Skip to main content

fast tooted

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » fast tooted

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    henza
    Member

mida oskate nende kohta öelda, kas naad on paremad kui tai kane tooted või ei. on kellelgi kogemusi (hinna klass on neil sama)

Anonüümne
    Guest

Ma ei saa aru… sa loodad Robocopi kodulehel objektivset hinnangut saada Fasti kohta?

Qbic
    Member

Võtsin Fast’i muscle+ ’i taastusjoogiks …hetkel olen tulemustega väga rahul ning hind on ka enamvähem söödav. WDGP on väga tegija toode kuid hind on liiga soolane, et stabiilselt kasutada.

kadri k
    Member

Fastil on mõni hea toode,aga maitse on tõeliset s…,kunagi kasutasin ja öökisin pärast sheiki,tõesti nii see oli!Tai Kane ja Koel BEL on Tasemel!

Qbic
    Member

Mis tootega muidu tegu oli?See taastuspuru on väga ok maitsega… Mul oli pigem Tai Kane WDGP’ga paras tegu harjuda – maitse oli suht “omapärane”. Kui õieti meelde jäänud siis selle aspartaami sisalduse tõttu (ärge väga kõvasti lööge kui midagi segi ajasin :-)!

Ott Kiivikas
    Member

Maitse omadused muutuvad kui tootes on kasutatud hüdrolüüsitud valku. Tai Kane enamus toodetes on hüdrolüüsitud valk ja selle protsent on ka üldjuhul välja toodud. Hüdrolüüs muudab maitse kehvemaks, kuid toote paremini toimivaks, ise segan erinevaid tooteid mahla või Arctic joogiga ja üldjuhul käib selle maitse sealt üle muutes selle meeldivaks ja samal ajal hästi toimivaks.

Baracus
    Member

Fasti tooted on minu meelest enam vähem sama kvaliteediga aga tunduvalt odavamad kui soodustusega osta. Muidugi on tai kanel mõni hea toode mida fast asendada ei saa ja vastupid.

Maitse on üldjuhul kaa fasti toodetel hea ja maitse parandamiseks saab lisada paar lusikat kakaod. Olen ise kaa mahlaga proovinud valgusheiki teha aga asi sai nii jube et ei suutnudgi lõpuni juua. ja mulle tundub nii et segades ükskõik mis toodet piimaga on ikka maitsev. Olgu ta hüdrolüüsitud valk või vägilase toode.

Chacal
    Member

Arctic joogiga lähevad ka üsna paljud asjad ludinal alla.

joey
    Member

see maitse on suht harjumise asi, mul oli ka et hakkas lõpus tagasi nagu tulema, aga sellega harjub ja pole viga. Praegu tarbin hera85, päris norm mu meelest

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.