EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
- This topic has 553 replies, 89 voices, and was last updated 15 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 4, 2011 at 9:46 e.l. #285279
Ott Kiivikas
MemberKirbul ei olnud häda midagi, peamine vahe minuarust oli eelkõige jalas, selga ei suutnud Aimar iga kord poseerides ära fikseerida. Poseerisid ilusasti Kirbu poiss, seega kõik on veel ees. Sarge salto tuli küll nagu välk selgest taevast, õli pane järgmine kord natuke vähem, peegeldas liiga palju tagasi. Mikk oli juuniorites nagu teiselt planeedilt kukkunud. Aga juuniorite tase oli vaatamata vähesele võistlejate hulgale täitsa korralik, jätkake samas vaimus, tubli.
jaanuar 4, 2011 at 1:25 p.l. #285299Sarge
MemberKirbul ei olnud häda midagi, peamine vahe minuarust oli eelkõige jalas, selga ei suutnud Aimar iga kord poseerides ära fikseerida. Poseerisid ilusasti Kirbu poiss, seega kõik on veel ees. Sarge salto tuli küll nagu välk selgest taevast, õli pane järgmine kord natuke vähem, peegeldas liiga palju tagasi. Mikk oli juuniorites nagu teiselt planeedilt kukkunud. Aga juuniorite tase oli vaatamata vähesele võistlejate hulgale täitsa korralik, jätkake samas vaimus, tubli.Üllatusmomente on ka vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga õli pani Mikk peale. Lava taga pidin veel maha võtma kõvasti.jaanuar 4, 2011 at 2:14 p.l. #285304Kristjan-Johannes Konsap
MemberÜllatusmomente on ka vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga õli pani Mikk peale. Lava taga pidin veel maha võtma kõvasti.
Ha-haa, konkurendi kõrvaldamine.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2011 at 2:22 p.l. #285305Mikk Raudsepp
MemberSarge ma ausalt ka ei tahtnud…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Jään sulle L jätsi võlgu. Ega jah, see võistlus oli minu esimene kokkupuude selle uudse grimmiga.jaanuar 10, 2011 at 9:44 e.l. #285782Ott Kiivikas
MemberValmis on saanud järjekordne osa IMM videost, seekord naised bodyfitness.
Head vaatamist!
jaanuar 10, 2011 at 9:52 e.l. #285787vend vähk
ModeratorJällegi suured tänud väga korraliku videomaterjali eest! Huvitav oli vaadata nüüd tagant järgi naiste võistlust ja võrrelda nende tulemustega, mis eesti tüdrukud Soomes, Põhjamaade meistrivõistlustel omavahelises mõõduvõtmises saavutasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 17, 2011 at 9:43 e.l. #286662Arnold
Memberjaanuar 17, 2011 at 10:20 e.l. #286676vend vähk
ModeratorVaatasin viimase osa läbi ja ei olnud enda esinemisega eriti rahul. Vorm oli hea, aga ikka kippusin mõned olulised momendid ära unustama. Liiga palju nihelemist ja võimlemist. Tore on tagant järgi neid videosid vaadata ja meenutada. Tänud kõikidele minu kategooria võistlejatele ilusa esinemise eest ning samuti suured tänud videokokkuvõtte autoritele!
jaanuar 17, 2011 at 12:22 p.l. #286698Sarge
MemberVaatasin viimase osa läbi ja ei olnud enda esinemisega eriti rahul. Vorm oli hea, aga ikka kippusin mõned olulised momendid ära unustama. Liiga palju nihelemist ja võimlemist. Tore on tagant järgi neid videosid vaadata ja meenutada. Tänud kõikidele minu kategooria võistlejatele ilusa esinemise eest ning samuti suured tänud videokokkuvõtte autoritele!
jaanuar 17, 2011 at 3:40 p.l. #286737Ott Kiivikas
MemberHuvitav Salmes on tavaliselt olnud väga tugev valgus, kuid sellest videost seda aru ei saa, kohati tundub grimm nagul iiga tume. Tase klassika jaoks oli täiesti ok. Talah on kõvasti edasi läinud, raam on hea kui kvaliteet järgi tuleb võib sealt midagi tulla. Kodanik Savisaar on heade proportsioonidega, kuid poseerimine (eriti topeltbiitseps eest ja tagant) jätab kõvasti soovida – tööta nende poosidega ja poseerimisega üldse. Indus oli ka arengu positiivses suunas teinud ja Pikalev oli ka enda kohta vormis – mäletan teda Reval – Cupilt, nüüd oli ööpäev paremas vormis. Vähjast ei räägi – tema oma tuntud headuses (ma ei tea sinu grimm tundus kõige tumedam)
jaanuar 17, 2011 at 3:53 p.l. #286741Kristjan-Johannes Konsap
MemberHuvitav Salmes on tavaliselt olnud väga tugev valgus, kuid sellest videost seda aru ei saa, kohati tundub grimm nagul iiga tume. Tase klassika jaoks oli täiesti ok. Talah on kõvasti edasi läinud, raam on hea kui kvaliteet järgi tuleb võib sealt midagi tulla. Kodanik Savisaar on heade proportsioonidega, kuid poseerimine (eriti topeltbiitseps eest ja tagant) jätab kõvasti soovida – tööta nende poosidega ja poseerimisega üldse. Indus oli ka arengu positiivses suunas teinud ja Pikalev oli ka enda kohta vormis – mäletan teda Reval – Cupilt, nüüd oli ööpäev paremas vormis. Vähjast ei räägi – tema oma tuntud headuses (ma ei tea sinu grimm tundus kõige tumedam)Ma vaatasin alguses piltide pealt, et krt isegi grimmi osas panin mööda. Liiga hele tundusin samas kui Aimar oli ok. Ilmselt oli aga pilte heledamaks töödeldud, sest videost tundus mu grimm täiesti normaalne ja Aimar pigem liiga tume.
jaanuar 24, 2011 at 9:29 e.l. #287540Ott Kiivikas
Member5. osa on valmis, head vaatamist!
jaanuar 31, 2011 at 9:44 e.l. #288393Ott Kiivikas
MemberViimane osa meeste kulturism ja absoluudi valimine
Head vaatamist!
jaanuar 31, 2011 at 12:49 p.l. #288411vend vähk
ModeratorTäname!
Tore meenutus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.