Lp. Alaliitude pealikud, kui te määrate kellegile mingeid sanktsioone, siis enne tutuvuge eespool oleva dokumendiga. See,et teil on omad reeglid, minu arusaama järgi peaks need reeglid ka Põhiseadusega kooskõlas olema, ei tähenda veel et need kehtivad kõigile, nii et head lugemist.
Mina omaarust olen juba 10 erinevas foorumis ja teemas selle asja õigustühisust rõhutanud ja nii see kahtlemata ka on. Olge päris rahulikud, Bonsuna Team`i kuulumise eest ei saa keegi teist litsentsi ära võtta. Kui oleksin ise litsenseeritud treener, laseksin oma nime viivitamatult nimekirja lisada ja vaataksin mis saab. Ja kui siis keegi minu õigusi kahjustada püüaks, hakkaksid kohtuveskid jahvatama ja kisuks sellega seoses veel palju-palju intriige päevavalgele.
Ei Ei. Käisime ndl ahetusel Soomes võistlustel, kus osalesid Eestlased, kes ei ole IPF liikmed ja nüüd keelatakse neil osaleda Tartumaa meistrivõistlustel, kuna tegemist on ipf reeglitega võistlustega. See on sulaselge diskrimineerimine ja eneseteostuse piiramine, saan aru kui tegemist on IPF sportlasega aga ülejäänuid ei saa nad käskida ja keelata. Lõhnab esimese kohtuprotsessi järele.