EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
- This topic has 553 replies, 89 voices, and was last updated 15 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 7, 2010 at 5:09 p.l. #275442
PaulR
MemberKas see mitte kahjulik pole nii kiiresti nii palju alla võtta?
september 7, 2010 at 7:59 p.l. #275466vend vähk
ModeratorKas see mitte kahjulik pole nii kiiresti nii palju alla võtta?Ei, see on väga tervislik nagu üldse tippsport
september 7, 2010 at 8:12 p.l. #275468V.K
MemberEi, see on väga tervislik nagu üldse tippsport
No sa pidid siis ikka roppu moodi õgima 1 päev ja teine päev nälgima ning 10 trenni andma nagu sulle kohane… või teine variant kaalu patareid oli tühja võitu ning tootis vigast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 7, 2010 at 8:25 p.l. #275471Rainerr
MemberPaarikiloseid kõikumisi päevaga olen ühel-teisel põhjusel ka ise kogenud.
Nagu Imre ütles – enesetunne on tal hea. Siis ei ole vaja midagi karta.
september 7, 2010 at 8:43 p.l. #275473jrx
MemberJube vara higistate siin kui 16 oktoober alles võistlus. Kirp teeb ka JUBA soojades dressides trenni. Does not make sense to me. Ainus funktsioon on see, et vara näed paremini vormi ära. Aga see veega mängimine nii vara lükkab üldisele ainevahetusele bloki peale ju.
Anoh… võibolla on spordialade vahelised erinevused nii suured ja ma lihtsalt võtan siin suu vett täis praegu (pun intended;)
september 7, 2010 at 8:57 p.l. #275475Vilps
MemberJube vara higistate siin kui 16 oktoober alles võistlus. Kirp teeb ka JUBA soojades dressides trenni. Does not make sense to me. Ainus funktsioon on see, et vara näed paremini vormi ära. Aga see veega mängimine nii vara lükkab üldisele ainevahetusele bloki peale ju.Võib-olla mõtled seda dresside asja sarkasmina või mingi naljana, aga minu teada teeb kirp alati pikkades dressides trenni!? Või eksin
september 8, 2010 at 8:11 e.l. #275515vend vähk
ModeratorJube vara higistate siin kui 16 oktoober alles võistlus. Kirp teeb ka JUBA soojades dressides trenni. Does not make sense to me. Ainus funktsioon on see, et vara näed paremini vormi ära. Aga see veega mängimine nii vara lükkab üldisele ainevahetusele bloki peale ju.Anoh… võibolla on spordialade vahelised erinevused nii suured ja ma lihtsalt võtan siin suu vett täis praegu (pun intended;)
Kusjuures täiesti erinevad spordialad ja erinevad eesmärgid. Mina käin maadlussaalis jooksmas nii, et pika dressi all on veel kaitseväe soe pesu ja villane kampsun! Eesmärk saada ennast 16-daks oktoobriks alla 80 kg. Tundub naeruväärne, et miks ma nii hirmsasti möllan ja karta ei ole ju midagi- juba eile õhtul kaalusin 81,4 kg! Mul on palju kogemusi ja kuigi kaal on viimaste päevadega kukkunud 6 kg, tean, et viimased 2 kg võivad maha minna uskumatult aeglaselt. Viimastel aastatel olen kasutanud seda taktikat, et lasen esimese hooga vee välja, siis lasen kummi natuke lõdvemaks, et keha harjuks kergema kaaluga ning siis vajutan uuesti maksimumi peale. Kevadel oli palju rahvast, kes uskusid, et Läti vormist paremat vormi ei ole võimalik teha, aga ometi mitu nädalat hiljem olin euroopa MV-l veel teravam. Ka sellel hooajal arvestan, et võib-olla teen kaasa ka Põhjamaade MV-d ja kes teab, äkki ka MM ning siis usun, et novembriks peaks vorm olema ideaalne. Klassikalises kulturismis maksab minu puhul teravus, sest nii vana mehena on ebareaalne oma bicepseid ootamatult 5-6 cm suurmaks saada.
september 8, 2010 at 8:26 e.l. #275520jrx
MemberSee kirbu asi oli see, et tal müts ka peas ja puha…
Igatahes – niipalju kui ma olen asju uurinud, siis ikka vesi on see, mille madalam% kehas kõige rohkem ja kõige rutem üldisele ainevahetusele halvasti mõjub. Võibolla see ongi põhjus, MIKS viimased kaks kilo nii raskelt läheb? Samas vee arvelt ongi kaalu kaotamine/teravuse saavutamine võimalik kõige rutem. Loogika ütleb siin mulle, et sõltumata alast peaks veega mängimise jätma viimastele päevadele ja seni peaks kehal olema nii palju vedelikku kui vaja ja pigem rohkemgi.
Aga noh… ma ütlen, et siin foorumis ei näe mõtet arutama-seletama-vaidlema hakata, selleks et miskit mõistlikku ja kasulikku välja tuleks peaks enne paar päeva nina raamatus istuma ja siis ümber laua istuma-arutama. Seni las igaüks teeb nii nagu heaks arvab:)
september 8, 2010 at 9:10 e.l. #275524vend vähk
ModeratorSee kirbu asi oli see, et tal müts ka peas ja puha…Igatahes – niipalju kui ma olen asju uurinud, siis ikka vesi on see, mille madalam% kehas kõige rohkem ja kõige rutem üldisele ainevahetusele halvasti mõjub. Võibolla see ongi põhjus, MIKS viimased kaks kilo nii raskelt läheb? Samas vee arvelt ongi kaalu kaotamine/teravuse saavutamine võimalik kõige rutem. Loogika ütleb siin mulle, et sõltumata alast peaks veega mängimise jätma viimastele päevadele ja seni peaks kehal olema nii palju vedelikku kui vaja ja pigem rohkemgi.
Aga noh… ma ütlen, et siin foorumis ei näe mõtet arutama-seletama-vaidlema hakata, selleks et miskit mõistlikku ja kasulikku välja tuleks peaks enne paar päeva nina raamatus istuma ja siis ümber laua istuma-arutama. Seni las igaüks teeb nii nagu heaks arvab:)
Mul ka kindlasti soe müts jõusaalis kogu aeg peas. Fittesti saalis ma mütsiga ei käi, aga Sõjakooli saalis olen soojemalt riides kui talvel. Siis on soojem
september 8, 2010 at 9:28 e.l. #275525Janika Aavamägi
MemberMa ei tea, kas see on nüüd meestel ja naistel nii erinev aga kui mina olen juba mõnda aega dieedil olnud, siis ma võin lihtsalt igal pool ära külmuda ja kananahk keset trenni pole teab mis võõras nähtus. Vb siit soojade riiete vajadus
september 8, 2010 at 9:46 e.l. #275527younger
MemberTunnistan ka, et mida aeg dieedil edasi, seda jahedamaks läheb…
september 8, 2010 at 12:48 p.l. #275542Ott Kiivikas
Memberseptember 8, 2010 at 12:49 p.l. #275543Ott Kiivikas
Memberseptember 8, 2010 at 12:51 p.l. #275544Ott Kiivikas
Memberseptember 8, 2010 at 1:16 p.l. #275546Aile
MemberAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.