Enforcer’i blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Enforcer’i blogi
- This topic has 168 replies, 22 voices, and was last updated 9 years, 9 months tagasi by
Enforcer.
-
AutorPostitused
-
detsember 18, 2014 at 10:47 p.l. #375341
Enforcer
Memberhttp://examine.com/supplements/Arginine/
Mis sa ise pakud, kumb allikas on kuulamist väärt ?
Selles osas – langetab T taset või ei mõjuta üldse..
Võimalik, et sinu antud lehel pole see dokumenteeritud lihtsalt. Võimalik, et see on individuaalne. Samas olen leidnud mitmeid juhtumeid, kus isik räägib sarnastest nähtudest. L-arginiin alandab LH sekretsiooni, selle läbi ka Testosterooni sekretsiooni. Lisaks sellele vähendab ta ka LH tundlikkust. Veel: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7513358
Kõik ei olegi dokumenteeritud igal pool. Näiteks ka L-karnitiin alandab Testosterooni taset. Põhjuseks L-karnitiini omadus androgeeni retseptorite arvu tõsta, Testosterooni utiliseerimine suureneb. See on muidugi hea omadus. Nägin seda ka enda peal, ja aja pikku tase normaliseerus, hoolimata retseptorite arvu tõusust.
Päris huvitavaid asjaolusid avastab tegelikult sellise igakuise testimisega. Näiteks sai kinnitust ka see, et tänapäeval on kõik need toiduainetööstuse tarbeks kasvatatavad loomad östrogeene täis pumbatud. Nii kui treenima hakkasin, muutus ka toidumenüü – suured kogused piimatooteid, liha, muna. Östradiool tõusis 50%. Aga selle puhul õnneks muretsema ei pea, ülemisest piirist ikka piisavalt kaugel see tase.
detsember 19, 2014 at 2:22 p.l. #375364Enforcer
MemberHuvitav oleks teada, miks jalapaevale kukki sisse ei vota? Mis on jala umbermoot?
Kasvatab liialt tuharalihast. Aga võibolla kunagi mingil määral võtan sisse.

Kuu aega tagasi olid sellised mõõdud @ 81kg/181cm.
Chest: 113cm.
Waist: 81cm.
Hip (üle tuharate keskosa): 92cm.
Bicep: 40cm.
Forearm: 32cm.
Thigh: 58cm.
Calve: 40cm.
Neck: ?
detsember 19, 2014 at 2:49 p.l. #375365SKG
MemberKasvatab liialt tuharalihast.
Minu
-le meeldib kyll aeg-ajalt mu peffi grabida.Kasud sees!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2014 at 10:01 p.l. #374665Enforcer
MemberNii, avaldame siis need saladuslikud jalad, mida varem nähtud pole.
Peenikesed, aga ma kinnitan, et ma treenin neid iga nädal regulaarselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
detsember 24, 2014 at 2:45 p.l. #374784Enforcer
MemberTäna tegin jalgu.Reie esiosa: Säärte sirutused ette – 13 x 85kg, 13 x 90kg, 13 x 100kg, 13 x 100kgReie tagaosa: Säärte kõverdused – 13 x 75kg, 13 x 75kg, 13 x 80kg, 13 x 80kgSääred: Jalalabade sirutused: 4 x 16 x 60kg, 4 x 16 x 70kgJalad lahku: 4 x 16 x 80kgJalad kokku: 4 x 16 x 80kgdetsember 25, 2014 at 8:36 p.l. #374676Enforcer
MemberBiitseps ja selg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
detsember 25, 2014 at 8:48 p.l. #374677Sarge
MemberMiks jalale tõsiselt arendavaid harjutusi ei tee? Kõverdamine on täitsa hea, aga teised harjutused nagu väga mõttetud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükk, eeskükk, väljaasted, jõutõmme, hack-kükk jne?
detsember 25, 2014 at 11:44 p.l. #374679Enforcer
MemberMiks jalale tõsiselt arendavaid harjutusi ei tee? Kõverdamine on täitsa hea, aga teised harjutused nagu väga mõttetud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükk, eeskükk, väljaasted, jõutõmme, hack-kükk jne?
Ma ei taha tuharalihast kasvatada. Ainult niipalju, et ta töös hoida ja talle natuke koormust anda – selleks on see jalad lahku harjutus masinal. Ma ei taha ka väga suuri jalgu. Mitte et ma arvaks, et mul jalad piisavalt head juba – kindlasti mitte, mingi 4cm võiks reieümbermõõt suureneda kindlasti ja siis võib uuesti hinnata. Aga ma ei taha kindlasti jalgu suureks ajada ainult reie esiosa arvelt – need harjutused, mis kirjeldasid, on ju just reie esiosa. Samas midagi tahaks reie esiosale lisaks võtta küll, need ettesirutused on ainult 45° amplituudiga. Ma võibolla teen jõutõmbe ja hack-kükiga natuke katsetusi. Ideaalis võiks olla nii, et kõik jalalihased arenevad ühtlaselt.
Teisel teemal:
Kuus päeva tagasi loobusin suitsetamisest, 20 -> 0 sigaretti päevas järsult. Nüüd on mingi unetus iga öö, pool ööd vahin lakke lihtsalt, mõistlikum vist üleval olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2014 at 8:46 e.l. #374680MaPo
Memberhttp://www.ifit.ee/Toidulisandid/Spetsiaal/Melatonin-1mg-120-Tablets
neil oli üks tõhusam versioon : 3 mg + ZMA , seda ei paista veebis olevat.
detsember 26, 2014 at 9:29 e.l. #374682Sarge
MemberMa ei taha tuharalihast kasvatada. Ainult niipalju, et ta töös hoida ja talle natuke koormust anda – selleks on see jalad lahku harjutus masinal. Ma ei taha ka väga suuri jalgu. Mitte et ma arvaks, et mul jalad piisavalt head juba – kindlasti mitte, mingi 4cm võiks reieümbermõõt suureneda kindlasti ja siis võib uuesti hinnata. Aga ma ei taha kindlasti jalgu suureks ajada ainult reie esiosa arvelt – need harjutused, mis kirjeldasid, on ju just reie esiosa. Samas midagi tahaks reie esiosale lisaks võtta küll, need ettesirutused on ainult 45° amplituudiga. Ma võibolla teen jõutõmbe ja hack-kükiga natuke katsetusi. Ideaalis võiks olla nii, et kõik jalalihased arenevad ühtlaselt.
Teisel teemal:
Kuus päeva tagasi loobusin suitsetamisest, 20 -> 0 sigaretti päevas järsult. Nüüd on mingi unetus iga öö, pool ööd vahin lakke lihtsalt, mõistlikum vist üleval olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükk on kogu kehale – esiosa, tagaosa, puusad ja tuhar.
Väljaasteid teen mina suunaga arendamaks tagaosa – teen pikema väljaaste. Tõmbab mõnusalt tuharat ja kakspead.
Eeskükk ja hack tõesti esiosale.
Jõutõmbel on nii palju varjante, et saab haarata ainult töösse ka reie tagaosa (sirgete jalgadega jõutõmme). Trenažööril “jalgade kokkuviimise” asemel võiks teha sumo tõmmet näiteks – jalad pööratud välja harkis ja lähed otse alla (selga ei kasuta).
Ole rahulik, kükkides sa pardiperset ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Teisel teemal:
Ka omast kogemusest on kõige parem maha jätta paugu pealt. Mul vedeles poolteist aastat pakk veel riiulil kuni nüüd andsin ära, sest sõbral said suitsud otsa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2014 at 5:04 p.l. #374685Enforcer
Memberhttp://www.ifit.ee/Toidulisandid/Spetsiaal/Melatonin-1mg-120-Tablets
neil oli üks tõhusam versioon : 3 mg + ZMA , seda ei paista veebis olevat.
Kui üle kahe päeva veel see jama kestab, siis proovin ära selle.
Kükk on kogu kehale – esiosa, tagaosa, puusad ja tuhar.
Väljaasteid teen mina suunaga arendamaks tagaosa – teen pikema väljaaste. Tõmbab mõnusalt tuharat ja kakspead.
Eeskükk ja hack tõesti esiosale.
Jõutõmbel on nii palju varjante, et saab haarata ainult töösse ka reie tagaosa (sirgete jalgadega jõutõmme). Trenažööril “jalgade kokkuviimise” asemel võiks teha sumo tõmmet näiteks – jalad pööratud välja harkis ja lähed otse alla (selga ei kasuta).
Ole rahulik, kükkides sa pardiperset ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Teisel teemal:
Ka omast kogemusest on kõige parem maha jätta paugu pealt. Mul vedeles poolteist aastat pakk veel riiulil kuni nüüd andsin ära, sest sõbral said suitsud otsa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alright. Ma vist võtan mingisuguse küki kavasse sisse jah + sirgete jalgadega jõutõmme.
EDIT: Kas sa oleksid nii hea ja paneksid siia oma reie- ja sääreümbermõõdud? Siis ma oskan arvestada, mis on selline normaalne jalg. Oled vist minuga üsna samas pikkuses ka? ~180cm?
Täna on õlapildipäev.
detsember 26, 2014 at 8:02 p.l. #374640Sarge
MemberEDIT: Kas sa oleksid nii hea ja paneksid siia oma reie- ja sääreümbermõõdud? Siis ma oskan arvestada, mis on selline normaalne jalg. Oled vist minuga üsna samas pikkuses ka? ~180cm?
Jalgadel ei olegi normaalset ümermõõtu minu jaoks – mida suurem, seda ilusam.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pikkus ja kaal meil sama. Eks ümbermõõt loeb ka rasvaprotsendist ja ei saa öelda ka, mis on selline normaalne jalg. Mul peaks olema vööümbermõõdust umbes 15cm väiksem jalg olema. Kunagi oli see vahe väiksem, aga elu ei lähegi ainult ülesmäge ja peab vigastustega silmitsi seisma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2014 at 7:42 p.l. #375056Enforcer
MemberTäna tegin rinda ja käsi. Kuna kaks eelnevat päeva olid kodused trennid, siis oli ülakeha üsna ära koormatud ja tegin rahulikult. Samas selline keha pidevas pinges hoidmine mõjub mulle hästi.
Lamades surumine: 8 x 95kg, 8 x 100kg, 8 x 95kg, 8 x 90kg.
Butterfly masin: 8 x 90kg, 13 x 90kg, 13 x 90kg, 8 x 90kg, 28 x 60kg
Pullover: 8 x 40kg, 8 x 45kg
Biitsepsile kõverdused sirge kangiga: 13 x 40kg, 13 x 40kg
Biitsepsile kõverdused hantlitega: 8 x 25kg
Triitsepsile rööbaspuudel maksamaalse sügavusega: 13 x keharaskus, 13 x keharakus
Triitsepsile kukla tagant hantliga: 8 x 45kg, 4 x 50kg
Sai tehtud ka jalapressi 4 seeriat nii sügavalt, kui saab: 4 x 13 x 150kg, ja natuke säärtele ka masinal: 16 x 70kg, 16 x 60kg. Järgmine kord võibolla juba kükk kavas.

Energiat iga päevaga rohkem trennis. Toitumist pole muutnud, aga kaal tõuseb iga päevaga ja just lihasmassi arvelt. Käele tuleb ka iga päev natuke ümbermõõtu juurde. Müostatiin langeb vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2014 at 6:34 p.l. #375082Enforcer
MemberTäna suutsin triitsepsile ühe käega 15kg hantliga teha 20 ja 20 kordust. Tahtsin sellest ka video teha, aga siis tuli 16 ja 18.detsember 29, 2014 at 2:19 p.l. #375029elfriide
Memberhuvitav, miks sa ilusat tagumikku ei taha?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.