ERITI LOLL KÜSIMUS
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » ERITI LOLL KÜSIMUS
- This topic has 16 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
inside14.
-
AutorPostitused
-
aprill 10, 2008 at 7:54 e.l. #13233
Djud
MemberMul liigestega juba pikemat aega jama.Eriti põlvedega,sai suvel ka operatsioonil käidud parema põlvega.Kuid nüüd on vasak põlv hakanud tegema suurt valu ning isegi istudes lööb valu sisse aj õrnalt liigutades,just ülemises osas.Arstid kõik räägivad vaid ülekoormusest,kuid mu sõber pakkus sellise variandi ,et vähese viina viga,naljatades loomulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….KUID,ma olen karsklane ja joon vaid korra aastas,12 kuud mitte tilkagi ei kanget ei “kerget”..ta tõi näiteks ,et kui on lahtine haav ,siis ei tohi õlut juua,vaid viina,et see parandab kiiremini ja desifitseerib haava.Ma hakkasin mõtlema ,et kas alkoholil ei või olla kehasisestele põletikele sarnast mõju?POLE VAJA SIIN KIRJUTADA,ET KUI LOLLAKAS MA OLEN
ma ei väidagi ,et ma tark
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest!
aprill 10, 2008 at 8:25 e.l. #149554Tervis7
MemberJoomine ei aita põletikust paranemisele kaasa. Pigem koormab ta keha neid osi, mis just tegelevad põletiku kehast välja viimisega. Kui on turse, siis võid viina väliseks liigesekompressiks kasutada küll. Aga viinavõtmine su liigeseprobleemi ei lahenda.
aprill 10, 2008 at 8:38 e.l. #149555ROtter
MemberMul liigestega juba pikemat aega jama.Eriti põlvedega,sai suvel ka operatsioonil käidud parema põlvega.Kuid nüüd on vasak põlv hakanud tegema suurt valu ning isegi istudes lööb valu sisse aj õrnalt liigutades,just ülemises osas.Arstid kõik räägivad vaid ülekoormusest,kuid mu sõber pakkus sellise variandi ,et vähese viina viga,naljatades loomulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….KUID,ma olen karsklane ja joon vaid korra aastas,12 kuud mitte tilkagi ei kanget ei “kerget”..ta tõi näiteks ,et kui on lahtine haav ,siis ei tohi õlut juua,vaid viina,et see parandab kiiremini ja desifitseerib haava.Ma hakkasin mõtlema ,et kas alkoholil ei või olla kehasisestele põletikele sarnast mõju?
POLE VAJA SIIN KIRJUTADA,ET KUI LOLLAKAS MA OLEN
Liigesepindasid ei ole võimalik taastada. Valusid aitab leevendada regulaarne glükosamiinipreparaatide kasutamine. Samuti tuleb võtta iga päev omega-3 sisaldavaid õlisid, mis vähendavad organismis põletikulisi protsesse.
aprill 10, 2008 at 9:02 e.l. #149558lahmaator
….KUID,ma olen karsklane ja joon vaid korra aastas,12 kuud mitte tilkagi ei kanget ei “kerget”..ta tõi näiteks ,et kui on lahtine haav ,siis ei tohi õlut juua,vaid viina,et see parandab kiiremini ja desifitseerib haava.Ma hakkasin mõtlema ,et kas alkoholil ei või olla kehasisestele põletikele sarnast mõju?
POLE VAJA SIIN KIRJUTADA,ET KUI LOLLAKAS MA OLEN
vaevalt see vähese viina viga on.
Ma soovitaks sul kuskil targa arsti juures käiia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljud arstid panevad väga pange ütlevad et see viga kuigi tegelt on teine viga.
aprill 10, 2008 at 10:09 e.l. #149565bohemianrhapsody
MemberSul ei ole seal midagi sellist, mida sa saaksid isegi teoreetiliselt viinaga ravida.
Koormust liigestele tuleb kohe vähendada, muidu oled varsti jälle opilaual. Nagu mina.
aprill 10, 2008 at 3:39 p.l. #149622Djud
MemberLiigesepindasid ei ole võimalik taastada. Valusid aitab leevendada regulaarne glükosamiinipreparaatide kasutamine. Samuti tuleb võtta iga päev omega-3 sisaldavaid õlisid, mis vähendavad organismis põletikulisi protsesse.Niiet täielikult ei olegi võimalik seda põletikuprotsessi peatada,ainult leevendada?
Esmaspäeval lähen doktor Teini vastuvõtule ja siis saan targemaks,kuid ma usun,et saan vastuseks,et tegu ülekoormusega,mis mind targemaks paraku ei tee.
Kas tablettide mõju organismile hakkab ajapikku vähenema ja peaksin tarbima hakkama järjest suuremaid koguseid?
Olen võtnud omega3-e ja arthrostopi suht pikalt juba,üle,peaaegu aasta,paarikuiste vahedega.
Veel soovitati tsingitablette,kas neid tasub manustada?
Spordiks on põhiliselt korvpall muidu.
aprill 10, 2008 at 4:10 p.l. #149626ROtter
MemberNiiet täielikult ei olegi võimalik seda põletikuprotsessi peatada,ainult leevendada?Esmaspäeval lähen doktor Teini vastuvõtule ja siis saan targemaks,kuid ma usun,et saan vastuseks,et tegu ülekoormusega,mis mind targemaks paraku ei tee.
Kas tablettide mõju organismile hakkab ajapikku vähenema ja peaksin tarbima hakkama järjest suuremaid koguseid?
Olen võtnud omega3-e ja arthrostopi suht pikalt juba,üle,peaaegu aasta,paarikuiste vahedega.
Veel soovitati tsingitablette,kas neid tasub manustada?
Spordiks on põhiliselt korvpall muidu.
Arsti kohus on patsiente lohutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reaalsus on see, et paljudel endistel korvpalluritel on põlveliigesed asendatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsingitablette võib ikka võtta, sest tavaliselt toidust me saame teda vähe.
aprill 10, 2008 at 4:50 p.l. #149639Hellboy
MemberTekkis selline küsimus, et kui inimene on loodud liikuma, siis miks on inimese põlveliigesed nii “nõrgad” või ei ole inimene loodud jooksma vaid ikka ahvi kombel neljal jala edasi käima? kas põhjus on siis see, et inimene on ahvist inimeseks saamise protsessi liiga kiiresti läbinud ja põlveliigesed ja selg on sellised “quick and dirty” variant, nagu Alan B’Stard kord ültles ja ei pea vastu? Loodan, et saite küsimusest aru….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2008 at 5:26 p.l. #149645ROtter
MemberTekkis selline küsimus, et kui inimene on loodud liikuma, siis miks on inimese põlveliigesed nii “nõrgad” või ei ole inimene loodud jooksma vaid ikka ahvi kombel neljal jala edasi käima? kas põhjus on siis see, et inimene on ahvist inimeseks saamise protsessi liiga kiiresti läbinud ja põlveliigesed ja selg on sellised “quick and dirty” variant, nagu Alan B’Stard kord ültles ja ei pea vastu? Loodan, et saite küsimusest aru….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Probleem on ülekoormuses. Ülekoormus tekib peale hüpet maandumisel. Enamus kasutab hüppevõime arendamiseks hüppeid kangiga ja sügavushüppeid. Minul ei teki üldse küsimust, miks nendel sportlastel põlveliigesed vastu ei pea.
aprill 10, 2008 at 6:45 p.l. #149664vaher
MemberProbleem on ülekoormuses. Ülekoormus tekib peale hüpet maandumisel. Enamus kasutab hüppevõime arendamiseks hüppeid kangiga ja sügavushüppeid. Minul ei teki üldse küsimust, miks nendel sportlastel põlveliigesed vastu ei pea.Mina olen üks neist, kellele on neid kahte harjutust pähe raiutud. Millised harjutusi Sina soovitaksid hüppevõime arendamiseks kasutada, et põlved “ellu jääks”?
aprill 11, 2008 at 5:33 e.l. #149706ROtter
MemberMina olen üks neist, kellele on neid kahte harjutust pähe raiutud. Millised harjutusi Sina soovitaksid hüppevõime arendamiseks kasutada, et põlved “ellu jääks”?Täiskükid kangiga ja päkaletõus kang turjal, samuti jõutõmme. Kuigi ka nende harjutustega võib traumasid tekkida, kui sooritada neid vale tehnikaga.
aprill 11, 2008 at 11:21 e.l. #149728AlanBStard
ModeratorTekkis selline küsimus, et kui inimene on loodud liikuma, siis miks on inimese põlveliigesed nii “nõrgad” või ei ole inimene loodud jooksma vaid ikka ahvi kombel neljal jala edasi käima? kas põhjus on siis see, et inimene on ahvist inimeseks saamise protsessi liiga kiiresti läbinud ja põlveliigesed ja selg on sellised “quick and dirty” variant, nagu Alan B’Stard kord ültles ja ei pea vastu? Loodan, et saite küsimusest aru….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kogu see püstine asend on üks korralikult lahendamata probleemipundar… jalaveenid ei pea ka paljudel rõhule vastu.
Põlvehädadega võib katsetada Eiselti Quadroli. Ingverit võiks julgelt süüa.
aprill 11, 2008 at 2:42 p.l. #149747Djud
MemberKust seda Eiselti Quadroli leida võiks?
Apteegist?Vaatasin,et siin netioes hetkel pole?
aprill 11, 2008 at 2:51 p.l. #149748LB
MemberKas lihtsalt glükosamiini tarbimine ei peaks ka leevendama haigeid liigeseid?
aprill 11, 2008 at 4:13 p.l. #149759AlanBStard
ModeratorKas lihtsalt glükosamiini tarbimine ei peaks ka leevendama haigeid liigeseid?Ei noh, minu meelest peaks nad ilma milletagi ka 100% korras olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga võib juhtuda et ei ole.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.