EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII
- This topic has 240 replies, 46 voices, and was last updated 11 years tagasi by
Siim Kelner.
-
AutorPostitused
-
november 10, 2014 at 1:27 p.l. #373578
saaremets
Membernovember 23, 2014 at 10:01 e.l. #374044susim
MemberTubli.
jaanuar 7, 2015 at 12:57 p.l. #375645lkv
MemberMeeste rannafitnessi ”meister”.
Siin avaldame loetelu sportlastest ja sportlase abipersonalist, kes kannavad hetkel karistust dopinguvastase reegli rikkumise eest.
8 Rodion Popov Kulturism
Eksogeenne anaboolne steroid – boldenoon,
drostanoloon,
metelonoon,
dehüdrokloor-metüültestosteroon
Hormoon – anastrosool
Uus Eesti Meister siis parima karika saanud Mattias Peters
Oleg Anissimov ja Mihkel Vaino andsid negatiivse proovi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2015 at 5:21 p.l. #375653vend vähk
ModeratorMeeste rannafitnessi ”meister”.
Siin avaldame loetelu sportlastest ja sportlase abipersonalist, kes kannavad hetkel karistust dopinguvastase reegli rikkumise eest.
8 Rodion Popov Kulturism
Eksogeenne anaboolne steroid – boldenoon,
drostanoloon,
metelonoon,
dehüdrokloor-metüültestosteroon
Hormoon – anastrosool
Uus Eesti Meister siis parima karika saanud Mattias Peters
Oleg Anissimov ja Mihkel Vaino andsid negatiivse proovi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Müstika.
jaanuar 7, 2015 at 6:55 p.l. #375655susim
MemberOMG, täna just vaatasin sky uudistest , et üle miljoni noore Inglismaal kasutavad steroide😠😠😠😠
jaanuar 7, 2015 at 6:58 p.l. #375656rennosport
MemberNäete siis, isegi mitte väga võimsate lihaste taga võib teinekord terve keemia labor olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi mina teadsin seda ette juba. Tundus igati loogiline.
jaanuar 7, 2015 at 7:19 p.l. #375657tarmop
MemberTubli viisakas poiss ju, intervjuus tänas ilusti oma sponsoreid!
Nimekirja vaadata, siis lühidalt, ALL IN
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2014 on sealt klubist tulnud ametlikult 2 keemikut, üks neiu ja üks noormees. Pool aastat varem oli neiu puhas, hakkas nendega suhtlema ja mõni kuu hiljem oligi olemas. Need, kes võistlevad teises liigas, taovad rusikaga vastu rinda, kuidas vutimunade ja Mannineni peal kasvatavad 10kg liha aastas selga!
Kahjuks, on varasematel aastatel sellest tiimist veel mitu keemikut vahele jäänud, statistika on suht kehva!
Ei mõju hästi see seltskond!
Edu ja värsket õhku sinna saali!!!
Delfisse ka linke tekkinud, poiss ja klubi saavad korralikult reklaami
jaanuar 7, 2015 at 7:23 p.l. #375658Tim.
MemberNäete siis, isegi mitte väga võimsate lihaste taga võib teinekord terve keemia labor olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi mina teadsin seda ette juba. Tundus igati loogiline.
Otse kuurilt lavale, no problemo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .jaanuar 7, 2015 at 7:25 p.l. #375659Enforcer
Sisetunde põhjal või tema vormi hinnates või mingeid kuulujutte teades?
Mind ennast pani imestama, et nii julgelt mindi võistlema. Vaadates ainete nimekirja, ei jää küll muljet, et oleks püütud organismil lasta end ära puhastada.
jaanuar 7, 2015 at 9:16 p.l. #375671Siim Kelner
MemberMidagi on nagu mööda… Nimekiri ja musklid ei ole korrelatsioonis.
jaanuar 8, 2015 at 6:52 e.l. #374699maleva
MemberSisetunde põhjal või tema vormi hinnates või mingeid kuulujutte teades?
Mind ennast pani imestama, et nii julgelt mindi võistlema. Vaadates ainete nimekirja, ei jää küll muljet, et oleks püütud organismil lasta end ära puhastada.
Neid jutte oli kuulda juba 2012 aastal, tubli poiss, et taas lavale ronis, sai vitsad kätte.
jaanuar 8, 2015 at 8:23 e.l. #374746Okk
MemberImelik kiunumine ja parastamine, ma m6tleks parem sellele, et mees v6itis. Tuleb valja, et eesti mees ei ole puhtalt paremaks v6imeline …….Kui nii sitt vorm siis miks need kartuli ja sousti mehed kotti said siis?
jaanuar 8, 2015 at 4:50 p.l. #374710Ruts456
MemberProtokoll ei sisalda Rodioni koduklubi ju?
Videos ilusti mees tänab HC gym’i, Timo Majurit ja oma treenerit. Ma usun, et siit võib järeldada ühemõtteliselt, et ta treenis HC gym’is ja ettevalmistusel aitasid kaasa Timo Majuri ja tema treener Sergei.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2015 at 5:29 p.l. #374750elitetour9
MemberVideos ilusti mees tänab HC gym’i, Timo Majurit ja oma treenerit. Ma usun, et siit võib järeldada ühemõtteliselt, et ta treenis HC gym’is ja ettevalmistusel aitasid kaasa Timo Majuri ja tema treener Sergei.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa tahad öelda, et protokolli koostaja ei ole pädevalt oma kohustusi teostanud?
jaanuar 8, 2015 at 6:04 p.l. #374780Ruts456
MemberKas sa tahad öelda, et protokolli koostaja ei ole pädevalt oma kohustusi teostanud?
Kui Sa minult nii konkreetselt küsid, siis ma tooksin välja selle, et HC gym pole EKFL liikmesklubi ja siis ilmselt ei saa ka selle klubi all võistelda(aga ma pole täiesti kindel selles, kas see asi käib ikka nii). Teine variant on see, et lihtsalt härra ei öelnud registreerimisel, mis spordiklubi all ta võistleb. Lihtne.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.