Skip to main content

Fast HT-R

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Fast HT-R

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 170 total)
  • Autor
    Postitused
    DeepBass
    Member

Kuidas arenguga rahul oled
    sifka
    Member

Et tahan küsida kas HT-R sobib ka peale raskeid pallimänge või siis peale jooksu taastusjoogina?

inside14
    Member

Aga muidugi!

Karu
    Member

Just! Pärast tõsist koormust on HT-R alati õigel kohal.

MWEchamp
    Member

Mul oli kogemus säärelihasega, kui ühel päeval sai natuke liiga läbi kurnatud säär ja järgmine päev olid lihased nii valusad et ma ei saanud korralikult käia, jalga ei suutnud sirgeks panna. Siis tuli meelde et mul peaks olema veel mingis koguses HT-R järgi. Tegin siis endale ühe sheigi õhtupoolikul ja kui ma järgmine päev üles ärkasin oli mul kordades parem olla. Mingil määral oli see ka keha enda teene aga suurt rolli mängis siin ka HT-R. Tean seda kuna olen ennegi mingi lihase ülekoormusega kimpus olnud…

Soovitav peale igat tõsisemat koormust. Ise võtsin seda isegi peale seda kui olin päev otsa metsas puid langetanud ja neid kokku tassinud.

Infinity
    Member

Mis on HT-R?

MWEchamp
    Member

HT-R on lühend Taastusjoogist Hard Trainer’s Recovery Drink.

Vaata lähemalt:

http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=320

aiverson
    Member

Kas see sobib ka algajamale trennitegijale. Kuskil pool aastat treeninud.

MWEchamp
    Member

Mina ise hakkasin seda küll umbes pool aastat peale treeningute alustamist kasutama.

See on üks parimaid taastusjooke mida ma tean. Olen selle kohta palju head kuulnud.

Usun et ka algajale ei tee ta mitte midagi halba.

Manustada näiteks peale trenni pool portsjonit ja tund enne magamaminekut pool portjonit trennipäevadel.( nii nagu mulle soovitati)

Võid ka ise kombineerida!

Karu
    Member

Eks see oleneb sellest, mismoodi see pool aastat treeninguid on olnud. Kui selle ajaga on õpitud juba korralikult trenni tegema, ennast läbi töötama ja muul ajal ka korralikult sööma, siis ok.

Kes sulle nii soovitas seda tarbida? Ja pool portsjonit ehk siis üks mõõtlusikas? 1 dl? Kui nüüd ka paki pealt lugeda, mida see jook sisaldab, siis 1 dl on hirmus vähe.

1,5 dl pärast trenni oleks optimaalne, isegi sinna juurde veel süsikat ka lisaks vaja!

Mina ise hakkasin seda küll umbes pool aastat peale treeningute alustamist kasutama.

See on üks parimaid taastusjooke mida ma tean. Olen selle kohta palju head kuulnud.

Usun et ka algajale ei tee ta mitte midagi halba.

Manustada näiteks peale trenni pool portsjonit ja tund enne magamaminekut pool portjonit trennipäevadel.( nii nagu mulle soovitati)

Võid ka ise kombineerida!

MWEchamp
    Member

Selle poole aastaga ma õppisin jah kõige enam, areng (igas mõttes) oli kõige kiirem.

üks tuttav kes ka tegeleb, Soovitatav kogus pakil on 1dl ehk 50g päevas. Tema soovitas kahekordse portsjoni päevas!

Sel ajal ma muud juurde ei võtnud, ainult toitusin kava järgi.

TerrenCe
    Member

Mina ühe koti tarbisin. Andis kõvasti juurde. Seal sees veel veits kreatiini, mis annab jõudu. Taastas ka väga hästi.

Tony90
    Member

Tere, ostsin täna endale Htri fitshopist. Võtan seda 4 sp ja tahaks teada palju tuleks veel lisaks süsivesikuid lisada sellele ? Kasutan süsivesikutena trauben zuckerit.

aitäh

timo116
    Member

100 grammi toodet sisaldab:

• 50 g vadakuvalku

• 8 g kreatiini

• 9 g glutamiini

• 31 g süsivesikuid

• 7,5 g leusiini

• 2 g beta-alaniini

Info 100g kohta. Kui sa võtad peale trenni 50g igakord, saad 25g valku ja 15.5g süsikat, taastumise algatamiseks sellest täiesti piisab, tund hiljem sööd kodus või kuskil. Juurde tahad lisada siis 2 supilusikat(30g) maksimaalselt, rohkem pole vaja.

Tony90
    Member

jah täna lisasin 2 sp tundus õige:D, suured tänud kiire vastuse eest .

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 170 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.