EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa
- This topic has 553 replies, 89 voices, and was last updated 15 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuli 16, 2010 at 10:59 p.l. #271106
susim
Memberjuuli 17, 2010 at 7:45 e.l. #271113Ott Kiivikas
Membernoor tulevikumees sügisel teeb oma esimese võistluse loodetavasti….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 3, 2010 at 7:33 p.l. #272485RainKuusnõmm
Membervõimalik et aimar ja mina ise ka lavale sügisel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2010 at 3:00 e.l. #272496NYC_homeboy
Memberaugust 4, 2010 at 6:25 e.l. #272498Ott Kiivikas
MemberPets sulle lihtsalt tundub nii – tegelikult on selg korras ja mees juba vana treenija, mitte 20 a imemees.
august 4, 2010 at 6:28 e.l. #272499Ott Kiivikas
Memberaugust 4, 2010 at 11:42 e.l. #272525younger
MemberOot nüüd Ott. Sa hakkad alles maha võtma ja pilt on selline???
Ei ole nagu midagi öelda, vow.
august 4, 2010 at 11:56 e.l. #272528Ott Kiivikas
MemberOot nüüd Ott. Sa hakkad alles maha võtma ja pilt on selline???Ei ole nagu midagi öelda, vow.
Ega muidu ju lakse ei käi – kevadel sain kõrvakiilud kätte, nüüd on aeg jalad tagaumiku alt välja võtta….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ma olen saanud korralikult treenida ja plaan oligi mitte põrsaks ennast süüa, seda on elu ka varem näidanud, et lihast kasvatada mõõdukalt saab ka pisikese + kalorraziga ja seda suurem tõenäosus on, et seda dieediga ka niipalju ära ei kaota.
Ütleme ka nii ,et see kuivuse tase, mida Eesti parimad klassikud: Koovit ja Vähi teevad on ikka maailma amatööride tipp ja kui tahad mängus kaasa lüüa, siis pead lähtuma ka kõige kõrgematest nõudmistest. Algjatel ei tasu seda endale kohe eesmärgiks seada, muidu lihtsalt kuivatatakse nii ära, et lihaseid ei jää ka järgi, kvaliteet on nagu skulptori töö, see tuleb aastatega.
Selle teema alla võib vabalt panna veel pilte kui keegi EMV valmistub ja tahab teada anda, millises seisus ta hetkel on, usun, et pärishuvitav on teada kuidas konkurentidel läheb. Kirp, kus sinu vormi pildid on???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Konkurent Kuusnõmm juba ehmatab siin nii, et vaata ette….

Sven kuidas sul dieet edeneb ja kas lööd kaasa ka EMV Salmes (klassikas näiteks)?
august 4, 2010 at 12:08 p.l. #272530vend vähk
ModeratorSelle teema alla võib vabalt panna veel pilte kui keegi EMV valmistub ja tahab teada anda, millises seisus ta hetkel on, usun, et pärishuvitav on teada kuidas konkurentidel läheb. Kirp, kus sinu vormi pildid on???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Konkurent Kuusnõmm juba ehmatab siin nii, et vaata ette….

Kirbul ei ole midagi ette näidata! Minge poodi ja vaadake sardelli ja siis saate ettekujutuse kui reljeefne see vorm Kirbul on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2010 at 12:15 p.l. #272534Ott Kiivikas
MemberNaistest niipalju, et Revalist peaks tulema bf nii Kadi Rõõm kui Olga Skavõš. Loodan, et ehk tuleb mõni päris noor mees ka NB! 7.septembril on siis uued sisseastumiskatsed – eriti oodatud just noored mehed, naised vanus 15-19a.
august 4, 2010 at 12:16 p.l. #272535Ott Kiivikas
MemberKirbul ei ole midagi ette näidata! Minge poodi ja vaadake sardelli ja siis saate ettekujutuse kui reljeefne see vorm Kirbul on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minuarust asi nii hull ei ole, laagris oli ikka näha, et dieet käib ja arvan ,et te näete The best ever Kirpu!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2010 at 12:37 p.l. #272538Kristjan-Johannes Konsap
MemberMinuarust asi nii hull ei ole, laagris oli ikka näha, et dieet käib ja arvan ,et te näete The best ever Kirpu!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma loodan ka. Teravuse panin eesmärgiks kohe peale eelmise aasta õppetundi.
Ma ei ole küll hetkel võistlusvormis, aga eesmärk polegi kiiresti kaalu saada ja siis vormi hoides massi kaotada. Hetkel on augusti kohta vorm ok ja soovitud kaalust lahutab veel paar kilo, ning ma ei näe põhjust, miks ma ei peaks jõudma need alla võtta. See dieet olen saanud esimest korda kasutada ka erinevaid rasvapõletajaid, mis teevad dieeditamise oluliselt kergemaks just alakaloraazis energitaseme säilitamise poole pealt.
Tibusid loetakse sügisel, eks siis näeb, mis pilt on.
august 4, 2010 at 12:43 p.l. #272540Raivo Piiber
MemberMa loodan ka. Teravuse panin eesmärgiks kohe peale eelmise aasta õppetundi.Ma ei ole küll hetkel võistlusvormis, aga eesmärk polegi kiiresti kaalu saada ja siis vormi hoides massi kaotada. Hetkel on augusti kohta vorm ok ja soovitud kaalust lahutab veel paar kilo, ning ma ei näe põhjust, miks ma ei peaks jõudma need alla võtta. See dieet olen saanud esimest korda kasutada ka erinevaid rasvapõletajaid, mis teevad dieeditamise oluliselt kergemaks just alakaloraazis energitaseme säilitamise poole pealt.
Tibusid loetakse sügisel, eks siis näeb, mis pilt on.
Mina hoian Kirbule pöialt! Ja kui sa peaksid põruma, siis ootab sind ees elukutselise rannabiitsepsimehe karjäär
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 4, 2010 at 12:48 p.l. #272541Kristjan-Johannes Konsap
MemberMina hoian Kirbule pöialt! Ja kui sa peaksid põruma, siis ootab sind ees elukutselise rannabiitsepsimehe karjäär
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on alati olnud kulturistide lohutusslogan: kui võistlusteks vormi ei saa, siis vähemalt järgmiseks suveks ikka.
august 4, 2010 at 2:19 p.l. #272544Mansel
MemberNaistest niipalju, et Revalist peaks tulema bf nii Kadi Rõõm kui Olga Skavõš. Loodan, et ehk tuleb mõni päris noor mees ka NB! 7.septembril on siis uued sisseastumiskatsed – eriti oodatud just noored mehed, naised vanus 15-19a.Kus täpsemalt sisseastumiskatsed toimuvad? Olen ise muidu 20, aga tahaks ikka proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kas sellest tuleb hiljem ka rohkem infi?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.