EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
- This topic has 553 replies, 89 voices, and was last updated 15 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 16, 2010 at 7:44 p.l. #279370
BRIKI
MemberÕnnitlused kõikidele võistlejatele ja tänud hea etenduse eest
“>oktoober 16, 2010 at 8:34 p.l. #279376vend vähk
ModeratorTartlased juba kodus ja suured tänud võistluste korraldajatele ning samuti erakordsed kiidusõnad Tartu noortele kulturistidele Fittest spordiklubist! Meie fotograaf tegi täna umbes 700 pilti ning lähiajal püüan need Fitness.ee toimetusse saata. Järgmine võistlus juba järgmisel nädalavahetusel ja see tuleb Eesti koondisele kindlasti väga raske pähkel!
oktoober 16, 2010 at 8:34 p.l. #279377MikroToitaine
MemberNoored -70kg
Silver Eensalu – 1
Rainer Neemsalu – 2
Hendrik Ennusaar – 3
Noored +70kg
Kert Uppin – 1
Siim Veri – 2
Paul-Eerik Rosenberg – 3
oli noored
oktoober 16, 2010 at 8:53 p.l. #279380oktoober 16, 2010 at 10:59 p.l. #279385susim
MemberSuured 6nnitlused v6itjatele,kuid julgen oelda oma terava pilguga ,et nii vesised enamused!
Mis toimub mehed kas ei oska vormi teha?
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2010 at 12:38 e.l. #279387Sarge
MemberPaar “lahedat” situatsiooni olid, mis olid naljakad. Kuid esimese võistluse kohta on ainult öelda kiidusõnu ! Mulle meeldis.
Laval oli närv nii suur, et siiamaani tundub, et viibisin laval maksimaalselt 5 sekundit (läksin lavale ja kõndisin maha). Järele mõeldes, ei suutnud oma lihaseid maksimaalselt pingutada, v-o ka suutsin, kuid tundus, et ei suutnud (ei mäleka ka eriti).
Kirss tordi peale oli siiski M.Kalmuse lause: “See kõik on alles algus”.
See lause oli see, mis tõstis minu motivatsiooni kõvasti edasi treenida. See tõesti on alles algus. Poole aastaga ja lisaks paar nädalat ennem võistlust haiglas veedetud nädal, ja selline vorm nagu oli – olen ise väga rahul ! Ei lootnudki Mikku võita, kuid oli lootus ühes poosiski paremad punktid saada
“>Lisaks, et Mikk on ülimalt lahe inimene, hästi sõbralik, tema oli see, kes mulle õli peale määris (sai natuke üleliia, et Rosin palus õli maha võtta), aga ikkagi suured tänud talle !!!
Mulle meeldis ! Öelgu, mis teised ütlevad. Kõik olid tublid.
Ei taha kedagi solvata, aga kui härra Taru ja Imre ette kutsuit, arvasin/kardsin, et Taru on parem kui Imre. Aga kui oli absoluutkategoori välja selgitamine, siis mõtlesin, et ei tea, kumb võidab, kas Imre või Ott. Mulle millegi pärast läks Imre rohkem peale (v-o asi oli selles, et nägin Imret publiku seast VIP reas, kuid Otti ainult lava taga pimedas).
Austan väga sõnu, mida mulle laususid A.Tokko ja O.Kiivikas. Aitäh teile !
Kokkuvõttes olin närvis ja väga põnevil. Mulle meeldis kõik, mis toimus ja ei kahetse mitte midagi – kõik oli super !
(PS. Unustasin oma diplomi maha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)oktoober 17, 2010 at 2:43 e.l. #279389Kristjan-Johannes Konsap
Memberoktoober 17, 2010 at 2:45 e.l. #279390Kristjan-Johannes Konsap
MemberEheee,jõutõstjad ruulivad- 1 juba näitas elupõlisele kulturistile koha kätte
.Eks parastajatel ole jälle pidupäev, aga mis siin salata: kurb, aga tõsi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kirbul on küll tuju pahaKuulsin jah, et kaameramehel oma geniaalsuses õnnestus minu võistlusjärgset vestlust perega jäädvustada. No mis teha: eks ma avaliku elu tegelase ja staarkulturistina pean sellega arvestama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei saa mina sellest naiste värgist aru. Annikale lihaste koha pealt vastast ei olnud, minu kogenematutele silmadele(seega vast polegi ime, et aru ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Lihased ilusad, kuid mitte häirivalt suured. Piisavalt kuiv, aga mitte liigne kuivik.
Aga eks siin ongi nii palju detaile mängus, et tavainimene vist ei saagi sellest ever aru. Egas midagi, elu läheb edasi.
“>No ärgem laitkem nüüd enda kohtunikuvõimeid. Ma usun, et tegu oli ikka Bonsunakate vastase vandenõuga.
Kuidas saab enne võistlust dop. kontrolli “pääsejad” välja loosida? Põhimõtteliselt võinuksid sinna sattuda ka oma kategooriate viimased?
Kui hirmul on siis suured silmad, oleks võinud juba saalis istunud Kalmuse nime ka loosirattast välja tõmmata, siis oleks asi kohe überhalenaljakas olnud..No ma ei tea, kas loositi või peakohtunik määras, aga sama hea viis kui iga teine. EKFLil ei ole raha kõiki testida ja kui inimene keeldub dopingukontrollist, on asi selge. Pole küll keelatud ainete mõjuga kursis, kuid minuteada kaalumise võistluse vahele jääva 3 tunniga lihast ei kasvata ja diureetikumid ka väga ei mõju.
…või siis on tegu mõne vandenõuga.
Ei taha kedagi solvata, aga kui härra Taru ja Imre ette kutsuit, arvasin/kardsin, et Taru on parem kui Imre. Aga kui oli absoluutkategoori välja selgitamine, siis mõtlesin, et ei tea, kumb võidab, kas Imre või Ott. Mulle millegi pärast läks Imre rohkem peale (v-o asi oli selles, et nägin Imret publiku seast VIP reas, kuid Otti ainult lava taga pimedas).Hmm. Juba iseenesest vastukäivad hinnangud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Absoluudi puhul on ikkagi tegu KULTURISMI absoluudiga.oktoober 17, 2010 at 3:13 e.l. #279392Ott Kiivikas
MemberKuidas saab enne võistlust dop. kontrolli “pääsejad” välja loosida? Põhimõtteliselt võinuksid sinna sattuda ka oma kategooriate viimased?
“> Kui hirmul on siis suured silmad, oleks võinud juba saalis istunud Kalmuse nime ka loosirattast välja tõmmata, siis oleks asi kohe überhalenaljakas olnud..Dopingu kontrollis kasutatakse kolme erinevat meetodit: võistlusväline testimine -mis ka eile toimus, loosiga kõigi osalejate seast testimine ja võistlusjärgne testimine kas siis abs paremus või kategooriate võitjad (vastavalt millised võimalused võistluste läbiviijal on). Nii tehakse ka rahvusvahelistel võistlustel. Aleksejev keeldus – ja mina pakkusin vabatahtlikult, et ma võin ise minna.
Samas ütlen ,et võistluseelne testimine on oluliselt mugavam (muidugi kui piss tuleb kähku, Jüri oli seal 2,5 tundi kuuldatavasti), sest tavaliselt algab võistlusjärgne bankett ja tahaks juba pesema, kuid istud kontrollis….
Kontroll tehti reeglitepäraselt.
oktoober 17, 2010 at 3:59 e.l. #279394Ott Kiivikas
Membervalik pilte ka Õhtulehes kliki siia
oktoober 17, 2010 at 6:16 e.l. #279396PT London
MemberDopingu kontrollis kasutatakse kolme erinevat meetodit: võistlusväline testimine -mis ka eile toimus, loosiga kõigi osalejate seast testimine ja võistlusjärgne testimine kas siis abs paremus või kategooriate võitjad (vastavalt millised võimalused võistluste läbiviijal on). Nii tehakse ka rahvusvahelistel võistlustel. Aleksejev keeldus – ja mina pakkusin vabatahtlikult, et ma võin ise minna.Samas ütlen ,et võistluseelne testimine on oluliselt mugavam (muidugi kui piss tuleb kähku, Jüri oli seal 2,5 tundi kuuldatavasti), sest tavaliselt algab võistlusjärgne bankett ja tahaks juba pesema, kuid istud kontrollis….
Kontroll tehti reeglitepäraselt.
Kui reaalne on et piss kähku tuleb?
oktoober 17, 2010 at 6:35 e.l. #279397Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui reaalne on et piss kähku tuleb?Päev on alles alanud, aga päeva küsimus on vist juba selgunud.
“>oktoober 17, 2010 at 6:42 e.l. #279398PT London
MemberPäev on alles alanud, aga päeva küsimus on vist juba selgunud.
“>p2eva kysimus esitati juba eile…
oktoober 17, 2010 at 6:47 e.l. #279400renku
MemberEks parastajatel ole jälle pidupäev, aga mis siin salata: kurb, aga tõsi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirp, ma ei parasta midagi, mõlemad olite tublid, aga mina kui jõutõstja hoian ikka omade poole ja loomulikult on mul hea meel jõutõstjate üleskerkimise üleka teistes alades.. Ära pahanda
“>oktoober 17, 2010 at 7:21 e.l. #279402 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.