Fast HT-R
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Fast HT-R
- This topic has 169 replies, 72 voices, and was last updated 12 years, 11 months tagasi by
RobinRR.
-
AutorPostitused
-
september 21, 2007 at 12:50 p.l. #125718
DeepBass
MemberAitäh vastuste eest, et siis võtan igapäev 1 korra teda.
september 21, 2007 at 1:53 p.l. #125720DeepBass
MemberMuidugi peaks mainima et selle HT-R-i maitse on ikka päris kohutav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui esimest korda võtsin oleks peaaegu tagasi üles tuld.september 21, 2007 at 5:01 p.l. #125725rainisk
Kui esimest korda võtsin oleks peaaegu tagasi üles tuld.Ei ole midagi , mees peab tugev olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .september 21, 2007 at 5:07 p.l. #125727Archangel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui esimest korda võtsin oleks peaaegu tagasi üles tuld.Minu meelest parem kui enamus valgujooke. Aga see maitse asi on ikka jõhkralt individuaalne.
Aga nagu öeldakse, jood ikkagist jooki, mitte maitset. Loeb lõplik tulemus, mitte hetkeline rahulolu.
september 21, 2007 at 5:09 p.l. #125729inside14
MemberJust! Mulle on AC-C vastukarva aga kordagi pole jätnud maitsepärast joomata, kui tean, et on kasu siis olen kohustatud jooma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2007 at 7:42 p.l. #125737DeepBass
MemberJap see maitse asi individuaalne, aga ma joon teda kindlasti igapäev, lihtsalt pole hea maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2007 at 6:46 e.l. #125750Karu
MemberAga oled proovinud erinevaid maitseid?
Sokolaadimaitseline mulle eriti ei meeldinud, kuid hiljem võtsin kohvimaitselise, mis mulle väga meeldib.
Nüüd sain omale maasikamaitselise, eks ülehomme proovin sellegi ära!
september 22, 2007 at 7:22 e.l. #125754M.M.
MemberEga te ei pea siis segama seda veega. Vabalt võib teha seda ka piimaga, soovitavalt muidugi madalama rasva protsendiga, palju parem maitse tuleb kohe esile. Puhtad valgu pulbrid (nt. hera 80, no 1, whey 3 jne.) võib segada jällegi nt. joogijogurtiga.
september 22, 2007 at 7:39 e.l. #125756Karu
MemberEga te ei pea siis segama seda veega. Vabalt võib teha seda ka piimaga, soovitavalt muidugi madalama rasva protsendiga, palju parem maitse tuleb kohe esile. Puhtad valgu pulbrid (nt. hera 80, no 1, whey 3 jne.) võib segada jällegi nt. joogijogurtiga.Piimaga on HT-R õhtuseks toidukorra asendajaks eriline maiuspala!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2007 at 8:57 e.l. #125760expertkenny
Membermaasikamaitselise HT-Ri segan poole vee ja poole ploomimahlaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle väga meeldib kuna puhtalt veega segatuna polnud jah suurem asi (tegelikult oli väga jälk). Äkki kellegil veel mingi huvitav sheik selle HT-R iga?september 22, 2007 at 9:57 e.l. #125768DeepBass
Membermaasikamaitselise HT-Ri segan poole vee ja poole ploomimahlaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle väga meeldib kuna puhtalt veega segatuna polnud jah suurem asi (tegelikult oli väga jälk). Äkki kellegil veel mingi huvitav sheik selle HT-R iga?Täpselt jah puhta veega pole see eriline asi, aga peaks siis jah proovima nt piimaga vms.
detsember 18, 2007 at 4:22 p.l. #134669ants16
MemberTäpselt jah puhta veega pole see eriline asi, aga peaks siis jah proovima nt piimaga vms.Kas tõesti peaks seda igapäev võtma? Hakkab endale veits rahakoti peale siis, sest nii on see kraam kuu ajaga otsas?
Kui võtta 4x nädalas ainult peale trenni siis pole mõtetki loota paremaid tulemusi?
PS: Toitun toitumiskava järgi
detsember 18, 2007 at 4:29 p.l. #134671tonn999
MemberKas tõesti peaks seda igapäev võtma? Hakkab endale veits rahakoti peale siis, sest nii on see kraam kuu ajaga otsas?Kui võtta 4x nädalas ainult peale trenni siis pole mõtetki loota paremaid tulemusi?
Ei näe mingit mõtet igapäev võtmiseks – toode on mõeldud peale trenni lihaste kiireks toitmiseks, kuna trennis käib kõva lõhkumine!
detsember 18, 2007 at 4:31 p.l. #134672DeepBass
MemberKas tõesti peaks seda igapäev võtma? Hakkab endale veits rahakoti peale siis, sest nii on see kraam kuu ajaga otsas?Kui võtta 4x nädalas ainult peale trenni siis pole mõtetki loota paremaid tulemusi?
Ma nüüd ostsin uue paki, enam ei võta igapäev sest tõesti läheb liiga kalliks kui see koguaeg 26 päevaga otsa saab.. Kuskilt fredi kommentaarist lugesin ka et vabadel päevadel ei pea lihaseid varustama kreatiiniga, sest kreatiini taseme langemine on lihastes siis minimaalne. Võtan 3 korda nädalas peale trenni.
detsember 18, 2007 at 4:37 p.l. #134674ants16
MemberMa nüüd ostsin uue paki, enam ei võta igapäev sest tõesti läheb liiga kalliks kui see koguaeg 26 päevaga otsa saab.. Kuskilt fredi kommentaarist lugesin ka et vabadel päevadel ei pea lihaseid varustama kreatiiniga, sest kreatiini taseme langemine on lihastes siis minimaalne. Võtan 3 korda nädalas peale trenni.Kuidas arenguga rahul oled
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.