Skip to main content

Fast vs Tai Kane

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Fast vs Tai Kane

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 56 total)
  • Autor
    Postitused
    revo5
    Member

kumb neist siis parem on?? NB!! vastake need kellel sel alal kogemusi, mitte niisama tarkpead!!!

Sten
    Member

Mina arvan, et mõlema firma toodetel on omad pluss pooled. Täpsemalt tutvumiseks Fasti toodetega soovitaksin külastada http://www.fast.ee lehte, kus on nii mõndagi. Aga nii palju võin öelda kindlalt, et on mõtekam osta Fasti kreatiini, kui Tai Kane oma, sest ükskord ma uurisin neid mõlemat ja järelduse panin sellele lehele kirja (soovitan seda ka vaadata) http://www.fast.ee/?go=forum&f=2&t=142 ja sealt vaadake Steni postitust. Muidugi eriti kõva on veel Fasti Whey+, mille kohta leiate ka Fasti lehelt infot. See on kõige parem proteiin, aga see eest on hind ka vastavalt kvaliteedile krõbedam. Mina soovitan sul endal ise järgi uurida ja proovida, kumb parem, sest kunagi ei tea, kes räägib tõtt ja kes ajab loba.

Arnold
    Member

Tegelikult on asi nii nagu põhjanaabrid ütlevad : sama paska eri paketissa !

Arnold, miks sommid eelistavad siis oma kodumaal Fast-i Tai Kane-le. Ja seda isegi niivõrd, et Fasti müük on peaaegu 35%, Tai Kane 0,9% vastu. Jah! Äkki meeldib neile tõesti Fasti pakend rohkem? Või mis sa Arnold sellest arvad.

Rebane
    Keymaster

Aiaiai.. veriseks teemaks kisub.

Einoh ma võin ise kah lambist numbreid paberile köhida.

12 on näiteks ilus number… ja 77 on minu arvates kah päris soliidse väljanägemisega. Ja miks piirduda ainult numbritega saja piires. Mulle isiklikult meeldib veel number 1673 – selline mystiline ja veidi minevikuhõnguline.

Igatahes – edu kõigile numbripakkujatele (järsku teeks kohe võistluse, kes pakub kõige huvitavama ja eksootilisema numbri ? =oP )

Ahjaa… Kõigelõppu paneks ikka selle tuntud vanasõna, et ‘Oma silm on kuningas’ – või tegelikult antud juhul on selleks oma kõht.

Maitske ise ja vaadake, mis jahu teile rohkem peale läheb.

Jutuks ilus küll, ok.ei hakka jälle päid raiuma. Hoian ennast vaos ja mõõga tupes. ILUSAT PÄEVA KÕIGILE!

Arnold
    Member

Tegelkult on asi puhtalt turunduslik. On ju Tai Kane poolenisti eesti päritoluga (üks omanikke ja toote looja Olev Annus).

Kes, siis ikka võõrast eelistab, eriti veel Soomes. Ps. Fasti tootmisega tegeleb endine Tai Kane töötaja.

Asi nii , kes tahavad toetada Olev Annust ja Ott Kiivikat, need ostke Tai Kane tooteid,

teised kes pooldavad Kalmust ja soome kapitali , ostke Fasti.

Valik on teie !

Marcu
    Member

Olen proovinud Tai Kane NO.1 ja Whey Lemonit mõlemad olid head. Kui lähtuda sellest mida värvilisem silt ja ümmargusem purk võiks ju ka muud osta aga milleks? Kui tihti te näete Mercedese või Ferrari reklaame aga ikka on parimad. Ühesõnaga pooldan Tai Kane-t ja nende müüjaid, sest kui minna kohale (Telliskivi tänava konor/poodi) saad kasulike juhtnööre ja keegi ei määri sulle midagi pähe (ise küsisin mingi jubekalli FatBurneri vms. kohta ja anti nõu, et ära söö enne magaminekut süsivesikuid ja pole mingit “burnerit” vaja ja nii oligi sõin hoopis jube jälgi maitsega caseinat-i ja lihas muudkui kasvas ja rasv vähenes). Fast-i poes pole käinud ei tea laita soovitada aga Robocop-i poodi soovitan julgelt kõigile ja arvestades, et eesti esikulturist promom Tai Kanet usun, et on hea, mitte Ott ei söö salaja Fast-i või muid tooteid:)

Steth
    Member

Asi nii , kes tahavad toetada Olev Annust ja Ott Kiivikat, need ostke Tai Kane tooteid,

teised kes pooldavad Kalmust ja soome kapitali , ostke Fasti.

Kusagil teise teema all sa kirjutasid, et tahtsite Fasti tooteid oma veebipoes müüa, kuid Fast keeldus. Selle fakti valgusesl paistab ülalolev tsitaat olevat kantud rohkem hapude viinamarjade sündroomist kui leegitsevast patriotismist. Kui see nii oleks, ei müüks te ka Eiselti, Universali jt tootjate kraami, kuna need ju kõik neetud võõrkapitalil põhinevad.

Mina isiklikult ei tee oma valikuid mitte tootja, vaid toote järgi st vastavalt sellele, kuidas toode meeldib ja arengule kaasa aitab. Idee puhtast patriotismitundest kehvemat toodet tarbida ei tekita erilist entusiasmi.

Arnold
    Member

Amazoni pood tahtis tõesti oma valikusse ka Fasti tooteid lisada, kuid sai keelduva vastuse.

Amazon müüb ja jääb müüma erinevate tootjate parimaid tooteid.

Antud teemas käib jutt Tai Kane kontra Fast.

Üritan rahvale selgitada kummagi brandi tagamaid, milline kellele kasulik jne.

See kumb on parem, näitab aeg.

G
    Member

Nojah, minu arvamus on see, et kaup, mida müüvad mõlemad firmad, on sisuliselt üks ja sama. Ei ole mõtet vaielda, kas üks proteiin on kasulikum kui teine.

Hakkavad mängima hoopis sellised asjad, kuidas firma oma kaupa müüb. Poe asukoht jne. Robocopist antakse küll alati head nõu jne, kuid ega fastki alla ei jää. Hoopis mis mind fasti poole tõmbab, on väga kliendikeskne hinnapoliitika – aled, sooduspaketid, igakuised superaled jne. See tõmbab ostma! Arvan, et proovin järgmiseks fasti tooteid. Kuigi rahvas juba räägib, et sama raha eest saab fastist rohkem kvaliteeti! Mine sa tea:)

Ott Kiivikas
    Member

Robocop ei müü allahindlusi, vaid kui teeb, siis annab tasuta ( pole viimaste aastate jooksul olnud võistlusi nii jõutõste kui rammumehe kui loomulikult kulturismi), mida Robocop ei oleks toetanud. See on kokkuvõtes rohkem kui ale ( ma nimetaksin seda sponsorluseks). Praegune situatsioon on natuke sarnane kütuseturul toimuvale, kus hinnasõja käigus üritab uus tulija võita turuosa, ükskõik mis hinnaga ( saamata ka ise seejuures kasu). Saame näha kuidas Fast toetab lähiaastatel Eesti sporti, esimene suurem võimalus seda teha oleks Eesti meistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis 25.10.2003

rambo
    Member

See on huvitav lähenemine, aga mind ei huvita see kas võitlustel saadakse sheiker või mitte. Tervisesportlasena hindan allahindlusi mis mõjutavad otseselt minu rahakotti. Suurem ostjaskond on tervisesportlased ja see kommentaar oli küll “ämber”. Elagu allahindlused ja “kütuseturu” effekt.

Marcu
    Member

Rambo, kas sa oled äkki märganud, et see “kütuseturueffekt” on pikemas perspektiivis hindu hindu ainult tõstnud (vaata kasvõi kütusehinda). Turule tulia sellepärast müübki odavamalt, et turuosa võita ja kui tal sellise dumpinguga õnnestub turg ja hinnad ära solkida siis mõni ettevõtja võib tegevuse lõpetada ja siis hakkab turuletulija alles kasumit saama ja hindasid tõstma ja ei tõsteta mitte samale tasemele vaid kõrgemale kuna konkurents on kadunud. Ega siis turuletulija heategevusorganisatsioon ei ole et ilma elab ta tahab ju ka kasumit.

Mis puudutab igasugu sportlaste toetamist, siis ilma selleta ei oleks meil tipptegijaid ja ilma tipptegijateta pole meil tervisesportlastel kellegilt küsida nõu ja soovitusi enda paremaks arendamiseks, kuna siis jäävad ka meie tulemused kesiseks löövad paljudki käega ja ongi ennäe imet üks spordiala jälle Eestist lahkunud.

Mina pooldan igaljuhul sportlaste toetamist, samas ei ole mul midagi uute toodete vastu kui ainult uute toodete aisaks “heaks” ei oleks hind (siinkohal ei pea silmas FAST-i kuna pole proovinud).

Steth
    Member

Kui võrrelda hinnatasemeid Fasti ja Amazoni poodides, siis mingist Fasti poolsest dumpingust pole ilmselgelt mõtet rääkida. Allahindlust, mida tehakse püsiklientidele peale teatud summa eest ostmist, ei saa ometi kõlvatuks konkurentsiks pidada. Või mis asja sa, Ott, “ükskõik mis hinnaga turuosa võitmiseks” nimetad? Niipalju, kui ma ise sealt ostnud olen, pole keegi mulle muidu või poolmuidu midagi pakkunud.

See, et Robocop võistluste spondeerimisega tegeleb on iseenesest kena, kuid suht naiivne on arvata, et kõik teatud alal tegutsevad firmad puhtalt missioonitundest sellega tegelema peaks. Ettevõtte eesmärk on raha teenimine, selle jagamisega tegelevad enamasti teistsugused organisatsioonid.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 56 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.