Eriala valik
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Üritused, sündmused, koolitused, eksamid » Eriala valik
- This topic has 41 replies, 24 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
aprill 28, 2008 at 6:45 p.l. #152202
Agnes1h
Member“Karjääri nõustamine” on su vajalik märksõna. Ma leidsin cv keskuse veebi karjäärinõustamise alt lingi, mis omakorda viis lingini nt http://www.rajaleidja.ee Seal lehe all viis link ka mingile karjäärikeskusele omakorda. Ülikoolide juures tegutsevad ka karjäärikeskused, kuid ei oska kommenteerida, millise ülikooli töötaja kõige avarama silmaringiga sind huvitava teema osas oleks. Uurid sealt veel kõike ise edasi. Ehk leiad midagi vajalikku.
Kui sa nt välismaale õppima tahad minna, siis ma soovitaks Soomet. Sealne haridussüsteem on ikka super õppijale. Ma ise olin Helsingi Ülikooli sotsiaalteaduskonnas see sügis.
aprill 28, 2008 at 6:51 p.l. #152203ROtter
MemberKolmas asi veel, treener ei pea olema ilmtingimata kehakultuuri haridusega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millel põhineb see väide?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugedes, kuidas õpitakse TLÜ, siis olen sinuga isegi nõus. Vahet pole.
aprill 28, 2008 at 6:53 p.l. #152205H2rr2
MemberMillel põhineb see väide?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lugedes, kuidas õpitakse TLÜ, siis olen sinuga isegi nõus. Vahet pole.

Aga rotter… kus saab õppida spordimeditsiini… väga tahaks tulevikus õppida… aga plaanis peale sõjaväge minna lahingukooli… kunagi kaa ülikool ära lõpetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2008 at 7:07 p.l. #152212Tuki
MemberNõustun sinuga. Aga mulle meeldib teisi õpetada ka, ma loodan, et saalis olemine ei saa probleemiks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oli see nüüd sarkasmiga öeldud?
aprill 28, 2008 at 7:23 p.l. #152216tomster
MemberMillel põhineb see väide?
aprill 28, 2008 at 7:48 p.l. #152224bohemianrhapsody
MemberUsun, et bohemianrhapsody pidas silmas EOK treenerite kutseomistamise süsteemi, mille kohaselt saavad endale treeneri kutsekvalifikatsiooni taotleda ka kehakultuurihariduseta inimesed.Nii ju ongi. Teoreetiliselt võib ka IV astme treener olla ilma kehakultuuri kõrghariduseta.
Täpsustuseks jällegi niipalju, et loomulikult on heal treeneril ka vastav kõrgharidus ja see ei ole mõttetu. Lihtsalt selle asemel saaks midagi muud õppida. Aga see on vaid minu arvamus.
aprill 28, 2008 at 8:09 p.l. #152226Vilps
MemberNii ju ongi. Teoreetiliselt võib ka IV astme treener olla ilma kehakultuuri kõrghariduseta.Täpsustuseks jällegi niipalju, et loomulikult on heal treeneril ka vastav kõrgharidus ja see ei ole mõttetu. Lihtsalt selle asemel saaks midagi muud õppida. Aga see on vaid minu arvamus.
Oot oot, võin siinkohal eksida, aga kas mitte juba teisest astmest ei ole vaja juba erialast haridust?
aprill 28, 2008 at 8:11 p.l. #152228Bonsuna
MemberMina tahan kindlasti selle eriala peale minna. Aga tahaks näha siin härra. Kalmuse teed personaaltreenerini, vastavat koolitust pole ta ju läbinud…Kalmus on jah üks igavene pätt ja suli, räägib kirjutab õpetab umbluud. Ise on ta ka ennast steroididega lihastesse söönud. Treeningust ja toitumisest ei õrna oidugi.Täitsa null, mõtetu mees.
Aga teie õppige, õppige ja veelkord õppige. Küll siis ükskord saate ka teisi õpetada. Osutate näpuga seinal ilutsevale diplomile, klient vaatab ja lihas hakkab kasvama, pekk sulama ja meedia kiitma.
Jõudu!
aprill 28, 2008 at 8:17 p.l. #152233Tuki
MemberKalmus on jah üks igavene pätt ja suli, räägib kirjutab õpetab umbluud. Ise on ta ka ennast steroididega lihastesse söönud. Treeningust ja toitumisest ei õrna oidugi.Täitsa null, mõtetu mees.Aga teie õppige, õppige ja veelkord õppige. Küll siis ükskord saate ka teisi õpetada. Osutate näpuga seinal ilutsevale diplomile, klient vaatab ja lihas hakkab kasvama, pekk sulama ja meedia kiitma.
Jõudu!

aga tööle võetakse ikkagi diplomiga suht, kui ei olda just selline tuntud mees nagu Kalmus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mina just mõtlen selle kohapealt, et mis eriala hõlmaks kõike seda ja millega saaks tulevikus leiba teenida. Silma on hakanud ainult kehakultuur praegu, ega vist rohkemat suurt valikut pole. Teema oligi tehtud selle eesmärgiga, et äkki on seal midagi huvitavat, millest ma kuulnud pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2008 at 8:37 p.l. #152243bohemianrhapsody
MemberOot oot, võin siinkohal eksida, aga kas mitte juba teisest astmest ei ole vaja juba erialast haridust?Mina räägin kulturismi/fitnessi treeneritest. Teiste alade kutsevärgi kohta ei oska öelda.
oktoober 19, 2008 at 9:46 e.l. #169431Sarge
MemberSuunati siia üle.
Tahaks siis teada, kes TÜ’s kehakultuuri õpivad ja palju nende eksamitulemused olid.
oktoober 19, 2008 at 10:34 e.l. #169439M.M.
MemberKalmus on jah üks igavene pätt ja suli, räägib kirjutab õpetab umbluud. Ise on ta ka ennast steroididega lihastesse söönud. Treeningust ja toitumisest ei õrna oidugi.Täitsa null, mõtetu mees.Aga teie õppige, õppige ja veelkord õppige. Küll siis ükskord saate ka teisi õpetada. Osutate näpuga seinal ilutsevale diplomile, klient vaatab ja lihas hakkab kasvama, pekk sulama ja meedia kiitma.
Jõudu!
oktoober 19, 2008 at 10:42 e.l. #169442bohemianrhapsody
MemberSuunati siia üle.Tahaks siis teada, kes TÜ’s kehakultuuri õpivad ja palju nende eksamitulemused olid.
Mida sa mõtled esamitulemuste all? Kehakultuuri õppima minnes gümnaasiumi lõpueksameid või treeneri kutseeksamit? Vaevalt hakkab keegi siin konfidentsiaalset infot avalikult sulle jagama.
oktoober 19, 2008 at 11:00 e.l. #169444Sarge
MemberMa mõtlesin just gümnaasiumi lõpueksameid. Siiamaani olen inimestega rääkinud, siis keegi pole häbenenud öelda oma eksamitulemusi. Probleem ongi selles, et kevadel eksamid tulemas ja kardan, et tulemused tulevad oodatumast halvemad ja kardan, et tulemustest ei piisa ülikooli sisse saamiseks.
november 26, 2009 at 7:32 e.l. #237086Arx07
MemberKui mahukas/raske muidu see kehakultuuri kaugõpe Tallinna Ülikoolis on? Kooli kõrvalt tööl ja jõusaalis korralikult jõuab ikka käia?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti saan aru, et seal riigieksameid pole vaja, mul nimelt need tegemata. Õppisin Tallinna Polütehnikumis… nüüd kerge mõte käib, et äkki järgmine aasta…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.