Ettepanekud moderaatoritele
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Ettepanekud moderaatoritele
- This topic has 17 replies, 8 voices, and was last updated 12 years, 2 months tagasi by
Rebane.
-
AutorPostitused
-
november 24, 2013 at 10:07 e.l. #25512
Anonüümne
GuestSelline teema siin saidil puudub praegu- teeme siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu esimene küsimus puudutab moderaatorite kustutamist.
Näiteks siin on üks blogipostitus:
Europeans will be first or second weekend on may, womans in third weekend on may. Mozolani classic will be on 3-4 may (first day should be amateur contest – I m not sure it is open for everyone).
Thanks for info about scandinavian contests.
Täiesti sõbralikult postitati sellele vastuseks, et kas ing. k. osas üht kursust pole mõeldud ette võtta.
Moderaatorid aga kustutavad sellise soovituse ära.
Kas tõesti te arvate, et blogiomanik ei soovi sellele küsimusele vastata ja rääkida sel teemal? Põhjendage oma kustutamist.
Blogides arutletakse kõikidel teemadel, treeneri-eetikat jälgival blogipidajal pole kindlasti mingit probleemi ka isegi provokatiivse vms loomuga diskussioonile normaalselt reageerida. Kuid antud juhul pole provokatsioonist ju juttu, tavaline küsimus õigekirja teemal, isikliku arenemise teemal.
november 24, 2013 at 10:15 e.l. #354721biggereveryday
MemberOehh. Pooled siit peaks eesti k kursusele minema…
Samas jah huvitav, et kohe kustutati
november 24, 2013 at 10:18 e.l. #354722Anonüümne
GuestOehh. Pooled siit peaks eesti k kursusele minema…
Seda võiks jah korraldada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid pakun, et Ott ise ei näe midagi valet, kui tema blogis räägitakse tema keeleoskusest. Mis meetodil küll ohjata moderaatoreid kirglikust kustutamisest?
november 24, 2013 at 10:51 e.l. #354731Lexusl
MemberLisaks kustutamistele on ikka väga ebaviisakas ja solvav kui rikutakse kasutaja andmeid, kus “kasutaja” asemel on TROLL ja “Kasutajad” asemel on HÄLVIKUD.
Ma arvan, et selliseid staatuseid ei ole keegi ära teeninud, pigem näitab see moderaatorite ebaprofessionaalsust ja lapsikut käitumist.
november 24, 2013 at 10:57 e.l. #354736Tragl
MemberMa vaatan, et see foorum tõmbab suurtel kiirustel ja hulgakaupa kokku maailmaparandajaid. Kui nii edasi läheb, siis varsti vist polegi enam midagi sisulist lugeda…
november 24, 2013 at 10:58 e.l. #354737Anonüümne
GuestMind see Hälviku tiitli ülemeelikus natuke üllatab küll, kuid üldiselt ma selles probleemi ei näe.
Aga VendV näiteks on ilusti mõista andnud, et blogisse ootaks ta diskussiooni ja aktiivsust rohkem- enamik ma usun naudiks sellist normaalset vaba suhtlust rohkem. Ott meeleldi suhtleks keele teemal. Siin saidil on ka küllalt keelemeistreid, kellelt ta diskussiooni käigus head nõu saaks. Milleks kustutada tema blogist selline diskussioon?
november 24, 2013 at 11:00 e.l. #354738Marxengel
MemberTragl, mida sisuliseks nimetad?
Kuidas õnnestub nii hästi vahet teha, millest sul võib abi olla?
november 24, 2013 at 11:03 e.l. #354740Lexusl
MemberMa vaatan, et see foorum tõmbab suurtel kiirustel ja hulgakaupa kokku maailmaparandajaid. Kui nii edasi läheb, siis varsti vist polegi enam midagi sisulist lugeda…
Aga mis on halba maailma parandamisel?
Ma arvan, et olgu küsimus nii trolliv kui tahes, siis ole mees ja vasta nii, et enam ei trollita!
november 24, 2013 at 11:07 e.l. #354743Janika Aavamägi
MemberAitäh aktiivsed Fitness.ee foorumi külastajad. Kõik ettepanekud on oodatud!
Minu suur mure on varikontode tegemine ja nende kasutamine kasusaamise eesmärgil. Varikontosid on avastatud mitmeid ja kahtlusi on veel vähemalt 10-20’l. Kui on vihjeid, palun sellest teada anda foorumi postkasti kaudu või e-maili teel toimetus@fitness.ee.
Aitäh!
november 24, 2013 at 11:08 e.l. #354744Marxengel
MemberInglise keele oskus EI pea olema parem kui hädavajalik.
Eesti keelega veidi teine lugu.
november 24, 2013 at 11:09 e.l. #354745Anonüümne
GuestAitäh aktiivsed Fitness.ee foorumi külastajad. Kõik ettepanekud on oodatud!
Minu suur mure on varikontode tegemine ning neid on avastatud mitmeid ja kahtlusi on veel vähemalt 10-20’l. Kui on vihjeid, palun sellest teada anda e-maili teel toimetus@fitness.ee.
Aitäh!
Minul pole ühel kontol Redigeerimise nuppu, teisel kontol on- milles on probleem mitme konto puhul? Mis moodi see suurim probleem on, kas kõvaketas saab täis või?
november 24, 2013 at 11:12 e.l. #354748Tragl
MemberTragl, mida sisuliseks nimetad?
Kuidas õnnestub nii hästi vahet teha, millest sul võib abi olla?
Ma ei ole vahepeal foorumit pikalt lugenud. Nüüd hakkasin seda tegema, kuid mulle tundub, et igas kolmandas teemas vaatavad vastu keelelised kommentaarid. Ma usun, et pole lugenud ühte ja sama teemat. Ma loen foorumit eelkõige ikkagi seepärast, et saada informatsiooni trenni ja toitumise kohta – selle jaoks on foorum loodud ja seda sisuliseks peangi.
Abi võib tõesti kõigest olla, aga vahel ei tasu mingeid väärtusi või õpetusi nii väga peale suruda. Inimesed õpivad eelkõige ikka siis, kui nad tunnevad selleks sisemist vajadust. Kui kogu aeg manitseda ja norida, tekitab see paljudes vast üldse vastureaktsiooni – nii et tulemus on esialgsest veel halvem.
november 24, 2013 at 11:12 e.l. #354749Janika Aavamägi
MemberMinul pole ühel kontol Redigeerimise nuppu, teisel kontol on- milles on probleem mitme konto puhul? Mis moodi see suurim probleem on, kas kõvaketas saab täis või?
Täiendatud: Minu suur mure on varikontode tegemine ja nende kasutamine kasusaamise eesmärgil. Varikontosid on avastatud mitmeid ja kahtlusi on veel vähemalt 10-20’l. Kui on vihjeid, palun sellest teada anda foorumi postkasti kaudu või e-maili teel toimetus@fitness.ee.
Aitäh!
november 24, 2013 at 11:16 e.l. #354751Marxengel
MemberMa ei ole vahepeal foorumit pikalt lugenud. Nüüd hakkasin seda tegema, kuid mulle tundub, et igas kolmandas teemas vaatavad vastu keelelised kommentaarid. Ma usun, et pole lugenud ühte ja sama teemat. Ma loen foorumit eelkõige ikkagi seepärast, et saada informatsiooni trenni ja toitumise kohta – selle jaoks on foorum loodud ja seda sisuliseks peangi.
Abi võib tõesti kõigest olla, aga vahel ei tasu mingeid väärtusi või õpetusi nii väga peale suruda. Inimesed õpivad eelkõige ikka siis, kui nad tunnevad selleks sisemist vajadust. Kui kogu aeg manitseda ja norida, tekitab see paljudes vast üldse vastureaktsiooni – nii et tulemus on esialgsest veel halvem.
See on osalt õige jutt. Väga õige, kogenud inimese sõnad. Keegi ei taha “õppida”, kui siis vaid oma raske raha ja tervise hinnaga:)
Teiste vead ei ole piisavad,ise vaja järele teha.
Aga oleks ikka kurb küll, kui üle ühe alustatakse teemad : mida süüa hommikuks, mitu kg kangile, jne
Või blogides olekski kuupäev, aeg, pulss, kg.
Kellel seda vaja on?
november 24, 2013 at 11:20 e.l. #354753lkv
MemberSa nägid väga hästi, miks ma sulle hoiatuse andsin, Sügiskülv. Ole normaalne mees, oma blogis kirjuta, mida tahes nagu Rebane ütles ja kui kirjutad teistes teemades, siis katsu olla mõistlikum. Ei ole mõtet teha trolle kasutajaid juurde, millega ebameeldivalt teistes teemades räusata. Vahepeal suutsid juba normaalselt suhelda, aga nüüd on sul jälle kiiks lahti läinud. Ühegi moderaatori hobiks pole teiste kasutajate kommentaaride kustutamine, kui see pole just spämm või mõnitus.
Võib-olla peaksid oma psühhoterapeuti uuesti külastama, tundus, et ta mõjus sulle hästi vahepeal..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘Ettepanekud moderaatoritele’ is closed to new replies.