esimene kord Avaleht » Forums » Treening » Rühmfitness » Les Mills » esimene kord This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 20 years, 9 months tagasi by Mers. Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) Autor Postitused aprill 26, 2005 at 5:47 p.l. #4504 mõmmMember Olen 14 tüdruk ja tahaksin minna esimest korda bodypumpi, olen teinud eelnevalt rohkem aeroobseid trenne ja jõusaali. Kas oskate öelda, missuguste raskustega ma esimene kord peaksin tegema? Tean ,et tegelt iga inimene vastavalt endale aga kasvõi väiksest vihjet kuhupoole. Aitäh! aprill 26, 2005 at 5:54 p.l. #52789 ArnoldMember Kõige tähtsam on kohale minna , edasi juhendab treener Sind raskuste osas. Tavaliselt kasutavad algajad 2,5kg ja 1 kg kettaid . Suuremad raskused tulevad juba pärst seda , kui harjutuste tehnika on selge ! Head Pumpismist , olen kindel , et satud sellest sõltuvusse . Jõudu ! mai 7, 2005 at 6:01 p.l. #53462 MersMember Ma arvan, et BP treener annab sulle ise nõu, mis raskusi võtta Autor Postitused Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse