Skip to main content

Fast HT-R

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Fast HT-R

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 170 total)
  • Autor
    Postitused
    Eluminal
    Member

Valgusta siis :ph34r:

Ma valgustan ise, selles joogis on kiiresti imenduv valk ja süsivesik, mugav on ka jah

matjusm
    Member

Ma valgustan ise, selles joogis on kiiresti imenduv valk ja süsivesik, mugav on ka jah

Täpselt selle pärast ta ongi mugav et seal on sees täpselt need asjad mida on pärast trenni vaja. Sa võid ju ka “tavalisi” toiduaineid mis samu ained sisaldavad süüa aga jook on mugavam.

Arx07
    Member

Ega kreatiin ja beta-alaniin ka ilupärast seal sees pole.

Eluminal
    Member

ˇega vist

tekamta
    Member

Põhimõtteliselt sain oma vastuse. Tahtsingi teada, kas asi aitab ja värki, mitte seda, et kas seda süües saab Chuck Norriseks ilma trennita :ph34r:

gmaster
    Member

Kas annab tulemusi, ja millal peaks nagu aru saama, et asi töötab? :ph34r:

Üldiselt juba selline küsimus viitab teadmiste vähesusele ja sellele et ehk on liiga vara.. HTR on ikkagi väga advanced.

Miks just HTR? Toitumine ja treening on ideaalsed ja senine trennijärgne šeik jääb liiga nõrgaks?

Eluminal
    Member

Põhimõtteliselt sain oma vastuse. Tahtsingi teada, kas asi aitab ja värki, mitte seda, et kas seda süües saab Chuck Norriseks ilma trennita :ph34r:

kindlasti aitab, soovitan osta

jakkru
    Member

Tere

Küsimus siis tekkis sihuke, et enamikul toidulisanditel on kirjelduses ilusti kirjas, millal teda tarbida (enne või pärast trenni) aga mis ajavahemikul enne tarbida või pärast tarbida. Näiteks enne trenni Prode 90 ja pärast HT-R-i?

Arx07
    Member

Tere

Küsimus siis tekkis sihuke, et enamikul toidulisanditel on kirjelduses ilusti kirjas, millal teda tarbida (enne või pärast trenni) aga mis ajavahemikul enne tarbida või pärast tarbida. Näiteks enne trenni Prode 90 ja pärast HT-R-i?

Peale trenni niipea kui võimalik. Enne trenni soovitan parem hea kõhutäie süüa mitte pulbrit võtta. Aga kui tahad prode90 enne trenni ikkagi võtta siis mingi tunnike näiteks…

jakkru
    Member

Tjah söömisega on täpselt nii, et peale tööd koju jõudes veel süüa tegema hakata – siis jõuan trenni alles 8 – 9 õhtul või siis üldse mitte

Hype
    Member

Tjah söömisega on täpselt nii, et peale tööd koju jõudes veel süüa tegema hakata – siis jõuan trenni alles 8 – 9 õhtul või siis üldse mitte

HT-Ri nii kiiresti peale trenni kui võimalik. Loomulikult võtad ühe annuse sheikeriga trenni kaasa, mitte ei oota, kuni koju jõuad. Koju jõudes tuleb niikuinii juba süüa.

Prode90+Malto6 sobivad enne trenni tarbimiseks väga hästi. Mõlemad on aeglasema imendumisega kui trennijärgsed tooted.

Prodet võid võtta 30-60 min enne trenni. Muidugi võid ka kohupiima jms süüa, aga mul just käis siin üks tasemel sportlane kes väitis, et tema ei söö 3 tundi enne trenni, muidu hakkab üles tulema.

Siin on toidulisandil muidugi eelis: saad kätte nii vajaliku valgu kui energialaksu, aga see on kergesti seeditav ja ei sega trenni.

Andi01
    Member

Tere kas keegi on proovinud HT-R toidulisandit. Olen ise kasutanud Hera80 ja praegu on Mass2 poolik. Kas on HT-R parem kui näiteks Hera80??

On küll parem. Ma kasutan enne võistlust HT-R, võistlusvälisel ajal Hera80. HT-R-ga tunnen, et taastumine on parem.

vend vähk
    Moderator

HT-R on kindlasti üks parimaid FAST toidulisandeid! Selles on piisavalt kreatiini ja glutamiini!

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 170 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.