Skip to main content

Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 137 total)
  • Autor
    Postitused
    PumaZ
    Member

Palju Õnne

LB
    Member

Jaja suht naljakas ju kui kommenteeriti “läks kätega vastu kakat”

gymer
    Member

Ilus tulemus, veel ilusam mäng. Kuigi jah, kohtunikutöö ja “sõbralik” mäng oli kohati puudulik.

Bulletproof
    Member

1:0 jäi
    kris0610
    Member

on taas uhke olla eestlane

Samakamees
    Member

No tra kui närvi mind need tolkarid ajasid (brasiilia p*ede*) Nahu* nii ülbed , et vähe pole… Oleks pidanud neid kõiki seal karistama , eriti seda pikka äbarikku ja seda pisikest ahvipoissi , kes lõpus meie mehele punase välja peedistas…

Goleteral
    Member

Ma olin suht terve mängu ”

see on sport ja ei peaks niimoodi siin ennast välja elama ropendades

Elavhõbe
    Member

usun, et tuleb 3:1 BRASIILIA võit(see ei lähe arvesse), aga kuna seda juba nii palju pakutud ja äkki on sellel suurem auhind, kes pakub vähem populaarseid seise.

SIIS MINU PAKKUMINE ON 0:0

ma pean Piirojaga poodi kylastama

Peyote
    Member

No tra kui närvi mind need tolkarid ajasid (brasiilia p*ede*) Nahu* nii ülbed , et vähe pole… Oleks pidanud neid kõiki seal karistama , eriti seda pikka äbarikku ja seda pisikest ahvipoissi , kes lõpus meie mehele punase välja peedistas…

nõustun sinuga kaasmaalane.kuradi rootsi kohtunik ehtne jobukakk.oli brasiilia poolt.selgelt sain aru.

ning brasiilia tüübid käitusid nagu eided.väga ebasportlik mäng brasiilia poolt.ja ei ole nad mitte

mingil juhul maailma parim jalgpalli riik.See on minu arvamus.

tereummikust
    Member

Pakkusin 3:0 sest viimati, kui Brasiiliat mängimas nägin, olin neil ikka kordades tugevam meeskond. See oli ika kõva 3-4 aastat tagasi, kui nemad alles maailma vallutasid ja mind veel vutt huvitas. Tänast mängu vaadates, ei ütleks küll, et nad maailmas isegi esi 50s oleks!

kris0610
    Member

sõprust oli selles mängus küll:D

pikkpoiss
    Member

Aaaah, jobud. Mingu ja harjutagu Brasiilias mängimist, sellised tipud ja saavad Eestilt peaaegu pähe. Ja mis jutt see on, et Brasiilia pani oma tipud mängu? Kus need kõvad kuulsad Rondaldod ja Rivaldod kõik olid? Olen neis pettunud.

Mängu lõpus oli juttu mingist MM mängust, kammooon, nüüd nad lähevad kindlasti võitma sinna. Ilmselt on neil lootust minna Brasiilia meeskonda treenima. Sellega meenus kohe, et ” Mida teeb eestlane, kui on võitnud jalgpalli MM-i?” ” Paneb Playstationi kinni ja läheb magama”

See 4:0 pakkumine mingi auhinna ikka toob? Võiks ju, jalgpalli 100 aastat ja puha.

Vilps
    Member

Aaaah, jobud. Mingu ja harjutagu Brasiilias mängimist, sellised tipud ja saavad Eestilt peaaegu pähe. Ja mis jutt see on, et Brasiilia pani oma tipud mängu? Kus need kõvad kuulsad Rondaldod ja Rivaldod kõik olid? Olen neis pettunud.

Mängu lõpus oli juttu mingist MM mängust, kammooon, nüüd nad lähevad kindlasti võitma sinna. Ilmselt on neil lootust minna Brasiilia meeskonda treenima. Sellega meenus kohe, et ” Mida teeb eestlane, kui on võitnud jalgpalli MM-i?” ” Paneb Playstationi kinni ja läheb magama”

See 4:0 pakkumine mingi auhinna ikka toob? Võiks ju, jalgpalli 100 aastat ja puha.

taliindrek
    Member

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 137 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.