EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
- This topic has 553 replies, 89 voices, and was last updated 15 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
august 4, 2010 at 2:26 p.l. #272545
Ott Kiivikas
MemberKus täpsemalt sisseastumiskatsed toimuvad? Olen ise muidu 20, aga tahaks ikka proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja kas sellest tuleb hiljem ka rohkem infi?
Sügis on tulemas ja aeg välja kuulutada noorterühma kandideerimise aeg ja koht. See toimub jätkuvalt Tallinnas , Spordiklubis REVAL – SPORT (Aia tn.20) 7. septembril algusega 15.30. Oodatud on nii poisid kui tüdrukud vanuses 15 – 19 aastat. Kogunemine fuajees.
Rühma kandideerijatelt eeldame: soovi tegeleda kas siis fitnessi, kulturismi või athletic fitnessiga võistlustasemel. Soovituslikult varasem jõusaali käimise kogemus (kuid võib ka ilma selleta tulla proovima), töötahe ja kohusetundlikus. Soovi iseenesega personaalselt tegeleda – sest spordiala eeldab seda.
Katsetel tuleb poistel teha: Lõuatõmbamine korduste peale, rööbaspuudel surumine korduste peale ja sõudeergomeetril tõmbamine 1 min jooskul. Lisaks vaatame üle ka proportsioonid – kaasa võtta ka ujumispüksid.
Tütarlastele järgmised katsed: Keretõsted kõhulihastele, kätekõverdused korduste peale ja sõudeergomeeter 1 min jooksul. Kaasa võtta samuti rannariietus ehk trikoo või bikiinid).
NB! Erandkorras võtame rühma ka nooremaid või vanemaid soovijaid – kuid sellistel juhutdel on ka nõudmised teised, millest juba personaalselt räägime.
Lisainfo ja registreerimine: ott@fitness.ee tel. 5048898
Tere tulemast!
august 4, 2010 at 2:36 p.l. #272547Sarge
MemberHalb valgus, aga kui parema pildi saan, siis panen ülesse. Kaal 78.8 – 79.1 kg. Eile alustasin dieeti.
Edit: Võtsin pildi maha. Aga tänaseid pilte näeb järgmises postituses
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2010 at 2:41 p.l. #272549Ott Kiivikas
MemberEga sulgi sealt midagi palju maha ei ole vaja kaapida – enamus mehi ei saa lavalgi nii kuivaks. Üks palve on, tee järgmine kord pilt väiksemaks mitte üle 480 pix, muidu kui rohkem pilte panna suuri, siis ta avab neid mõnes arvutis väga pika aja, ette tänades.
Sa võid endast ka mõne täispika foto panna, sul oli jalg ka päris korralik.
august 5, 2010 at 7:24 p.l. #272650Sarge
MemberNiih… täna võtsin siis jõusaali digika kaasa ja sai paar pilti tehtud. Ka mitte just kõige parema valguse juures. Üritasin natukene poseerida ka.
Pilte saab näha SIIT!
august 6, 2010 at 6:25 e.l. #272662Ott Kiivikas
MemberTubli, vorm on päris hea, väikesed soovitused. Pane enne pildistamist white palance paika fotokatel on see seadistus olemas, siis ei peksa rohelist või mõnda muud värvi sisse ja kontrastsus jääb parem. Proportsioon on hea – kuid poseerimisega peab kõvasti vaeva nägema, saan aru ,et saad selles osas Imrelt abi.
Kuna sa oled suht kuiv, siis vaata ,et esimene kord dieediga üle ei pinguta – muidu ei jää lihasmassist oktoobris midagi järele.
Igal juhul on huvitav vaadata, mis voris keegi on – seega loodan ,et sinu ettevõtmine julgustab ka teisi oma pilte üles panema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 6, 2010 at 7:36 e.l. #272672vend vähk
ModeratorNiih… täna võtsin siis jõusaali digika kaasa ja sai paar pilti tehtud. Ka mitte just kõige parema valguse juures. Üritasin natukene poseerida ka.Pilte saab näha SIIT!
Jah, vorm on hea ning selle kohta võiks öelda, et puhas klassik. Poseerimistunde alustame Fittest Tartu spordiklubis septembris. Ise ma ei oska veel öelda, kas sügisel osalen võistlustel või tegelen sellel hooajal ainult Lõuna-Eesti Lahtiste Karikavõistluste organiseerimisega. Eks paistab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 22, 2010 at 6:23 p.l. #273932Ott Kiivikas
MemberKuidas võistlejatel ettevalmistus sujub? Mul läheb plaanipäraselt kaal on 91 kilo tuuris õhtu rohkem hommikul kohati isegi vähem, jõunäitajad on taastumas oma paremate päevade tasemel. Usun ,et septembris peaks jälle mõned vormipildid tegema eks panen need ka siia üles.
august 22, 2010 at 6:37 p.l. #273936Kristjan-Johannes Konsap
MemberEi saa kurta, tänan küsimast.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik, kes plaanivad sügisel võistelda, võiks endast siin märku anda.
Noored? Juuniorid? Ae-ae!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 22, 2010 at 11:43 p.l. #273945susim
MemberMul veel jaanud 2 nadalat NABBA Mr Ireland ja sel korral toimuvad seal ka Classic Class proovin oma jala sinna viia.,kaal hetkel 75kg ja rasva % on vast 7 ringis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme saali eks siis nais mis toimuma hakkab,olek on juba n6rgavoitu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2010 at 7:20 e.l. #273955vend vähk
ModeratorEi tea, kahtlane on see võistlemine hetkel… Üleeile oli kehakaal 88, 2 kg ja ma olen nagu dieedil istunud juba mitu nädalat. Võistluskaal on mul teatavasti klassikas -80 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veri, higi, pisarad ja siis need ülejäänud kehavedelikud ka välja, aga millise hinnaga?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2010 at 8:11 e.l. #273964susim
MemberEi tea, kahtlane on see võistlemine hetkel… Üleeile oli kehakaal 88, 2 kg ja ma olen nagu dieedil istunud juba mitu nädalat. Võistluskaal on mul teatavasti klassikas -80 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Veri, higi, pisarad ja siis need ülejäänud kehavedelikud ka välja, aga millise hinnaga?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub et v6tad v2ikese perepuhkuse sel ja j2rgneval aastal
august 23, 2010 at 10:18 e.l. #273972Sarge
MemberVäga kehvasti. Juba teist korda jäi terve nädal vahele. Näiteringiga oli sel nädalal palju tegemist. Käisime ka harrastusteatrite festivalil, kus jagati välja kolm laureaadi diplomit ja saime ka ühe neist ^^. Ainult üks auhind oli sellest kõvem, kuid seda kahjuks ei saanud. Järgmisel aastal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2010 at 2:04 p.l. #273986MarkoM
MemberTere ,
Tahtsin küsida EMV kohta , nimelt et kuidas jaotatakse juuniorid ja noored kaalukategooriatesse , pole ise sellega väga kursis ja tahaksin teada , -kg katergooriaid .
Suured tänud .
august 23, 2010 at 2:11 p.l. #273988Kristjan-Johannes Konsap
MemberTere ,Tahtsin küsida EMV kohta , nimelt et kuidas jaotatakse juuniorid ja noored kaalukategooriatesse , pole ise sellega väga kursis ja tahaksin teada , -kg katergooriaid .
Suured tänud .
Noored(alla 18 a.) on viimasel ajal ühes kategoorias, Juunioritel(alla 21 a.) on -75 kg ja +75 kg.
august 23, 2010 at 2:12 p.l. #273990MarkoM
MemberSelge , Suured tänud .
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.