Ennäe Ott Kiivikas
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Ennäe Ott Kiivikas
- This topic has 20 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Samakamees.
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2008 at 10:59 e.l. #9488
Samakamees
MemberVäga hea video oli , vaatasin huviga algusest lõpuni
“> Päris palju sõi hommikul
Ma mõtlesin , et mina olen hea isuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui oleks võimalik siis tahaks näha veel teistest videosid n.ö üks päev tegijaga vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> M.M , M.K , I.V siis saaks võrrelda nende tegevusi. Minu arust päris põnev
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2008 at 11:11 e.l. #144510arrow
MemberEga jah, see polnud just väike hommikusöök:D Aga suu pani igatahes vett jooksma selle video söögi osa:D
märts 7, 2008 at 1:13 p.l. #144524Bonsuna
MemberEndast päris nii põhjalikku saadet pole, kuid midagi natuke sarnast on tehtud küll aastal 2001. So. nädal enne NABBA Maailmameistrivõistlusi kulturismis.
Mõni aeg tagasi lubasin siin need vidolõigud Tallinna toimetada jokeri kätte. Tol korral unustasin. Järgmine esmasp olen Tallinnas, katsun meeles pidada ja need kassetid kaasa võtta. Seal muudki huvitavat, ennekõike praegustele juuniorite klassi võistlejatele. Nimelt 1 nädal enne minu esimest võistlust 92 aastal kui olin veel juunior. Harjutan oma vabakava ja teen mõned harjutused. No ja üht-teist veel. Ehk joker sõelub paremad palad välja. TULETAGE MULLE MEELDE, ET MA NEID SEEKORD MAHA EI JÄTA.
“>märts 7, 2008 at 2:19 p.l. #144537sifka
Memberpäris asjalik video nii mõndagi mida ma sealt teada sain
ott mõnusalt piinles seal massööri juures:D
“>märts 7, 2008 at 2:28 p.l. #144539Sarge
MemberTahan ka seda videot näha.
märts 7, 2008 at 2:30 p.l. #144540inside14
MemberTahan ka seda videot näha.
Vaata siis Fitness tv-st!
“>märts 7, 2008 at 3:57 p.l. #144546ristokru
MemberVäga hea video oli , vaatasin huviga algusest lõpuni
“> Päris palju sõi hommikul
Ma mõtlesin , et mina olen hea isuga
Kui oleks võimalik siis tahaks näha veel teistest videosid n.ö üks päev tegijaga vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> M.M , M.K , I.V siis saaks võrrelda nende tegevusi. Minu arust päris põnev
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea video oli!!
Olen täitsa nõus et keegi veel võiks teha päeva tegijaga. Ja kus Ott alles sõi hommikul
Ma söön pool korda vähem vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2008 at 4:24 p.l. #144552T6nu69
MemberHea video oli!!Olen täitsa nõus et keegi veel võiks teha päeva tegijaga. Ja kus Ott alles sõi hommikul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma söön pool korda vähem vähemalt
“>Nõus!
Väga hea video, sain nii mõndagi uut teada.
Võiks teistest tegijatest ka selline video olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2008 at 5:05 p.l. #144555anelka
Member“loomsed rasvad on ühiskonna rasvumise põhjus”
“>märts 7, 2008 at 6:02 p.l. #144562eriktoom
MemberHea video oli!!Olen täitsa nõus et keegi veel võiks teha päeva tegijaga. Ja kus Ott alles sõi hommikul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma söön pool korda vähem vähemalt
“>Noo sa pole tippkulturist ka:D
märts 7, 2008 at 7:55 p.l. #1445805ander
Memberjaa, anelka. Kusjuures ma panin ka tähele, et ta seda ütles,et loome rasv on rasvumise põhjus ja pöördusin kohe selle teema juurde eesmärgiga püstitada küsimus: ” misasja ta ajab?”
märts 7, 2008 at 8:31 p.l. #144587tarmps
MemberKui ma Ronnie filmidest õigesti mäletan, siis isegi tema, kellel kaalu tookord 130kg, ei söönud hommikul nii rikkalikult. Mäletan, et ta segas omale suure kausi putru koos munavalge ja juustuga kokku… aga nii suur kui Oti ports on, see küll ei tundunud. Samas sõi Ronnie jälle päeva jooksul mitu korda massiivseid praade, mida Ott ilmselt ei tee.
märts 8, 2008 at 8:49 p.l. #144797inside14
MemberRasvade värgi kõrval oli see põlve sidemete kasutamine ka natuke kahtlane. Sest siin foorumis on räägitud, et ei tohiks koguaeg kasutada abistavaid vahendeid muidu põlv jääb nõrgaks aga Ott rääkis, et tuleks vigastuse ennetamiseks kasutada kuid kas siis ei jäägi põlv hädiseks? Oskab keegi asjalikku vastust anda äkki.
märts 8, 2008 at 9:15 p.l. #144802Bonsuna
MemberRasvade värgi kõrval oli see põlve sidemete kasutamine ka natuke kahtlane. Sest siin foorumis on räägitud, et ei tohiks koguaeg kasutada abistavaid vahendeid muidu põlv jääb nõrgaks aga Ott rääkis, et tuleks vigastuse ennetamiseks kasutada kuid kas siis ei jäägi põlv hädiseks? Oskab keegi asjalikku vastust anda äkki.Sidemeid võiks kasutada ainult maks raskusega seerias. Muidu võiks ju olla peal ainult soojendus…
kuidas neid nimetadagi, sääred/varukad. Selliseid kasutas Ott ka seal videos. Ise kasutan maks seeriat tehas ja sedagi mitte alati tavalist elastiksidet. Algajatele mina eriti ei soovitaks mingeid sidemeid, nii hullult pole vaja lõhkuda, et põlvedele hakkab. Üritage harjutusi tehes tunnetada lihast. Teete kükki siis laske alla mõõdukalt aeglases tempos, vältige allaistudes säärtele põrkamist. Tugev side annab küll võimaluse oluliselt suurema raskusega kükkida kuid teeb ka osa tööst lihase eest ära. Ei näe sellel mõtet. See oleks sama kui me treeniks rinnalihaseid surumissärk seljas.
märts 10, 2008 at 9:12 e.l. #144986jaanus1
MemberHuvitaks mindki, kuidas Ott põhjendab seda loomsete rasvade teemat. Kulturismi ringkonna liidri sõnu võivad puhta kullana pähe võtta ka tava treenijad ..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.