Erinevate asjade (reljeef, mass, jõud jne) treenimine
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2008 at 12:11 p.l. #9056
oss
MemberMa tean et massiperioodil tehakse näiteks plokitõmbeid kukla taha niimoodi, et kiiresti tõmmatakse alla ja siis lastakse aeglaselt üles ja seda siis maksimaalse amplituudiga.
Mul tekkis küsimus, kuidas sooritada harjutusi kui soovitakse treenida jõudu, plahvatuslikku jõudu või reljeefi. Korduste arvu ja seeriate arvu ma tean.
märts 20, 2008 at 12:44 p.l. #146425sweals
MemberMa tean et massiperioodil tehakse näiteks plokitõmbeid kukla taha niimoodi, et kiiresti tõmmatakse alla ja siis lastakse aeglaselt üles ja seda siis maksimaalse amlpituudiga.Mul tekkis küsimus, kuidas sooritada harjutusi kui soovitakse treenida jõudu, plahvatuslikku jõudu või reljeefi. Korduste arvu ja seeriate arvu ma tean.
sõber OTSING aitab sind
märts 20, 2008 at 3:14 p.l. #146438SHOXi
MemberMa tean et massiperioodil tehakse näiteks plokitõmbeid kukla taha niimoodi, et kiiresti tõmmatakse alla ja siis lastakse aeglaselt üles ja seda siis maksimaalse amlpituudiga.Mul tekkis küsimus, kuidas sooritada harjutusi kui soovitakse treenida jõudu, plahvatuslikku jõudu või reljeefi. Korduste arvu ja seeriate arvu ma tean.
mina küll ei teadnud, et nii treenitakse massi
märts 20, 2008 at 5:16 p.l. #146465oss
MemberEi aidanud otsing enne selle teema tegemist ja ei aidanud ka praegu.
märts 20, 2008 at 5:28 p.l. #146471bohemianrhapsody
MemberSama moodi teed.
märts 20, 2008 at 7:05 p.l. #146495undisputed
MemberMa tean et massiperioodil tehakse näiteks plokitõmbeid kukla taha niimoodi, et kiiresti tõmmatakse alla ja siis lastakse aeglaselt üles ja seda siis maksimaalse amplituudiga.Mul tekkis küsimus, kuidas sooritada harjutusi kui soovitakse treenida jõudu, plahvatuslikku jõudu või reljeefi. Korduste arvu ja seeriate arvu ma tean.
Mida sa selle soorituse all mõtle. Erinevate asjade jaoks kasutatakse erinevaid kavasi ja harjutusi, sooritus jääb samaks reeglina
“>märts 20, 2008 at 7:33 p.l. #146504oss
MemberMa kusagilt lugesin, et näiteks plahvatusliku jõu treenimisel tehakse harjutusi kuidagi plahvatuslikult vms. Et järsult lükatakse raskus üles. Plahvatsuega.
Soorituse all mõtlesin tehnikat. Kui reljeefi, massi ja jõudu tehes tehnika sama on, siis on hästi.
märts 24, 2008 at 4:08 p.l. #147039maximus89
Memberjõudu tehes sa vaevalt väga plahvatuslikult teha jõuad ja plahvatusliku jõu treeningmetoodika on väga spetsiifiline
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.