EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII
- This topic has 240 replies, 46 voices, and was last updated 11 years tagasi by
Siim Kelner.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2014 at 10:02 e.l. #371439
Annika Pärtel
MemberKui võistluste nimetusest rääkida, siis NAC ei saa päris EMV-d korraldada…Aga küsimuse sisu peaks vast keegi targem kommenteerima, et kuidas need liigadevahelised asjad on või ei ole, sest mul tekkis ausaltöelda sarnane küsimus..
oktoober 1, 2014 at 10:41 e.l. #371442a n d y
MemberKui võistluste nimetusest rääkida, siis NAC ei saa päris EMV-d korraldada…Aga küsimuse sisu peaks vast keegi targem kommenteerima, et kuidas need liigadevahelised asjad on või ei ole, sest mul tekkis ausaltöelda sarnane küsimus..
Nimekaim? Sest ilmselgelt mees ei saaks ju võistelda klassikas. Pikkuse ja kaalu suhe on ju oma 40.kiloga paigast ära. Vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2014 at 11:03 e.l. #371445maleva
MemberNimekaim? Sest ilmselgelt mees ei saaks ju võistelda klassikas. Pikkuse ja kaalu suhe on ju oma 40.kiloga paigast ära. Vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimekaim käib samas soome jõusaalis ka siis…
oktoober 1, 2014 at 11:10 e.l. #371446mihkelvaino
MemberTänavu toimuvad IFBB ja NAC liiga EMV koos?
Hakkab pihta…
Ei toimu koos, pole kunagi toimunud ja ei toimu ka. Kui osaled 1 liigas siis ei saa teises liigas osaleda nii pea igalpool spordis. Ma saan aru inimeste huvi minu osalemise pärast, lööb teema kihama jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis ma oskan öelda, dopingutestiga olen arvestanud, pikkus katti mahun sisse, grimm on juba olemas. Mis tehtud see tehtud, muuta ju ei saa nkn ) elame näeme, loodan et lisandub veel võistlejaid!
oktoober 1, 2014 at 11:33 e.l. #371448urtz
MemberHakkab pihta…
Ei toimu koos, pole kunagi toimunud ja ei toimu ka. Kui osaled 1 liigas siis ei saa teises liigas osaleda nii pea igalpool spordis. Ma saan aru inimeste huvi minu osalemise pärast, lööb teema kihama jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis ma oskan öelda, dopingutestiga olen arvestanud, pikkus katti mahun sisse, grimm on juba olemas. Mis tehtud see tehtud, muuta ju ei saa nkn ) elame näeme, loodan et lisandub veel võistlejaid!
Nüüd siis IFBB mees?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2014 at 11:37 e.l. #371449mihkelvaino
MemberSeda saab siis öelda kui missioon completed.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2014 at 11:47 e.l. #371450urtz
MemberSeda saab siis öelda kui missioon completed.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes tore, et võistled ja edu sulle!
Loodan, et avad millalgi siin või mujal oma blogi!
oktoober 1, 2014 at 11:48 e.l. #371451Kristjan-Johannes Konsap
MemberPuht enese harimiseks oleks huvitav teada, mida siis ikkagi peab tegema, et pärast mujal liigas võistlemist IFBBs võistlema hakata või võistlemist jätkata.
Peab mingi aeg möödunud olema? Peab mingit trahvi maksma? Peab dopingukontrolli läbima? Peab mingi avalduse tegema?
Määrustikust ma vastust ei leidnud. Keegi EKFList või ehk Mihkel ise oskab vastata, mida ta tegema pidi/peab?
oktoober 1, 2014 at 11:53 e.l. #371452mihkelvaino
MemberEks ikka avan, see plaan on. On millest kirjutada ja mida teistega jagada. Eks ma siia kirjutan kuna siis on nö kuulajaskond suurem…
oktoober 1, 2014 at 11:58 e.l. #371453mihkelvaino
MemberMa ei oska ka sellele vastata… Ma ei ole midagi teinud kui regasin ära, maksin osalemistasu ära.
Regamine tähendab juba aktsepteerimist, et pärast seda võidakase paluda test anda. Ma ofc ei tea kas suured võimuorganid sellega nõus on…
oktoober 1, 2014 at 12:03 p.l. #371455Janika Aavamägi
Member46. Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis
Võistlusjuhend – registreeru võistlejaks – osta pilet Piletilevist – liitu Facebookis
Bikiinifitness -163cm kategooriasse pani end kirja Riia Pärli oma kategooria võitja Kristina Aleksejeva!
Samuti lisandus -169cm bikiinifitnessi kategooriasse Ellen Parik.

46. Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis
18. oktoober Salme Kultuurikeskuses
Vaata lisaks: http://www.fitness.ee
Tule võistlusele kaasa elama!
Piletid müügil Piletilevis
oktoober 1, 2014 at 2:40 p.l. #371457maleva
MemberPuht enese harimiseks oleks huvitav teada, mida siis ikkagi peab tegema, et pärast mujal liigas võistlemist IFBBs võistlema hakata või võistlemist jätkata.
Peab mingi aeg möödunud olema? Peab mingit trahvi maksma? Peab dopingukontrolli läbima? Peab mingi avalduse tegema?
Määrustikust ma vastust ei leidnud. Keegi EKFList või ehk Mihkel ise oskab vastata, mida ta tegema pidi/peab?
1.5 Tõlgendus:On teada, et Reeglistik ei saa hõlmata kõikvõimalikke olukordi, kus mõne küsimuselahendamisel võidakse abi otsida siinsetest kirjalikest suunistest. Säärastel juhtudel onPresidendil ainuõigus tõlgendada mis tahes Reeglistikust tulenevat probleemi või mis tahesmuud probleemi, mida Reeglistik ei hõlma. Presidendi tõlgendus on lõplik ja siduv.1.6 Kavatsus:Reeglid ei ole mõeldud olema „kivisse raiutud”, vaid pigem kui suunised. Kõik probleemid,mis võivad tuleneda Reeglistikust, tuleb käsitleda antud probleemi omaduse järgi ningkulturismi huvides.Kulturismi huvides võiks ju lasta võistelda.
7. Sportlane või ametnik, kes osaleb IFBB poolt sanktsioneerimata või heaks kiitmata võistlused või üritusel,võidakse trahvida, kõrvaldada või IFBB-st välja heita. Osalemine hõlmab endas võistlemist, külalisesinemist,seminaride, loengute või muu sarnase esitluse andmist, võistluste hindamist, ametikohuste täitmist, oma nimeja/või pildi kasutamise lubamist reklaami eesmärgil ning IFBB poolt sanktsioneerimata võistlustest ja üritustestosa võtmist mistahes muul kujul või viisil.8. Vastavalt Konstitutsioonile ja Reeglistikule või siseriikliku, regionaalse või kontinentaalse liidukonstitutsioonile ja reeglistikule ei tohi IFBB poolt tunnustatud sportlane, kohtunik, ametnik, administraatorega muu liige kuuluda mõne teise kulturismi ja/või fitnessi organisatsiooni liikmeskonda. Samuti ei tohi liigeosaleda ega propageerida teiste organisatsioonide tegevust mistahes kujul või viisil. Vastasel juhul võidakseliiget trahvida, kõrvaldada või IFBB-st välja heita.Mihkel pole siiani olnud IFBB poolt tunnustatud sportlane, seetõttu ei tohiks talle ka need määrused lugeda. Küsimuse püstitasin seetõttu, et eks paljudel ole veel meeles ühe EKFL-i asepresidendi sõnad aastaid tagasi.
oktoober 1, 2014 at 3:00 p.l. #371458Annika Pärtel
MemberNo igal juhul tekitas nimekiri juba piisavalt tähelepanu ja arutelu, mis on ju tegelikult positiivne!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mihklile edu lavalaudadel!
oktoober 3, 2014 at 7:36 e.l. #371502Janika Aavamägi
Member18. oktoobril toimuvad 46. Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis.
Hetkeseisuga on võistlustele registreerunud 28 sportlast. Täna lisandusid võistlejate nimekirja Fred Antsoni õpilane, kulturist Sten Richard Oskar, rannafitnessis võistlev Ats Loot, bikiinifitnessis võistlev ning Spartas treeniv Kati Kõrm ning naiste physique esindaja Esta Pilt.

Esta Pilt Euroopa meistrivõistlustel
NB! Eelregistreerimine kestab kuni 6. oktoober 2014! Eelregistreerimine on kohustuslik. Eelregistreerimata sportlased võistlema ei pääse.
oktoober 3, 2014 at 8:28 e.l. #371504Janika Aavamägi
Member46. Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis 18. oktoobril Salme Kultuurikeskuses
Kõik Innar Mardo Memoriaali pealtvaatajad ja võistlejad saavad kingituseks flaieri, mis annab Sulle õiguse teha FitShoppide kauplustes sisseoste 10% soodsamalt.
FitShop.ee – Kui tahad olla parim
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.