rappa.
Mul on kahju paljudest (eriti noortest) inimestest, kes tihti kalduvad mõtlema, et muudatus tuleb väljaspoolt.
Loomulikult on toidulisadel vahe. Üks on tihti parem kui teine. Aga kui seda sellises laadis ja valimatult “ajudesse pekstakse” , pole kaugel ka muudatuse otsimine kangemast kraamist. See täiesti asjakohaselt ja tihti kõne all olnud teema spordimaailmas. Suurest trumpamisest aetuna tekitavad lisandite tootjad ise soodumuse muud tarvitada.
Kui minu kasvandikest tuleb keegi mingi purk käes ning ütleb “amazonis soovitati, tõstab testosterooni nii nii palju, seal tähtsad mehed soovitasid” ….?
Kogu sellest jutust kantud ideoloogia on vale! Selles on point! Kas Tai Kane, Fast vms – vahet sellest mõtte ei ole.
detsember 15, 2003 at 1:39 p.l. #33823dude
Memberja milliste sportlike saavutustega on sul siis uhkustada.
detsember 15, 2003 at 1:40 p.l. #33824Tman
MemberEi tea kuidas see Fast nii palju halvem saab siis olla kui soomes teda nii palju kasutatakse. Kui võtta näiteks jõutõstjad siis on ju Eesti ja Soome vahe mäekõrgune. Näiteks üks maailma kõvemaid tegijaid Ano Turtiainen kasutab Fasti
detsember 15, 2003 at 1:51 p.l. #33825renku
MemberÄra vöta isiklikult, ma ei loe kellegile mingisugust moraali. Räägin vaid oma kogemustest, kuigi neid on suht vähe. Pealegi ma ei ole yldse Oti peale kade, kuna ma ei taotlegi end atleetvöimlejaks. Lisaks sellele olin ma esimene Oti önnitleja siis amazoni portaalis, kui ta tuli Eesti meistriks.
Nagu soovisite, siis mu tulemused on järgmised (esialgu veel suht nadid, aga arenen): praegu surun rinnalt 185-190 ja jöutömme on 270-280, kyki kohta ei oska öelda, kuna ei ole seda teinud proffessionaalse kontrollija pilgu all, kes oskaks öelda, et see sobib vöistluskykiks. Eelpool nimetatud tulemused on ilma vestita.
detsember 15, 2003 at 1:51 p.l. #33826renku
MemberVeel, muu eesnimi on Rene, sellest ka hyydnimi Renku.
detsember 15, 2003 at 8:28 p.l. #33827rambo
MemberRonnie Coleman pidavat ka Tai Kanet kasutama:-)
detsember 16, 2003 at 6:51 e.l. #33828Arnold
MemberKus juures, kui veel ei kasuta, siis hakkab !
detsember 16, 2003 at 7:37 e.l. #33829ero
Membererinevatele inimestele sobivad erinevad asjad, te ju kõik nõustute sellega? Mõnele sobib No1, mõnele Whey Lemon, mõni sööb Venemaal toodetud valku, mõni biolabi tooteid… Eriti tegijad vennad söövad Vägilase tooteid veel tänapäevalgi! Miks Te vaidlete maitsete üle? Inimene ei ole kariloom kes ise ei suuda mõelda. Proovige üht ja proovige teist, ja uskuge mind, et hiljem Te tulete nii või naa TK juurde tagasi. Sest need tooted lihtsalt toimivad. Proovitud ja kindel kvaliteet.
detsember 16, 2003 at 7:50 e.l. #33830M.M.
MemberOlen ise aegade jooksul tarbinud ka kõik võimalikke firma tooteid ja võin kindlalt väita, et Tai Kane tooted on kvaliteetsed. Üks väheseid mis oma puhtuselt lööb on firma Evolution nn. proffi sari, sellele vastav on ka hind.
detsember 16, 2003 at 10:00 e.l. #33831dude
Memberma maksan sulle 3 krooni kui Ronnie Coleman kasutab/hakkab kasutama Tai Kanet. maailm on suur ja lai. lollid olete kui arvate, et Tai Kane toodab parimaid toidulisandeid. rääkides hinnast on ilmselge. et hinna/kvaliteedi suhe on fastil parem. Tai Kane võib väga hea olla. aga kahjuks on need tooted pika puuga üle makstud. aga no eks igaüks otsustagu ise kelle rahakotti talle oma raha panna meeldib.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.