Estonian Fitness: Mida selga panna?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Estonian Fitness: Mida selga panna?
- This topic has 84 replies, 25 voices, and was last updated 14 years, 5 months tagasi by
Janika Aavamägi.
-
AutorPostitused
-
juuni 15, 2011 at 6:42 p.l. #305932
Martin Mägi
MemberKui sind tõmbab sinnapoole, siis hispaanias on nudistide jõusaal :Kui Queen tegi oma Bicycle loo jaoks videot, ostis jalgrattapood pärast tagasi jalgrattad, kuid mitte sadulaid.
Kujutage nüüd selle saali trenažööride sadulaid ette?
Riided peaks ikka seljas olema ja sellised, et nad endale ega teistele ebamugavust ei põhjusta. Hiljuti käis Spartas keegi mees, jalas õhemast riidest püksid. Mitte spordipüksid vaid krt teab, mingid ratsutamise omad vist. Aluspesu tal ei olnud ja ta ei suutnud ka kontrollida, kui kõrgel või madalal tal need püksid on. Kui ta lõuga hakkas tõmbama, vajusid püksid alla.
juuni 15, 2011 at 7:34 p.l. #305942AlanBStard
ModeratorKui Queen tegi oma Bicycle loo jaoks videot, ostis jalgrattapood pärast tagasi jalgrattad, kuid mitte sadulaid.‘
Küll neile ka ostjad leiti
juuni 16, 2011 at 6:12 e.l. #305955Aile
MemberKui Queen tegi oma Bicycle loo jaoks videot, ostis jalgrattapood pärast tagasi jalgrattad, kuid mitte sadulaid.Kujutage nüüd selle saali trenažööride sadulaid ette?
Riided peaks ikka seljas olema ja sellised, et nad endale ega teistele ebamugavust ei põhjusta. Hiljuti käis Spartas keegi mees, jalas õhemast riidest püksid. Mitte spordipüksid vaid krt teab, mingid ratsutamise omad vist. Aluspesu tal ei olnud ja ta ei suutnud ka kontrollida, kui kõrgel või madalal tal need püksid on. Kui ta lõuga hakkas tõmbama, vajusid püksid alla.
+1
Minu kaastunne…
Ma olen aastaid kasutanud trakse, et v2hendada sarnaste yllatusmomentide v6imalust.
V6istlusvormi paljastamisega on aga nii, et see kas motiveerib vastast rohkem t88tama v6i ta otsustab juba eos, et ei mina temaga v6istlema ei tule. Hammas ei hakka peale jne. Mulle ei meeldi m6lemad v6imalused.
Inimesed v6iksid ikkagi rohkem v6istelda.
juuni 16, 2011 at 11:21 e.l. #305967DiBi
MemberMa olen aastaid kasutanud trakse, et v2hendada sarnaste yllatusmomentide v6imalust.Aga miks mitte trikoo?
Olen ise nooremana võimlejana väga palju just trikoosid kandnud ja igal juhul väidan, et tegemist on kõige paremini seljas püsiva riietusega, just erinevate kehaliigutamise sportide puhul.
Kui aeroobika popiks sai, siis ka kõik käisid trikoodega. Huvitav, miks seda siis nii heaks peeti? Ja samas miks nüüd enam ei kõlba, üheosalise trikooga aeroobikas käia?
Pükste allavajumise teemal, muide just sääreosaga pükstel/retuusidel esineb seda sagedamini.
juuni 16, 2011 at 11:59 e.l. #305972Kevin de puta madre
MemberAga miks mitte trikoo?Olen ise nooremana võimlejana väga palju just trikoosid kandnud ja igal juhul väidan, et tegemist on kõige paremini seljas püsiva riietusega, just erinevate kehaliigutamise sportide puhul.
Kui aeroobika popiks sai, siis ka kõik käisid trikoodega. Huvitav, miks seda siis nii heaks peeti? Ja samas miks nüüd enam ei kõlba, üheosalise trikooga aeroobikas käia?
Pükste allavajumise teemal, muide just sääreosaga pükstel/retuusidel esineb seda sagedamini.
Ei ole enam IN. Väga RETRO tundub trikoo.
juuni 16, 2011 at 12:10 p.l. #305976AlanBStard
ModeratorEi ole enam IN. Väga RETRO tundub trikoo.Mins suhtun pigem positiivselt, aga reserveerin arvamuse piltide saabumiseni
juuni 16, 2011 at 12:58 p.l. #305985DiBi
MemberEi ole enam IN. Väga RETRO tundub trikoo.No ega ei pea ju olema kohe mingi 80ndate stiilis lõikega stringikas aeroobikatrikoo

Võimlejad kannavad ka täna ikka trikoosid ja pole neil mingit probleemi kas IN või OUT
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt samasugused võimlemistrikood peaks ju ideaalselt sobima ka aeroobikasse! Liigutused ja harjutused ongi väga sarnased.
Mis siin veel pilte välja pakkuda, teate ju küll kuidas need välja näevad. Või siis Google pildiotsingusse sõna gymnastics ja näiteid küllaga.
juuni 16, 2011 at 2:03 p.l. #305992DiBi
MemberMuide veel, kui küsimus on meestes, siis nüüd viimastel aastatel on ka meesvõimlejad (näiteks Venemaa koondis) hakanud kandma sarnaseid trikoosid nagu naistel läbi aegade võimlemises olnud! Ainult sinna trikoole pannakse lisaks veel minishortsid peale siis. Põhjus oligi puhtpraktiline, sest muidu võimeldes on pidevalt üles väljatulev eraldi särk väga tüütu ja ebamugav.
Esimesel pildil roheline ongi trikoo, mitte maikasärk (läbi pükste kumava kontuuri järgi ka arusaadav).
Teisel pildil on otseselt selline MEESTETRIKOO nii nagu seda müügikataloogis pakutakse!
Samas on meeste jaoks ka muid, rohkem harjumuspärasemaid sporditrikoosid, mida saaks edukalt fitnessis, jõusaalis, aeroobikas kasutada. Näiteks kõikvõimalikud unitardid, maadlustrikood, raskejõustikutrikood. Ka neil aladel on trikoo mõte läbi aegade olnud ikka puhtpraktiline – hea seljaspüsivus.
juuni 16, 2011 at 2:28 p.l. #305993Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa soovitaks midagi sellist
juuni 16, 2011 at 3:25 p.l. #305994smack
See tuleb väga naturaalselt sul välja, või oled harjutanud?:: )
juuni 16, 2011 at 3:32 p.l. #305996Kristjan-Johannes Konsap
MemberSee tuleb väga naturaalselt sul välja, või oled harjutanud?:: )Looduse poolt antud karisma. Seda juba ei harjuta.
juuni 16, 2011 at 4:17 p.l. #305998DiBi
juuni 16, 2011 at 4:58 p.l. #306001realreal
MemberSuva see riietus. Trennis peab trenni tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaevalt gaspi maika mulle jõutõmbe maxile juurde annab
juuni 17, 2011 at 12:59 p.l. #306045Aile
MemberAga miks mitte trikoo?Olen ise nooremana võimlejana väga palju just trikoosid kandnud ja igal juhul väidan, et tegemist on kõige paremini seljas püsiva riietusega, just erinevate kehaliigutamise sportide puhul.
Trikoo jäi edevate kõhulihaste tõttu ära

Hetkel ma kasutan küll ka trikoovarianti.
Kuid üle stringitrikoo retuuside peal ei ole nagu suurt miskit, kui naiste kurvidest rääkida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 17, 2011 at 6:06 p.l. #306058DiBi
MemberTrikoo jäi edevate kõhulihaste tõttu ära
Hetkel ma kasutan küll ka trikoovarianti.
Kuid üle stringitrikoo retuuside peal ei ole nagu suurt miskit, kui naiste kurvidest rääkida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ohoo, täitsa üllatav, et siin veel keegi trikoodest positiivselt mõtleb! Eriti veel stringtrikoodest, millest ma pole julenud kõvema häälega juttugi teha, tavaliselt vaadatakse siis kohe nagu kuu pealt kukkunut
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi ise ma võiksin vabalt ka stringtrikooga käia, kui vaid sobilik koht ja tolerantne seltskond olema juhtub. Justnimelt igal juhul naiselikum ja naise kehale paremini istuvam kui tänapäeva peavoolu trenniriietus. Stabiilsus-püsivus muidugi veel ülekõige.Edevate kõhulihaste jaoks – On olemas ka keskel kõhu piirkonnas suure väljalõikega trikood (näiteks mingid täitsa moekad rannatrikood olid vist sellised). Peaks nagu ideaalselt sobima. Samas trikoo positiivsed praktilised omadused on ikkagi olemas.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.