Energijajoogid ja jõusaal
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Energijajoogid ja jõusaal
- This topic has 43 replies, 22 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
undisputed.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2008 at 11:51 e.l. #149447
gmaster
MemberOlen proovind saalis nii energiajooki kui spets jõusaalijooke, vahe oli märgatav, energiajoogist hakkas halb ja vererõhk läks lakke, niiet pidin trenni pooleli jätma, jõusaliijoogid on pigem vastupidise efekti andnud.
aprill 9, 2008 at 11:59 e.l. #149449AlanBStard
ModeratorKofeiin on kesknärvisüsteemi stimulant, mis kõrvaldab uimasuse ning taastab erksuse. On võistlustel keelatud ainete nimekirjas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma mõtlesin et vbl teeb midagi halba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või siis teeb tauriini-kofeiini kombinatsioon.
Tauriin ise normaliseerib vererõhku, kaitseb südant ja teeb muud head.
aprill 9, 2008 at 12:01 p.l. #149451Tervis7
MemberNäiteks http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=556 sisaldab paljuski samu asju, mis energiajook. Ka alkoholiga ei soovitata koos tarbida, nagu ka energiajooki.
aprill 9, 2008 at 12:29 p.l. #149453Mkala
MemberOlen proovind saalis nii energiajooki kui spets jõusaalijooke, vahe oli märgatav, energiajoogist hakkas halb ja vererõhk läks lakke, niiet pidin trenni pooleli jätma, jõusaliijoogid on pigem vastupidise efekti andnud.Sorry kui võhiklik tundun aga mida pead silmas jõusaalijookidena ?
aprill 9, 2008 at 12:34 p.l. #149454Amarillo
Memberkofeiin endal enne trenni andis paugu sisse, kuid süda peksis räigelt ja dushi alla minnes hakkas lambist verd jooksma, koguaeg pea käis ringi.
vbl ka kroonilise kurgumandimädaniku süü.
aprill 9, 2008 at 12:36 p.l. #149455Amarillo
Memberkofeiin endal enne trenni andis paugu sisse, kuid süda peksis räigelt ja dushi alla minnes hakkas lambist verd jooksma, koguaeg pea käis ringi.vbl ka kroonilise kurgumandimädaniku süü.
Alkohol ja energiajook pidi kõige hullem mürk olema, kui võtta siis pilt kaob eest ära,ajurakke hävineb rohkem ja väga paha olla heal juhul, osad naudivad seda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2008 at 12:37 p.l. #149456Mkala
MemberIse olen proovinud mitut erinevat toodet (üx nendest oli BSN-i oma ja maksis üle 900kr ning seda jätkus vist ainult 20 päevaks) mis nagu kirjade järgi pidid jõusaalis andma ergsust ja teravust juurde. Mingit erilist erksust, teravust või südamekloppimist ma ei tundnud. Pigem väike ärritus – et olin nii loll ja raiskasin raha mingi si**a peale. Energijajoogid aga annavad küll särtsu ja vb isegi natuke kõvemini panevad pingutama ja higistama. Hiljaaegu aga üks mitmeid aastaid saaliga tegelenud sõber ütles mulle et massifaasis pole kasulik neid jooke manustada kuna lihas tänu neile lihtsalt ei kasva hästi. Sellepärast ka minu küsimus et kas on võimalik et energijajook pärsib lihaskasvu ?
aprill 9, 2008 at 12:43 p.l. #149457AlanBStard
ModeratorNäiteks http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=556 sisaldab paljuski samu asju, mis energiajook. Ka alkoholiga ei soovitata koos tarbida, nagu ka energiajooki.Tauriini ma soovitaks küll koos alkoholiga tarbida, kaitseb maksa ja muudki.
Ja ega see kofeiin nüüd ka mööda külgi maha ei jookse…
aprill 9, 2008 at 12:45 p.l. #149458AlanBStard
ModeratorSellepärast ka minu küsimus et kas on võimalik et energijajook pärsib lihaskasvu ?Pole kuulnud ja ma üldiselt hoian kõrvu üsna lahti.
Antioksüdandid pärsivad… aga ilma nendeta on ka veidi nigla…
aprill 9, 2008 at 1:27 p.l. #149459Fdvk
MemberMiks kohviga midagi ei ole?
aprill 9, 2008 at 3:13 p.l. #149473MuskulaarKobras
MemberSellepärast ka minu küsimus et kas on võimalik et energijajook pärsib lihaskasvu ?On teada, et ajal, millal kasutad valku ja kreatiini pole soovitatav tarbida kofeiini sisaldavaid tooteid, kuna kofeiin pärsib valgu ja kreatiini toimet. Selline jutt on isegi siin poes mõndadel eelnimetatud toodetel kirjas olnud.
aprill 9, 2008 at 10:14 p.l. #149548AlanBStard
ModeratorOn teada, et ajal, millal kasutad valku ja kreatiini pole soovitatav tarbida kofeiini sisaldavaid tooteid, kuna kofeiin pärsib valgu ja kreatiini toimet.Süsivesikute imendumist vist takistab miskipärast ja ajab veresuhkru ja insuliini üles… aga ei ole kuulnud et ta valgu ja kreatiini ainevahetust mõjutaks.
aprill 9, 2008 at 10:19 p.l. #149549gmaster
MemberSüsivesikute imendumist vist takistab miskipärast ja ajab veresuhkru ja insuliini üles… aga ei ole kuulnud et ta valgu ja kreatiini ainevahetust mõjutaks.niipalju, et kofeiin on vedelikku väljutav
aprill 9, 2008 at 10:22 p.l. #149551gmaster
MemberSorry kui võhiklik tundun aga mida pead silmas jõusaalijookidena ?Ei tundu, ma lihtsalt ei oska Pre-workout Boosterit eesti keelde tõlkida.
Selle all mõtlesin spetsiaalseid pumba- ja jõu tooteid, ehk siis kõiksugused No-Xploded jne
aprill 9, 2008 at 11:01 p.l. #149552AlanBStard
Moderatorniipalju, et kofeiin on vedelikku väljutavMinupoolest las väljutab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.