EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
- This topic has 553 replies, 89 voices, and was last updated 15 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
august 31, 2010 at 7:13 e.l. #274560
Ott Kiivikas
MemberTubli töö, aega on veel minna ja 1,5 kuud enne võistlusi on seis hea, peaasi et dieediga üle ei pinguta, selle seisu pealt annab hea võistlusvormi teha. Loodan ,et saate asjakohast nõu, et mitte lõpufaasis vigu teha.
august 31, 2010 at 2:03 p.l. #274604rait83
MemberJõhker selg jah. Kust see jõutõmme ikka mujalt tuleb.
august 31, 2010 at 3:54 p.l. #274614Kristjan-Johannes Konsap
MemberAlaselja paksus on tõesti vägev ja hästi pildile jäädvustatud. Ja seda kõike saiakese dieediga nagu ma aru saan: Aimar pidavat õgima saiakesi, need imavad enda sisse vee ja viivad selle kirie ainevahetuse abil kehast välja. Nii saabki kuivaks.
“>august 31, 2010 at 4:28 p.l. #274622Aimar Kuusnõmm
MemberAlaselja paksus on tõesti vägev ja hästi pildile jäädvustatud. Ja seda kõike saiakese dieediga nagu ma aru saan: Aimar pidavat õgima saiakesi, need imavad enda sisse vee ja viivad selle kirie ainevahetuse abil kehast välja. Nii saabki kuivaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see jaa Raigo teooria sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kunagi muidu jah sai palju saia söödud kui saares olin. nüüd suvel on asi muutunud
“>august 31, 2010 at 4:42 p.l. #274626RainKuusnõmm
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>lisan ka ühe pildi,poosist mis täna pikemalt harjutasin,kuna üksi harjutasin siis tagasisideks endale ainult ise tehtud fotod.kui selg paigas enam vähem .siis jälle unustan jalgu pingutada ja vastupidi.
aga pilt ise siis selline
september 1, 2010 at 7:07 e.l. #274658Ott Kiivikas
MemberRain ja Aimar kas te võistlete ühes kategoorias?
september 1, 2010 at 9:24 e.l. #274669vend vähk
ModeratorTore vaadata, et uued võimsad noored mehed peale tulevad! Endast panen ka vast varsti pildid üles- eile õhtuks oli minu kehakaal üllatuslikult juba 82,1 kg, mis on minu jaoks üle ootuste hea tulemus. Kaal on juba paigas, nüüd peab hakkama rohkem vormiga vaeva nägema. Loodan, et alaliit paneb peagi üles ka võistlustele registreerimise kategooriad. Fittest Tartust peaks välja tulema vähemalt 6-7 sportlast, kui hästi läheb, siis lisandub veel paar tükki. Lähme lööme massiga
“>september 1, 2010 at 9:32 e.l. #274672Ott Kiivikas
MemberJuhendi saame ehk täna isegi valmis lõplikult – esmaspäeval veel täpsustasime.
september 1, 2010 at 3:11 p.l. #274704Aimar Kuusnõmm
MemberRain ja Aimar kas te võistlete ühes kategoorias?Mina olen Juuniorites -75kg ja rain on Meeste -80kg
september 2, 2010 at 7:20 e.l. #274738vend vähk
ModeratorMina olen Juuniorites -75kg ja rain on Meeste -80kgKui juhtub, et olete mõlemad oma kategooriates tublid, siis on õrn lootus, et saate finaalis veel omavahel rammu katsuda. See on küll rohkem spekulatsioon, aga kui peakohtunik usub, et olete mõlemad finaali väärilised ja suudate ehk absoluudi edetabelis võita näiteks mõnda poolpehmet meest + 90 kg kategoorias, siis on kõik võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas esmalt peate ju võitma enda kategooriad ja seal on teil päris tugevaid kogemustega vastaseid
“>september 3, 2010 at 12:01 p.l. #274880vend vähk
ModeratorPalju uut rahvast on nendele võistlustele tulemas, eriti noorte ja juuniorite kategooriatesse. Ootame põnevusega 16 oktoobrit
“>september 3, 2010 at 12:03 p.l. #274882Ott Kiivikas
MemberMa vaatan ehk saan panna ka võistlusjuhendi valmis, on teine juba üle vaadatud ja peaks olema kõlbulik, et avalikuks teha.
september 3, 2010 at 1:14 p.l. #274888Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa vaatan ehk saan panna ka võistlusjuhendi valmis, on teine juba üle vaadatud ja peaks olema kõlbulik, et avalikuks teha.Ott, kas sinu õpilased Revalist: Anton Tšempion ja Maksim Zavertailo ka sel sügisel juuniorites võistlevad?
september 3, 2010 at 1:27 p.l. #274890Ott Kiivikas
MemberOtt, kas sinu õpilased Revalist: Anton Tšempion ja Maksim Zavertailo ka sel sügisel juuniorites võistlevad?Ei ole kummastki mehest midagi kuulnud, Ostroglazov korra näitas nägu, kuid oli nagu kriips peenike (olevat olnud mikroinsult… päris karm, selles vanuses).
Seega nendega ei ole tõenäoliselt mõtet arvestada. Zenja ja Dima ka ei võistle, seega ega mul seal hetkel juuniore väga järel peale Miku ei ole (Mikk on muidugi mitme mehe eest…
“> )september 3, 2010 at 7:36 p.l. #274932Mikk Raudsepp
MemberEi ole kummastki mehest midagi kuulnud, Ostroglazov korra näitas nägu, kuid oli nagu kriips peenike (olevat olnud mikroinsult… päris karm, selles vanuses).Seega nendega ei ole tõenäoliselt mõtet arvestada. Zenja ja Dima ka ei võistle, seega ega mul seal hetkel juuniore väga järel peale Miku ei ole (Mikk on muidugi mitme mehe eest…
??:”> )Ott sa hellitad mind nende sõnadega ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.