Skip to main content

Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 137 total)
  • Autor
    Postitused
    Samakamees
    Member

Kui sa jalgpallist midagi jagad, siis peaksid teadma, et sellised mehed pole aastaid koondises mänginud. Samas Ronaldo oleks võinud tulla, oleks tahtnud teda näha ja mees on viimasel ajal olnud väravalainel Brasiilias.

Ise olen mänguga väga rahul. Loomulikult oli ka üks neist, kes arvas, et Eesti saab 3:0 tappa, aga ennäe imet. Sander Puri oli super, kindlasti Eesti parim ja üks silmapaistvamaid mehi üldse väljakul. Tundub, et poisil on Brasiilia verd. Samuti meeldis Piiroja (eriti tema 360 kraadi palliga teisel poolajal), Vasja ja ka Klavan oli tasemel. Kink jäi vähemalt minu arvates natuke kahvatuks ja nähtamatuks.

Kohtunik kohtunikuks, aga brasse ka selles mölisemises ja ülbamises süüdistada ei saa. Teie polnud väljakul, ei tea mis tegelt seal toimus. Loomulikult ei saa väita, et ka ise 100%-liselt tõtt räägin. Ega ka meie mehed kõige viisakamad polnud. Näiteks esimesel veerandtunnil tehti Lindperele viga, brass pakkus kätt püsti tõusmiseks, aga loomulikult meie suur staar seda vastu ei võtnud. Eks sellised pisiasjad ajavad mehed närvi. Kõigepealt tuleb ise suu kinni hoida. Pareiko päris tihti noris tüli. Kui brassid teevad oma alatuid trikke, las teevad. Omapoolse mölisemise ja ülbamisega tehakse ainult asja hullemaks. Tehke samamoodi vastu. Ühesõnaga ei saa ka brasse süüdistada. Kohtuniku punane oli imelik, pole varem sellist otsust näinud. Olukord, kui Zelinski ütles, et oleks pidanud Puri mahatõmbamise eest punase andma, pole siiski õige. Punane SELLES oilukorras oleks lollus olnud. Oleks olnud õigustatud vaid juhul, kui mees oleks üksüks väravavahiga läinud.

Mäng oleks võinud tunnikese veel kesta. Uskumatu oli sellist mängu vaadata. Enne mängu erilist vaimustust polnud, aga Eesti näitas, et ka meie oskame natuke sööta.

Olen ma ainuke, kellele imbetsill Kaljuveer ja Zelinski närvidele käib? Kaljuveer oli kogu aeg suures hämmelduses, et ka brassid oskavad valesti sööta. Loomulikult väljendid “Lucio enda…,” “Kaka enda…” jne…Müstika mees. Ei istu üldse tema kommentaarid:/

Mulle meeldivad kalev spordi kommentaatorid rohkem

-AJ-Styles
    Member

PumaZ
    Member

Kui Eesti ikka tahab, siis ta saab vastu kah

Capricorn
    Member

Mängu ei saanud vaadata, aga kui Eestile 0:1, siis tõesti üllatavalt hea tulemus Eesti jaoks.

Kask
    Member

Ma arvan ka , et Brasiilia võidab 4-1.

Peaks mainima, et ei maksa eesti koondist ikka alahinnata,

Vilps
    Member

Mulle meeldivad kalev spordi kommentaatorid rohkem http://www.youtube.com/watch?v=cIOsh5efuwg…feature=related

Hea näide. Ilgelt hästi Kruus pani. Nii peabki. Piisavalt kildu panema, et ikka huvitav oleks.

Tänane operaatori töö ka hea polnud. Polegi varem tähele pannud. Täna näitas enamus mängiajast korduseid ning kaamera jäi igale poole hiljaks.

tarmzz
    Member

Aleksander

T6nu69
    Member

wer-rax
    Member

Kõige jubedamad.

Kõige ajuvabamat juttu kuuleb seal jah…suht seletavad seda mida sülg suhu toob

daemonium
    Member

Mängu ei saanud vaadata, aga kui Eestile 0:1, siis tõesti üllatavalt hea tulemus Eesti jaoks.
    Rebane
    Keymaster

Ennustusmängu võitis Ottt

Auhinnaks taastusjook, sobib ideaalselt ka jalgpalluritele – RECO2

post-13096-1243246873.gif

Ott Kiivikas
    Member

Tänu Rebane, tegutsesid kiirelt. Ott kuulutas ennustuse ja Ottt võitis – päris huvitav!

Lexusl
    Member

Tänu Rebane, tegutsesid kiirelt. Ott kuulutas ennustuse ja Ottt võitis – päris huvitav!
    Mart Muru
    Member

Eestil on täpselt sama jama mis meie kunagisel jalka tiimil oli…selliste suurte gigantidega läheb nagu väga hästi mänguks(brasiilia ja Portugal nt) ja selliste keskpäraste klubidega, mis peaksid meile igati normaalsed vastased olema, ei saa kohe üldse hakkama…

Eesti vs. Bosnia – Herzegovina ??

-AJ-Styles
    Member

Kuna eesti jalka tiim nii hea mängu tegi, loodan neilt paremaid tulemusi ka muudelt mängudelt;)

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 137 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.