Enesekindlus jõusaalis?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Enesekindlus jõusaalis?
- This topic has 22 replies, 16 voices, and was last updated 12 years, 7 months tagasi by
eliviielo.
-
AutorPostitused
-
juuni 19, 2013 at 11:34 e.l. #345258
Katariina76
MemberSelle “ebamugavustundega” käib alati kaasas mingi MÕTE – mis mõte sul sellega kaasas käib? Millele sa mõtled kui jõusaalis oled ja mehed ümberringi?
No uuele naisnäole pööratakse lihtsalt liialt tähelepanu ja vahel on see tähelepanu selline seksistlik-šovinistlik, mis paneb tundma, et ehk trügingi meeste maailma? Ehk polegi kena tagumik uppis siin meestekarjas jõutõmmet teha ja peakski supipoti taha taanduma? Ma arvan, et kui saalis käivate meeste poolt on aval “tere tulemast” suhtumine, siis ebamugavustunnet ei tekigi. Aga kui vahtima ja kommenteerima hakatakse, siis on vastik.
juuni 19, 2013 at 3:13 p.l. #345266Ak_47
MemberNo uuele naisnäole pööratakse lihtsalt liialt tähelepanu ja vahel on see tähelepanu selline seksistlik-šovinistlik, mis paneb tundma, et ehk trügingi meeste maailma? Ehk polegi kena tagumik uppis siin meestekarjas jõutõmmet teha ja peakski supipoti taha taanduma? Ma arvan, et kui saalis käivate meeste poolt on aval “tere tulemast” suhtumine, siis ebamugavustunnet ei tekigi. Aga kui vahtima ja kommenteerima hakatakse, siis on vastik.
Kui sa revalisse satud, siis mina ütlen sulle kindlasti tere
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Seal on tõstepõrand ka vastu seina, mistõttu ei anna midagi kommenteerida, isegi kui tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .juuni 19, 2013 at 4:36 p.l. #345268Martin Mägi
Member— tagumik uppis — jõutõmmet teha —
Mitte ei vahita, et Su tagumik uppis on, vaid et Su tehnika on vilets, sest Su tagumik on uppis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2013 at 7:05 p.l. #345280jrx
MemberNo uuele naisnäole pööratakse lihtsalt liialt tähelepanu ja vahel on see tähelepanu selline seksistlik-šovinistlik, mis paneb tundma, et ehk trügingi meeste maailma? Ehk polegi kena tagumik uppis siin meestekarjas jõutõmmet teha ja peakski supipoti taha taanduma? Ma arvan, et kui saalis käivate meeste poolt on aval “tere tulemast” suhtumine, siis ebamugavustunnet ei tekigi. Aga kui vahtima ja kommenteerima hakatakse, siis on vastik.
Esiteks tasub vahet teha – “Ehk trügingi meeste maailma” – see on mõte. Mitte tunne.
Leidsid kenasti mõtted üles. Nt: “Siin tagumik uppis meestekarjas jõutõmmet teha ei ole kena ja ma peakski supipoti taha taanduma!” – Kas sa usud seda mõtet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Like… really? Tõenäoliselt kui sa selle niiviisi leiad, siis saad ka leida, et tegelikult on see üks nõme mõte ja sellistele mõtetele ja nendele meestele, kelle kohta see mõte käib võiks keskmist sõrme näidata ja rahulikult kangi edasi tõsta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2013 at 7:30 p.l. #345283RiinaSolo
MemberVäga paljudel on pigem takistavaks mõte, et äkki mehed mõtlevad neist halvasti: et mida see naine siia ronib, ta nagunii ei oska ja ei jõua (kerged raskused jne), hoiab ainult masinaid kinni. Tegelikult pole meestel sooja ega külma sellest, pigem tõesti uuritakse uustulnukat ja tema tehnikat.
Samas pean tunnistama, et endalgi oli viimane kord natuke ebamugav minu jaoks uues spordiklubis treenides. Trenažöörid olid mõeldud kahjuks pikkadele inimestele ja ma lihtsalt ei ulatanud rinnale tõmbeid teha, pidin oma noormehe lähemale endale kutsuma, et ta seda allapoole aitaks. Siis küll vaadati justkui natuke halvustavalt, et ise hakkama ei saanud. Aga loodetavasti on see siiski natuke pikkuse kompleksiga seotud ülemõtlemine.juuni 19, 2013 at 7:51 p.l. #345285Kang08
MemberElu on liiga lühike,et mõelda mida keegi sinust arvab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamus inimesi on saalis ikka sõbralikud ja ajavad oma asja.juuni 20, 2013 at 5:07 e.l. #345295jrx
MemberTrenažöörid olid mõeldud kahjuks pikkadele inimestele ja ma lihtsalt ei ulatanud rinnale tõmbeid teha, pidin oma noormehe lähemale endale kutsuma, et ta seda allapoole aitaks. Siis küll vaadati justkui natuke halvustavalt, et ise hakkama ei saanud. Aga loodetavasti on see siiski natuke pikkuse kompleksiga seotud ülemõtlemine.
Ma arvan, et selleks on päris hea tõenäosus, et see nii on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2013 at 10:04 e.l. #345304eliviielo
MemberNo jube huvitav küsimus,
Kuidas te (naised) tunnete ennast jõusaalis mugavalt kui ümberringi on kõik mehed? Tahan minna saali ja teha jõutrenni kuid tunnen end seal nii ebamugavalt ,et lõpetan ikkagi kuskil rühmatreeningus. Kas see on mõningaid soovitusi äkki?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänaval ja poodides ja töö juures on ka mehed, huvitavad kuidas me neis kohtades hakkama saame. Ega Te presidendi vastuvõtule lähe!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on teada, mida tulite tegema, siis pole ka aega mõelda taoliste jaburate mõtete üle, kui Te just saali mehi lantima ei läinud ja väljakutsuvalt riides ole.
Kindlasti jääb Teil puudu tahtejõust ja enese kehtestamisest või mõttest, mis eesmärgiga Te jõusaali üldse lähete ja mida sellega saavutada tahate.
Sel juhul võtke ühendust jõusaali treeneriga, kes näitab Teile kõik põhitõed ära ja siis ei ole ühtegi harjutust, mille pärast häbisse jääda. Minu arust sellist asja saalis ei olegi kui häbi, vaid sellistel juhtudel kui näen, et inimene kõrval teeb trenni väära-logiseva tehnikaga, proovid teda suunata, kivistub, teeb oma tehnikaga edasi ja tekib lausa hirmutunne, et ma ise või tema sealsamas surma saab. Kindlasti on julgem trenni teha koos paarilisega, kes vajadusel oskaks suunata ja abistada.
Pigem tuleks mõelda nõnda, mis tunne on meestel kui nad teevad Teist väiksemate raskustega trenni ja millise jubeda tehnikaga- kui olete juba edasijõudnud.
Häbeneda ei ole midagi, kõik me oleme kord alustades algajad!
Jaksu ja enesekindlust soovides.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.