Normaalne on see, et see vene neiu, kaalub ca 46,5kg, kükkis just 177,5kg… katse loeti ära 3:0 ja tundus et ca 10kg jäi varu ka ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mehed, tehke järgi ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sinu kurvastuseks pean tõdema, et ka parima tahtmise juures ei suudaks ma oma kaalu nii pisikeseks saada. ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga Mariannale suured õnnitlused! ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sinu kurvastuseks pean tõdema, et ka parima tahtmise juures ei suudaks ma oma kaalu nii pisikeseks saada. ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma pidasin silmas ikka seda et paljud mehed ei suuda ka 2x suurema kaalu juures samu raskuseid liigutada…
Venku võib korralikud wilksid teha, kilodega peaks jõudma meie poistele -105 järgi ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kahju jah et kirja ei saanud nii esimest katset kui kolmandat, sest seal pidi juba nö riskima, loogika oleks olnud 340 ,350 ja siis mis tunne ütleb, kuid esimese katse ebaõnn ei andnud muud võimalust kui riskida 355…ga.