Skip to main content

Erinevad rasva% mõõtmised, sellest tingitud suur erinevus

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Erinevad rasva% mõõtmised, sellest tingitud suur erinevus

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
    trennineiu
    Member

Tere,

sain laupäeval üllatuse osaliseks. Niisiis, shapingus mõõdeti mul rasva% 24, mis on ju igati ok

enks20
    Member

millega seda shapingus mõõdeti?

trennineiu
    Member

millega seda shapingus mõõdeti?

Nn. pekitangidega, see vist see kaliibermeetod? Rasvavoldi millimeetreid mõõdeti.

jrx
    Member

Vaata peeglisse… kui pekk ripub, siis pigem sinna 24 poole, kui eriti ei ripu, siis pigem sinna 14 poole.

Kes seda mõõtmist teostas shapingus? Keegi iseõppinu või spordiarst?

trennineiu
    Member

Vaata peeglisse… kui pekk ripub, siis pigem sinna 24 poole, kui eriti ei ripu, siis pigem sinna 14 poole.

Kes seda mõõtmist teostas shapingus? Keegi iseõppinu või spordiarst?

Kuskilt küll midagi ei ripu, keha üleni ilusti trimmis, kuigi päris 6 packi välja ei paista

Kuskilt küll midagi ei ripu, keha üleni ilusti trimmis, kuigi päris 6 packi välja ei paista
    greenu
    Member

nooo 24 % juures peaks ikka korralikult rippuma ja suht ümar peaksid ka olema …. kaldun ikka arvame et see 14 on õigem …. ja see 24 vist ikka päris norma ka ei ole ilmselt ülemine piir… kui mul massiperioodil tarvel oli 23 siis olin ikka suht ümar 103 kilo ka …. praegu oli 11% ja olen 89 kilo ja kõik on triksis traksis ja trimmis … seega pakun seda 14 % varianti …

trennineiu
    Member

nooo 24 % juures peaks ikka korralikult rippuma ja suht ümar peaksid ka olema …. kaldun ikka arvame et see 14 on õigem …. ja see 24 vist ikka päris norma ka ei ole ilmselt ülemine piir… kui mul massiperioodil tarvel oli 23 siis olin ikka suht ümar 103 kilo ka …. praegu oli 11% ja olen 89 kilo ja kõik on triksis traksis ja trimmis … seega pakun seda 14 % varianti …

Njah, ümar nagu ei ole, 177 pikk, 59 kilo ja mõõdud paar cm modellide omast rohkem.

greenu
    Member

siis võid rahulikult otsustada selle 14% kasuks …. kui väga täpselt tahad siis võid ju lasta ka perearstil mõõta kuid njahh ….. tegelt tähtis et ise enda peegelpildiga rahul oled ….

jrx
    Member

greenu sina ei ole naine ju?

Naistele võib 24 veel normaalne olla, aga ise ka arvan, et olugi, et need elektroonilised valetavad, siis pigem 14… sest sikspäkk hakkab naistel välja paistma alles 12 ja alla niikuinii ja naistele see väga tervislik ka pole.

greenu
    Member

naine ma pole kui mul on naine … et sealt olen kuulnud et 22 aastane naine kuni 26 …. et nohh…

fighter
    Member

Ma usaldan pigem elektroonilist näitu kui miskeid “pekitange.” Need on ikka väga suure kõikuva täpsusega. Samas elektrooniliste rasva%imõõtjate häda on selles, et need mõõdavad ainult kindlast asukohast kehas. Ise kunagi mõõtsin jalgadel ja sain 8%, samal ajal kui ülakehas oli 12%.

greenu
    Member

parandage ming kui ma nüüd mööda panen kuid ….

kui aus olla siis elektroonilise tulemus oleneb sellest palju oled vett joonud ja mida söönud vahetult enne … mõõdab ta ju keha voolu takistust vist oli nii et rasvast läheb vool paremini läbi kui lihast …. vesi on ka voolu juhtivate omadustega … seega kui on võimalus testida siis mine wc lase ennast tühjaks … mõõda … tuleb suht norm tulemus …. nüüd mine joo 2 liitrit vett ära ja ohh imet rasva protsent tõusis kohe:)

jrx
    Member

greenul on õigus ja fighter pani oma postiga nii mööda kui vähegi sai.

fighter
    Member

Naistele võib 24 veel normaalne olla, aga ise ka arvan, et olugi, et need elektroonilised valetavad, siis pigem 14… sest sikspäkk hakkab naistel välja paistma alles 12 ja alla niikuinii ja naistele see väga tervislik ka pole.

greenul on õigus ja fighter pani oma postiga nii mööda kui vähegi sai.

Hm, alguses toetasid pigem elektroonilist näitu ja nüüd järsku oled kindlalt greenu poolel, et tangid on ikka kõige täpsemad. Ise süüdistad mind, kuigi su enda jutt ei klapi kohe mitte kuidagi!

Samuti jään toetama elektroonilist näitu ning ei kavatse hakata tangidega enda kallal urgitsema.

Creek
    Member

to fighter: kas seda kohta ka lugesid?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.