Mingist dieedist ma kinni ei pidanud, kaloreid ja gramme ei lugenud. Püüdsin lihtsalt oma (tolleaegseid) teadmisi rakendades tervislikumalt toituda ja füüsiliselt aktiivsem olla. Sõin korraga vähem ja pigem tihedamini, püüdsin süüa siis kui mul füüsiliselt kõht oli tühi või tühjaks minemas – päeva jooksul tuli siiski keskmiselt 4-5 toidukorda (koos vahepaladega). Kasutasin ka oma toitumise analüüsimiseks toitumispüramiidi ja püüdsin mingil määral kinni pidada taldrikureeglist. Igasugu rämpsu asemel püüdsin süüa pigem täisväärtuslikumat ise valmistatud toitu ja igasugu magusa asemel sõin pigem banaani või mingit muud puuvilja. Kohukeste asemel kohupiima ja nii. Õhtused 2-3 õlut jätsin enamasti ära. Jalutasin igapäevaselt keskmiselt 1,5-2,5 tundi.
Nüüd tagasi mõeldes, eks tõenäoliselt oli sellest 12-13 kg arvestatav osa ka lihast kindlasti aga eks need rehad ja ämbrid tuleb ikka ise läbi astuda, et see kuldne kesktee oma toitumis- ja treeningharjumuste osas leida.
Mul oli sisuliselt sama teema, aga perioodiks 8 kuud ja kaalulanguseks 35kg. Suur stressiallikas langes ära, toitumist sai natuke sätitud ja trenni tehtud ning kaal langes justkui iseenesest. Teatud osa oli vist lihast kah, aga üldiselt oli enamus siiski rasv mis rasv.