Erineva suurusega rinnalihas?!?!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Erineva suurusega rinnalihas?!?!
- This topic has 13 replies, 11 voices, and was last updated 15 years, 6 months tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
juuli 19, 2010 at 4:44 p.l. #20409
Anonüümne
GuestTervitus,
Mulle on jubedalt hakanud närvidele käima mu erineva suurusega rinnalihased, pingutades paistab see eriti hästi veel silma. Seni pole veel kellegilt märkust saanud või midagi aga ei taha ka seda ootama jääda :S Kas asi on sellest tingitud, et ma veel 18 olen ja võibolla kõik lihased pole sama tempoga kasvanud jne? Või olen jõusaalis midagi väga valesti teinud? Oleks väga huvitatud sellest kuidas see asi korda ajada, näiteks hakata julmalt negatiivses asendis rinna alumist osa pumpama või on ka muid vahendeid selle jaoks?
Tegin ka väikese pildi:

Jään Teie postitusi huviga ootama.
juuli 19, 2010 at 5:00 p.l. #271245younger
MemberTervitus,Mulle on jubedalt hakanud närvidele käima mu erineva suurusega rinnalihased, pingutades paistab see eriti hästi veel silma. Seni pole veel kellegilt märkust saanud või midagi aga ei taha ka seda ootama jääda :S Kas asi on sellest tingitud, et ma veel 18 olen ja võibolla kõik lihased pole sama tempoga kasvanud jne? Või olen jõusaalis midagi väga valesti teinud? Oleks väga huvitatud sellest kuidas see asi korda ajada, näiteks hakata julmalt negatiivses asendis rinna alumist osa pumpama või on ka muid vahendeid selle jaoks?
Tegin ka väikese pildi:

Jään Teie postitusi huviga ootama.
Selle nimi on loodus. Kõik ei peagi ideaalne olema. Mul vasaku õla nukk parema omast kõrgemal ja paistab silma. Juhtub. Ole õnnelik, et sul Downi sündroom pole.
juuli 19, 2010 at 5:06 p.l. #271246Tannuu
MemberSee geenides jah, vaevalt ühte tissi järele pumbata õnnestub. Ää põe selle pisasja pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2010 at 5:38 p.l. #271249Janar91
MemberMul suht sama probleem aga njh looduse vastu ikka ei saa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2010 at 9:21 p.l. #271275rolex
MemberLoodus ei pidavat sallima sümmeetrilist võrdsust.
juuli 20, 2010 at 7:01 e.l. #271284Arne
MemberMinul vasak biitseps silmaga nähtavalt suurem kui parem, olen proovinud vahetada harjutusi, tehes kõik harjutused biitsepsile ainult kangiga, kuid siiamaani tulutult.
juuli 20, 2010 at 7:12 e.l. #271285Archangel
MemberSümmeetriat on tõesti väga raske saavutada… geneetika paneb üldise lihaskuju paika.
Ainuke viis asja veidikenegi parandada on teha harjutusi nii, et alustad selle lihasega mis vajab järeleaitamist (seda siis juhul kui üks lihas on nähtavalt väiksem). Nii välistad selle, et niigi suuremale lihasele langeks rohkem koormust. Ajapikku jõuab väiksem lihas järgi.
Rinnalihastega suurt muidugi teha ei ole kuna sinu juhul ei ole asi suuruses vaid pigem geneetilises lihaskujus. Ainuke asi, mis üle jääb on edasi treenida, kasvatada korralikult lihasmassi ning loota, et lihaste kasvades olukord veidi paraneb.
juuli 20, 2010 at 9:25 e.l. #271293Tim.
MemberMinul näiteks sõprade ja ka vanemate sõnul üks säär suurem kui teine, olles tegelenud kuulitõukega on saanud parem jalg lihtsalt natuke rohkem koormust saanud, küllap asi sellest tuleneb. Nii kaua kuni asi pole väga ulmeliselt erineva vahega ei põe ma küll selle pärast.
juuli 20, 2010 at 9:39 e.l. #271295vend vähk
ModeratorMinulgi on ju kõhulihased erineva asetusega, aga siiani ei ole see kedagi häirinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 20, 2010 at 9:47 e.l. #271296Raivo Piiber
MemberMinul vasak biitseps silmaga nähtavalt suurem kui parem, olen proovinud vahetada harjutusi, tehes kõik harjutused biitsepsile ainult kangiga, kuid siiamaani tulutult.Vastupidi – viska kang nurka ja kasuta hantleid. Miks? Sest hetkel kompenseerib sinu tugevam (ja ka suurem) biitseps nõrgema ja väiksema biitsepsi mahajäämuse. Kasuta hantleid ja alusta nõrgema käega!
juuli 20, 2010 at 11:42 e.l. #271318Viiking
MemberMul endal oli selline jama, et rinnalt surudes oli vasak käsi palju nõrgem, et parem oli juba peaaegu üleval, vasak alles poole peal. Asi oli selles, et hantlitega ma ei teinud rinda üldse. Siis hakkasin hantlitega ka tegema, nüüd surun mõlema käega ikka kohe üles, ei jää stoppama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.juuli 20, 2010 at 1:28 p.l. #271336Arne
MemberVastupidi – viska kang nurka ja kasuta hantleid. Miks? Sest hetkel kompenseerib sinu tugevam (ja ka suurem) biitseps nõrgema ja väiksema biitsepsi mahajäämuse. Kasuta hantleid ja alusta nõrgema käega!Tänud, proovin järgi!
juuli 20, 2010 at 2:22 p.l. #271338Janar91
MemberMinulgi on ju kõhulihased erineva asetusega, aga siiani ei ole see kedagi häirinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma ei eksi siis oli meil jõukas Sinu pilt kui Sa mingeid toidulisandeid reklaamisid, seal küll kõhulihaste erineva asetuse üle nuriseda ei saa.
juuli 20, 2010 at 4:33 p.l. #271356Sarge
MemberMul ka kõhulihased kahtlase paigutusega. Eriti ülemised kaks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.