Fast vs Tai Kane
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Fast vs Tai Kane
- This topic has 55 replies, 24 voices, and was last updated 22 years, 1 month tagasi by
dude.
-
AutorPostitused
-
detsember 8, 2003 at 11:29 e.l. #33809
bigtime
Memberkuulge sellid,sööge kartulit ja liha ja jooge piima.
valusad spetsialistid koos.kõige tähtsam on see , et pead mõtlema et: ma kasvan,ma olen suur ,ma olen tugev,ja siis karjuma peegli ees.see aitab, mitte kahe suu poolega pulbreid sisse ajama.pulbrid tulevad siis, kui karjumine enam ei aita
detsember 8, 2003 at 12:20 p.l. #33810Marek Kalmus
MemberSee oleks vägagi naljakas, näha väikest meest peegliees karjumas. Kõht kartulitest ja piimas punnis. Ja muutkui tuleb: “Ma olen kõige suuuuuuuuuurem”. Tegelikult on bigtime jutus IVA olemas, jätan tänasest ka koksid segamata ja enne,pärat trenni lähen peegli ette. Ja saalis karjun ka igaksjuhuks paar korda. Aga mida mina peaksin karjuma???
detsember 8, 2003 at 12:58 p.l. #33811tt
MemberKarju Tai Kane.
detsember 8, 2003 at 1:31 p.l. #33812dude
Membertegelt karju midagi koledat. jääd suure tõenäosesega saali üksi. siis on lahedam trenni teha. igast tatid ei tolkne ees ja puha.
detsember 8, 2003 at 1:37 p.l. #33813Marek Kalmus
MemberOK. tt. Karjun Tai-Kane.
detsember 9, 2003 at 11:11 e.l. #33814bigtime
Memberokokok, ma arvan, et keemia ei ole teie ajusid veel nii ära söönud, et tegelikult saite aru mida ma mõtlesin.karjumine oli võibolla vale sõna.psüühikal on suur osa arenemisel.kui sa ikka mõtled, et niikui nii midagi ei tule,ega siis pulbrid ka ei aita.
detsember 9, 2003 at 3:59 p.l. #33815dude
Membertsiteerides arnold schwarzeneggerit ”your mind is your limit”
detsember 9, 2003 at 4:27 p.l. #33816joey
Memberkrt asi akkab matrix’iks ära minema.. : )))))
detsember 15, 2003 at 4:20 e.l. #33832daqqer
Memberkui TKga ei tulnud 6e kuuga midagi, siis järelikult tegid midagi väga valesti mees…
ise TK
detsember 15, 2003 at 6:40 e.l. #33833Arnold
MemberKohatu on võrrelda mingit Fasti Tai Kanega.
On ju selge, et kui tahte saada sellist või vähemalt ligilähdast vormi nagu Otil, siis peate tarbima Tai Kane tooteid. Algas ju Oti võidukäik sellest hetkest , kui ta hakkas kasutama Tai Kane toidulisasid aastal 1999.
Nii et pole vaja, sõrme m..iga võrrleda .
Robocop/Tai Kane On Eestis No 1 , ja jääb selleks , tulgu kas või pussnuge taevast alla !
detsember 15, 2003 at 7:06 e.l. #33834dude
MemberLol
detsember 15, 2003 at 8:48 e.l. #33817Marek Kalmus
MemberMis varem öeldud see öeldud, kui tarvitasin Fasti tooteid siis olid need tõesti väga head, polnud mul ju siis eelnevalt kogemust Tai Kane toodanguga. Praegu kus olen Tai Kanet endasse juba kuu aega valanud pean ütlema, et jah, Arnoldil on õigus. Minu kaal on hetkel 112,5kg., seega ainult 1,5 kg. rohkem kui Eesti MV-tel , samas jõunäitajad aga sama suured kui varem olid 116kg.-i juures. Kui asi toimib samamoodi edasi siis loodan küll kevadel näidata tunduvalt teravamat vormi kui seni. Sõnaga praegu v. rahul.
detsember 15, 2003 at 9:21 e.l. #33818renku
MemberMarek, sa ise Fast i foorumis ytled, et oled tarvitanud möningaid Tai Kane tooteid, kuid Fast möjub ikka palju paremini. Nyyd kyll ma enam asjast aru ei saa. Fast on ka Sooems enimostetav, miks siis ostatakse seda, kui Tai Kane on parem?
Minu arvamus on ikka veel, et Fast on parim ja see on tulnud sellest, et olen Fasti kasutades arenenud palju kiiremini. Kasutasin Fasti juba enne seda, kui seda Eestis myyma hakati (otse Soomest).
detsember 15, 2003 at 12:05 p.l. #33819Svander
MemberMinu meelest on siin kogu loo “moraal” täiesti selge.
detsember 15, 2003 at 12:35 p.l. #33820Arnold
MemberMilliste sportlike saavutustega on teil siis uhkustada , härrad Svander ja renku.
Äkki paljastaksite rahvale oma tõelised nimed ja saavutused ja seejärel hakkasime moraalist rääkima .
Lihtsalt kadedad olete ja muud ei midagi !
Kui olete kadededad Oti vormi peale, siis soovitaksin siiski palavalt Tai Kanet.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.