Skip to main content

Erinevate asjade (reljeef, mass, jõud jne) treenimine

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Erinevate asjade (reljeef, mass, jõud jne) treenimine

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    oss
    Member

Ma tean et massiperioodil tehakse näiteks plokitõmbeid kukla taha niimoodi, et kiiresti tõmmatakse alla ja siis lastakse aeglaselt üles ja seda siis maksimaalse amplituudiga.

Mul tekkis küsimus, kuidas sooritada harjutusi kui soovitakse treenida jõudu, plahvatuslikku jõudu või reljeefi. Korduste arvu ja seeriate arvu ma tean.

sweals
    Member

Ma tean et massiperioodil tehakse näiteks plokitõmbeid kukla taha niimoodi, et kiiresti tõmmatakse alla ja siis lastakse aeglaselt üles ja seda siis maksimaalse amlpituudiga.

Mul tekkis küsimus, kuidas sooritada harjutusi kui soovitakse treenida jõudu, plahvatuslikku jõudu või reljeefi. Korduste arvu ja seeriate arvu ma tean.

sõber OTSING aitab sind

SHOXi
    Member

Ma tean et massiperioodil tehakse näiteks plokitõmbeid kukla taha niimoodi, et kiiresti tõmmatakse alla ja siis lastakse aeglaselt üles ja seda siis maksimaalse amlpituudiga.

mina küll ei teadnud, et nii treenitakse massi

oss
    Member

Ei aidanud otsing enne selle teema tegemist ja ei aidanud ka praegu.

Sama moodi teed.

undisputed
    Member

Ma tean et massiperioodil tehakse näiteks plokitõmbeid kukla taha niimoodi, et kiiresti tõmmatakse alla ja siis lastakse aeglaselt üles ja seda siis maksimaalse amplituudiga.

Mida sa selle soorituse all mõtle. Erinevate asjade jaoks kasutatakse erinevaid kavasi ja harjutusi, sooritus jääb samaks reeglina <_<“>

oss
    Member

Ma kusagilt lugesin, et näiteks plahvatusliku jõu treenimisel tehakse harjutusi kuidagi plahvatuslikult vms. Et järsult lükatakse raskus üles. Plahvatsuega.

Soorituse all mõtlesin tehnikat. Kui reljeefi, massi ja jõudu tehes tehnika sama on, siis on hästi.

maximus89
    Member

jõudu tehes sa vaevalt väga plahvatuslikult teha jõuad ja plahvatusliku jõu treeningmetoodika on väga spetsiifiline

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.