Erinevad kehatüübid, ektomorf / hardgainer, mesomorf, endomorf
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Erinevad kehatüübid, ektomorf / hardgainer, mesomorf, endomorf
- This topic has 45 replies, 24 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
nightq.
-
AutorPostitused
-
aprill 21, 2011 at 10:08 p.l. #298752
Sarge
MemberPaastumistel pole mingisugust mõtet. Enesetunne läheb siis paremaks kui hakkad jälle normaalselt toituma.
Aju toiduks on süsivesikud. Eks sellepärast ei teagi öelda palju on 8 ruudus, sest süsivesikuid on toidus liiga vähe ja aju ei saa oma toitaineid kätte.
Lihas on lihas, vahet pole, kas oled paks või peenike. Treening on ikka ühesugune, kuid erineb toitumine.
Nüüd kui keegi ütleb, et lihas pole lihas, siis ma loodan, et saate ikkagi mu mõttest aru.
aprill 22, 2011 at 3:43 e.l. #298754Aile
MemberAga kas kulturistid tõesti nii kaalu alandavad, et mõistus hämardub? Olen siin foorumis surfates just vastupidisele järeldusele jõudnud. Kulturistid siiski püüavad kaalu kaotada tervislikult või mitte? Olen ka paastumisteooriaid lugenud (kui midagi peale mahla, tee või vee ei manusta) ja tean, et teoreetiliselt peaks mõistus just paastumise 3.-5. päeval teravnema, kuna siis keha hakkab rasva põletama ja säärane rasvapõletus pidavat tekitama õnnetunnet ja andma energiat. Tõsi küll, olen isiklikult 3-päevaseid paaste teinud ja enesetunne on läinud aina hullemaks, kuni vaat, et pildi kadumiseni. Nii et igaühe keha reageerib isemoodi.Kulturistid püüavad teistele õpetada, kuidas on tervislik kaalu alandada.
Tavaelus ei ole kellelgi sellist kõhnust vaja, mis kulturismivõistlustel näha võib …ja nõuab see … indiviiditi erinevalt loomulikult, kuid reeglina üsna ekstreemseid võtteid, millega võivad kaasneda nii unetus, mäluprobleemid kui ka meeleolukõikuvus. Kulturism tippspordina ei ole tervislik.
aprill 22, 2011 at 3:54 e.l. #298755Aile
MemberKas keegi oskab ehk seletada millel põhinevad need erinevate kehatüüpide treeningsoovitused? Ma saan aru küll kuidas inimesi nendesse kategooriatesse on võimalik lahterdada kuid ma ei saa aru kus kohast see ülejäänud jutt tuleb. Ausalt öeldes tundub kogu see värk kergelt pseudoteaduslik kuid ehk oskab keegi mind valgustada.Kahtlust lisab veel see et nendes artiklites omastatakse erinevatele kehatüüpidele ka teatud psühholoogilisi omadusi nagu “Ka tüdineb mesomorf sageli suhteliselt kiiresti sarnasest treeningust” (olles ise mesomorf väidan ka et see pole tõsi) mis veelgi enam kogu selle jutu usutavust minu jaoks vähendab.
Treeningu iseloom sõltub treenitava eesmärgist ja treenitava hetkevormist.
Mis siin veel kastitada…lõppkokkuvõttes oleme ikkagi kõik erinevad
aprill 22, 2011 at 3:38 p.l. #298830KiluKalur
MemberKulturistid püüavad teistele õpetada, kuidas on tervislik kaalu alandada.Tavaelus ei ole kellelgi sellist kõhnust vaja, mis kulturismivõistlustel näha võib …ja nõuab see … indiviiditi erinevalt loomulikult, kuid reeglina üsna ekstreemseid võtteid, millega võivad kaasneda nii unetus, mäluprobleemid kui ka meeleolukõikuvus. Kulturism tippspordina ei ole tervislik.
Oops!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nojah, eks see ole laialt teatud fakt, et tippsport on kahjulik, aga kulturiste ma vist idealiseerisin liiga palju. Nüüd toodi mind maa peale.
Ise ma tegelen body fitnessiga hobi korras ja mis paastumisse puutub, siis sellega olen igaveseks lõpu teinud. See on kole piinamine ja ma ei tea, mis eufooriast nad jahuvad.aprill 22, 2011 at 4:06 p.l. #298834Aile
MemberOops!
Nojah, eks see ole laialt teatud fakt, et tippsport on kahjulik, aga kulturiste ma vist idealiseerisin liiga palju. Nüüd toodi mind maa peale.
Ise ma tegelen body fitnessiga hobi korras ja mis paastumisse puutub, siis sellega olen igaveseks lõpu teinud. See on kole piinamine ja ma ei tea, mis eufooriast nad jahuvad.Hobid on alati toredad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi paarkümmend aastat tagasi tegi üks arstiteaduskonna V kursuse tudeng uurimistööd paastumisest…ma ei tea, mida ta leidis, kuid ma nö assisteerisin teda natuke. Käisin katsealuseid lõbustamas ja jalutamas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kohustuslikud jalutuskäigud). Ma ei ütleks, et need tädid niiväga eufoorilised olid.Kes on regulaarselt paastujad, neil on kergem. Taimetoitlased elavad ka vist paremini üle.
aprill 22, 2011 at 4:23 p.l. #298836jõuents
MemberRegulaarne paastumine ja taimetoitlus on idiootsuse tipp kui aus olla.
Nagu Charles Poliquin ütleb, et taimetoitlus on niikaua hea kuni sa sinna natuke liha juurde lisad.
Kui keegi on selle vastu (mõni Naistelehe fänn) siis tutvugu enne natuke füsioloogiaga ja lugegu läbi raamat Inimorganismi biomolekulid ja nende meditsiiniliselt olulisemad ülesanded. Ise hakkasin ka juba teatud aeg mõtlema, et äkki ei olegi nii hull vms aga õnneks ei hakand ise järgi proovima ning jõudsin ennast väheke harida ainevahetuse kohapealt.
aprill 23, 2011 at 3:24 e.l. #298879Aile
MemberRegulaarne paastumine ja taimetoitlus on idiootsuse tipp kui aus olla.Ära niimoodi ütle… Mine Indiasse, vaata kuidas seal need joogidest gurud elavad. Mis on nende eesmärk, kuidas nad on saavutanud sellised võimed nagu neil on jne jne.
aprill 23, 2011 at 7:17 e.l. #298898matroxx
MemberToetan arvamust samuti,et see on idiootsuse tipp.inimene on loodud segatoiduliseks.See,et mõni ei julge,taha ning omab teistsugust nägemust ei muuda fakti.
Näe joodikudki elavad ka enamus viina ning vorsti pealt aga see ei tähendaks,et nii peakski või üleüldse oleks see normaalne tegevus.
aprill 23, 2011 at 10:29 e.l. #298931Sarge
MemberÄra niimoodi ütle… Mine Indiasse, vaata, kuidas seal need joogidest gurud elavad. Mis on nende eesmärk, kuidas nad on saavutanud sellised võimed nagu neil on jne jne.IFBB PRO naised räägivad ka, et natural, natural.
Vaadake 1.50. Saime Raineriga kõvasti naerda.
aprill 23, 2011 at 11:38 e.l. #298949matjusm
MemberIFBB PRO naised räägivad ka, et natural, natural.Vaadake 1.50. Saime Raineriga kõvasti naerda.
Uskumatu, see on ju täielik transvestiit!
aprill 23, 2011 at 11:50 e.l. #298952gmaster
MemberIFBB PRO naised räägivad ka, et natural, natural.Vaadake 1.50. Saime Raineriga kõvasti naerda.
Brutal manface
aprill 23, 2011 at 12:13 p.l. #298954Aile
Kolmas intervjueeritav ei olnud ju küll naine
aprill 23, 2011 at 12:26 p.l. #298956