Enforcer’i blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Enforcer’i blogi
- This topic has 168 replies, 22 voices, and was last updated 9 years, 9 months tagasi by
Enforcer.
-
AutorPostitused
-
oktoober 27, 2014 at 10:33 e.l. #26279
Enforcer
MemberVanus: 24a
Pikkus: 181cm
Kaal: 80+kg
Treeninud olen nüüdseks natuke alla poole aasta.
Augustis kunagi USAs hotelli jõusaalis.

Ja siin on siis praegune vorm.

oktoober 27, 2014 at 7:42 p.l. #372877martinkink
MemberTreeninud pool aastat, hmmm. Millega siis enne tegelesid? Vorm päris tasemel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2014 at 8:53 e.l. #372894Enforcer
MemberTreeninud pool aastat, hmmm. Millega siis enne tegelesid? Vorm päris tasemel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte midagi ei teinud. 2013 suvel sai kaks kuud treenitud, aga ma arvan, et seda ei maksa üldse arvestada, kui ma 2014 mai keskel alustasin nüüd.
oktoober 28, 2014 at 3:15 p.l. #372912elar1k
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu meelest ka vorm väga hea!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2014 at 3:44 p.l. #372914martinkink
MemberMitte midagi ei teinud. 2013 suvel sai kaks kuud treenitud, aga ma arvan, et seda ei maksa üldse arvestada, kui ma 2014 mai keskel alustasin nüüd.
ok, mis tööd siis tegid? Diivani peal lösutajale selline lihas peale ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2014 at 4:17 p.l. #372916Rambo vend
MemberEsimene kuur läheb ikka õlgadesse. Lõpeta ära, enne kui tervise tuksi keerad.
oktoober 28, 2014 at 9:10 p.l. #372941Enforcer
Memberok, mis tööd siis tegid? Diivani peal lösutajale selline lihas peale ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen tarkvara-arendustiimi juht, seega istuv töö.
Esimene kuur läheb ikka õlgadesse. Lõpeta ära, enne kui tervise tuksi keerad.
Päris meelevaldne kommentaar.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma treenin kuus korda nädalas, toitumine on paigas. Toidulisanditest kuuluvad mu arsenali ainult massilisaja pärast trenni, ning kreatiin ja beta-alaniin. Need pole mingid imetegijad. Mingeid steroide küll mängus pole.
oktoober 29, 2014 at 7:18 e.l. #372949Looduses6ber
MemberNo ilmselt enne treeningute alustamist mees päris kilu polnud (:
Piisab kasvõi õigest kehahoiakust, mis siis, et istuv töö. Istudes saab ka keha “õieti” hoida ja peale tööpäeva on ka elu. Kui oled juba suhtumiselt selline lödinäpp siis ega keha ka ju suhtumisele vastavalt lödi. Aga kui eluaeg selline aktiivsem, tähelepanelikum, “teravam” olnud, siis kehas ka juba teatud “pinge” sees.
Võid ju mõne pildi panna, mis vahetult enne treeningute alustamist tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tervitused säält teisest foorumist (:
oktoober 29, 2014 at 7:28 e.l. #372951Siht
MemberOlen sind saalis paar korda näinud. Sul keha korralikult balansist väljas, esiteks üla/alakeha, teiseks näevad õlad suhteliselt ebatervisilikud välja, ehk siis kergelt juba
ette roteerunud.
oktoober 29, 2014 at 9:00 e.l. #372961Enforcer
MemberNo ilmselt enne treeningute alustamist mees päris kilu polnud (:
Piisab kasvõi õigest kehahoiakust, mis siis, et istuv töö. Istudes saab ka keha “õieti” hoida ja peale tööpäeva on ka elu. Kui oled juba suhtumiselt selline lödinäpp siis ega keha ka ju suhtumisele vastavalt lödi. Aga kui eluaeg selline aktiivsem, tähelepanelikum, “teravam” olnud, siis kehas ka juba teatud “pinge” sees.
Võid ju mõne pildi panna, mis vahetult enne treeningute alustamist tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tervitused säält teisest foorumist (:
Mul pole sellest ajast eriti pilte.
Siin on üks pilt seljast enne treenima hakkamist. Seisan suht vabalt. Kaal 74kg.

Olen sind saalis paar korda näinud. Sul keha korralikult balansist väljas, esiteks üla/alakeha, teiseks näevad õlad suhteliselt ebatervisilikud välja, ehk siis kergelt juba
ette roteerunud.
Mnjah, alakeha päev mul täiesti eksisteerib. Aga ju siis saab ülakeha kõvasti rohkem treeningut. Nüüd olen juba mõnda aega teinud nii, et igal ülakeha päeval teen põhiharjutuste vahele ka 10 seeriat jalgu.
Mis õlgadesse puutub, ma arvan, et nad pole ette roteerunud. Mul on õla esiosa võrreldes tagaosaga rohkem arenenud. Ja sellega on sama lugu, olen viimasel ajal tagaosale kõvasti rõhku pannud, et ta arengus järgi tuua.
oktoober 29, 2014 at 9:06 e.l. #372963Angelo
MemberTee yks täissuuruses pilt kus seisad vabalt ilma varjudeta jms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2014 at 9:13 e.l. #372965Enforcer
MemberTee yks täissuuruses pilt kus seisad vabalt ilma varjudeta jms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eest või tagant? Koguaeg ei viitsi ka pilte teha, aga küll ma midagi panen siia.
oktoober 29, 2014 at 2:50 p.l. #372977priibe
MemberMõlemad, siis näha kohe mis toimub. Kui jalgu vaadata siis on need nagu silgud all, ehk siis sellise ülakehaga võiks ka jalad all olla?
Ja õlad tõesti siin eelnevalt Sihi öeldud, et ikka väga jurakad võrreldes seljaga vms.
oktoober 29, 2014 at 5:41 p.l. #372984Enforcer
MemberMõlemad, siis näha kohe mis toimub. Kui jalgu vaadata siis on need nagu silgud all, ehk siis sellise ülakehaga võiks ka jalad all olla?
Ja õlad tõesti siin eelnevalt Sihi öeldud, et ikka väga jurakad võrreldes seljaga vms.
Kõik jõuab tasakaalu viia. Mul saab alles 2 nädala pärast pool aastat täpselt täis. Hetkel on reieümbermõõt 58cm ja säär 41cm, päris hernekepid ka ei ole.
Seljast ei tohiks küll puudust olla, panen allapoole ühe klipi ka, mis sai mõnda aega tagasi tehtud.
Üks lihas on, mida ma pole eraldi treeninud, trapets. Siiamaani on teiste harjutustega koos koormust saanud. Võibolla on õlad natuke ees, eks siis trapetsi treenimine suuremas mahus parandab ka seda.
http://www.youtube.com/watch?v=F_JaAs7sBME
No pump.
oktoober 29, 2014 at 9:20 p.l. #373009Looduses6ber
MemberOlgem ausad, mehel on kõva vorm! Võttes arvesse fakti, et treening staaz nii väike siis ju suurepärane tulemus. Kõigil vaja kohe turja karata, et see sitt ja too sitt, paneb roide…Tuletage meelde millised te peale 5te kuud treeninguid olite? (:
Muidugikeha veidi balansist väljas, aga seda kõike annab ju parandada. Näiteks triitsale võid julgelt vatti anda. Õlg on mässiv, vabalt võta koormust maha, võid vabalt hoida sellist õlga, pole vaja tohutult pingutada, et õlga arendada, hoia….oota ülejäänud keha järgi. Keha tunnetus väga hea, seda näha videost,mõistad lihaseid pingutada. Mõni(või isegi PALJUD) ei saa kunagi sellele pihta – või vähemalt nii tundub…
Ja mis siis, et mees tundub natuke “cocky” suhtumisega, täiesti normaalne. Vaadake ringi, palju sitemate tulemustega mehed kujutavad endast veel rohkemat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kehaehitamise algus perioodil on see täiesti tavaline nähtus. Isegi algus aastatel kõvasti maika väel ringi käinud, aga tolajal oli see

Minu poolt respekt. Keep head up.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.