Skip to main content

Energia!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Energia!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    m.l.d.
    Member

Kui juua 100g viina, süüa peale 100g seeni ja 100g sellerit, siis olen sanud 234,6 Kcal, millest valku kokku 1g, Sv. 0g ja Rasva 0g…! Millest sellisel juhul tuleb 234, 6 Kcal? Minu mäletamist mööda andis 1g valku 4,1 Kcal.

M.M.
    Member

1 gramm puhast piiritust annab 7,1 kcal, sealt ta siis tulebki. Alkohol annab muideks päris kõvasti kaloreid. Proovi üks tsükkel teha – iga päev jood 2 pudelit viina ja nädal aega jutti, siis saad aru et söögi isu on nagu käega pühitud : )

m.l.d.
    Member

Kas lisaks energiale, on viinas veel midagi kasulikku? Äkki keegi vaidleb vastu või poolt, aga endal on selline kogemus(juhtub harva), aga olen selle peale mõtlema hakanud. Nimelt kui mõnel L. olen õhtu-öö jooksul ca. 200-250 g viina ära libistanud, siis magan enamasti peale seda nagu laps 10-12 tundi, P. ärgates pole ei peavalu, ega süda paha. Libistan siis ära ca. 2 l mineraalvett ja kui E. jõusaali lähen, on ikka väga hea tunne, pole ükski kõõlus, ega lihas valus, jõudu on nagu loomal jne. Millest see tuleb?

Ja ärge palun tulge rääkima, et ma olen AINUKE!

M.M.
    Member

200 grammi viina on muidugi liiga vähe, et see mingit erilist negatiivset mõju avaldaks. Arvan, et kui sa jooksid juba vähemalt pudel viina siis sa jõusaali järgmine päev ei kipuks, või kui kipuks siis tõenäoliselt kataksid kogu masinapargi kuubikutega üle, kui sa juhuslikult seeriate vahel õlut ei libista. Kuigi jah, see treeningmetoodika kaua ei tööta. Aga, et sul jõudu seamoodi järgmisel päeval on, tuleneb sellest et sa magad-puhkad ennast korralikult välja.

m.l.d.
    Member

Järelikult ei peitu tõde, mitte viinas vaid korralikus puhkuses. Tõsi ta on, et vaatamata paaritunnistele treeningutele, jätkub und 5, 6 tunniks, harva 7. Unerohtu päris võtta ei tahaks, mis aitaks kauem magada(välja puhata)? On kellegil mingi nõks unetutele?

M.M.
    Member

See, et sul und ei ole, võibki olla ületreeningust, see on üks indikaator, lisaks kange kael, lihaste väsimus, vererõhu tõus, treeningu isu kaotus, vigastuste teke, jne. Ise sattusin just hiljuti selle ohvriks.

tobler
    Member

Kui libistada mõõdukas koguses õlle eelmisel päeval siis pidavat tulema väike energiaboonus trennipäeval, kas see reegel viinaga ei kehti?

Sellel teemal on vist isegi varem juttu tehtud…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.