Skip to main content

Fast vs Tai Kane

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Fast vs Tai Kane

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 56 total)
  • Autor
    Postitused
    bigtime
    Member

kuulge sellid,sööge kartulit ja liha ja jooge piima.

valusad spetsialistid koos.kõige tähtsam on see , et pead mõtlema et: ma kasvan,ma olen suur ,ma olen tugev,ja siis karjuma peegli ees.see aitab, mitte kahe suu poolega pulbreid sisse ajama.pulbrid tulevad siis, kui karjumine enam ei aita

Marek Kalmus
    Member

See oleks vägagi naljakas, näha väikest meest peegliees karjumas. Kõht kartulitest ja piimas punnis. Ja muutkui tuleb: “Ma olen kõige suuuuuuuuuurem”. Tegelikult on bigtime jutus IVA olemas, jätan tänasest ka koksid segamata ja enne,pärat trenni lähen peegli ette. Ja saalis karjun ka igaksjuhuks paar korda. Aga mida mina peaksin karjuma???

tt
    Member

Karju Tai Kane.

dude
    Member

tegelt karju midagi koledat. jääd suure tõenäosesega saali üksi. siis on lahedam trenni teha. igast tatid ei tolkne ees ja puha.

Marek Kalmus
    Member

OK. tt. Karjun Tai-Kane.

bigtime
    Member

okokok, ma arvan, et keemia ei ole teie ajusid veel nii ära söönud, et tegelikult saite aru mida ma mõtlesin.karjumine oli võibolla vale sõna.psüühikal on suur osa arenemisel.kui sa ikka mõtled, et niikui nii midagi ei tule,ega siis pulbrid ka ei aita.

dude
    Member

tsiteerides arnold schwarzeneggerit ”your mind is your limit”

joey
    Member

krt asi akkab matrix’iks ära minema.. : )))))

daqqer
    Member

kui TKga ei tulnud 6e kuuga midagi, siis järelikult tegid midagi väga valesti mees…

ise TK

Arnold
    Member

Kohatu on võrrelda mingit Fasti Tai Kanega.

On ju selge, et kui tahte saada sellist või vähemalt ligilähdast vormi nagu Otil, siis peate tarbima Tai Kane tooteid. Algas ju Oti võidukäik sellest hetkest , kui ta hakkas kasutama Tai Kane toidulisasid aastal 1999.

Nii et pole vaja, sõrme m..iga võrrleda .

Robocop/Tai Kane On Eestis No 1 , ja jääb selleks , tulgu kas või pussnuge taevast alla !

dude
    Member

Lol

Marek Kalmus
    Member

Mis varem öeldud see öeldud, kui tarvitasin Fasti tooteid siis olid need tõesti väga head, polnud mul ju siis eelnevalt kogemust Tai Kane toodanguga. Praegu kus olen Tai Kanet endasse juba kuu aega valanud pean ütlema, et jah, Arnoldil on õigus. Minu kaal on hetkel 112,5kg., seega ainult 1,5 kg. rohkem kui Eesti MV-tel , samas jõunäitajad aga sama suured kui varem olid 116kg.-i juures. Kui asi toimib samamoodi edasi siis loodan küll kevadel näidata tunduvalt teravamat vormi kui seni. Sõnaga praegu v. rahul.

renku
    Member

Marek, sa ise Fast i foorumis ytled, et oled tarvitanud möningaid Tai Kane tooteid, kuid Fast möjub ikka palju paremini. Nyyd kyll ma enam asjast aru ei saa. Fast on ka Sooems enimostetav, miks siis ostatakse seda, kui Tai Kane on parem?

Minu arvamus on ikka veel, et Fast on parim ja see on tulnud sellest, et olen Fasti kasutades arenenud palju kiiremini. Kasutasin Fasti juba enne seda, kui seda Eestis myyma hakati (otse Soomest).

Svander
    Member

Minu meelest on siin kogu loo “moraal” täiesti selge.

Arnold
    Member

Milliste sportlike saavutustega on teil siis uhkustada , härrad Svander ja renku.

Äkki paljastaksite rahvale oma tõelised nimed ja saavutused ja seejärel hakkasime moraalist rääkima .

Lihtsalt kadedad olete ja muud ei midagi !

Kui olete kadededad Oti vormi peale, siis soovitaksin siiski palavalt Tai Kanet.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 56 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.