Skip to main content

EMV Jõutõstmises 2006

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » EMV Jõutõstmises 2006

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused

Nii tulemusi saab näha siin:

http://www.silbaum.net/eestijoutostmine.htm

EDIT: Nagu näha, on hetkel üleval ainult seenioride tulemused. Eks ülejäänud tulemused pannakse ka üles, ärge kohe lõugama hakake.

Mida on seal valesti pandud v6i ma saan millestki valesti aru..aga Alo Kauber peaks olema noorte klassis v6i ma eksin?

PS: l2himal ajal yritan noorte ja juuniorite pildid yles panna. Ma pyhap2eval ei k2inud, seeniorite pilte pole kahjuks.

matu124
    Member

Mida on seal valesti pandud v6i ma saan millestki valesti aru..aga Alo Kauber peaks olema noorte klassis v6i ma eksin?

PS: l2himal ajal yritan noorte ja juuniorite pildid yles panna. Ma pyhap2eval ei k2inud, seeniorite pilte pole kahjuks.

peaks küll jah..seal ju teisigi vöi lähebgi juba nii noorelt seeniori alla

Päris mitmed noored võistlesid ka pühapäeval, ehk siis seenioride klassis. Kusjuures mõned tegid isegi seenioride rekordeid üle.

aa selge.

bohemianrhapsody: ja sina vahetasid raskusi ja julgestasid? Olid ikka sina v6i ajasin segamini kellegagi?

aa selge.

bohemianrhapsody: ja sina vahetasid raskusi ja julgestasid? Olid ikka sina v6i ajasin segamini kellegagi?

Ma olin jah üks neist.

BULDOOSER
    Member

Tase oli päris kõva. Reek ja Silbaum on arenenud edasi jällegi. Leesman on kah ühe ala mehest jõutõstjaks saanud. Õnnitlused minu poolt kõigile meistritele.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.