Skip to main content

EM Lamadessurumises Saue, Ott ja Marek millal esinevad?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » EM Lamadessurumises Saue, Ott ja Marek millal esinevad?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

mis kell ott ja marek seal Sauel esinevad. et siis teaks ka päris kella 10 on mõtet kohale minna, neid noori lapsi ei viitsi ju vaadata, mehed hakkavad alles peale ühte suruma, tahaks aind tugevamate meeste surumisi näha ja oti-kalmuse esinemist.

Ott Kiivikas
    Member

Meie esinemised on 13.15 ja 15.15. loodame, et saame omalt poolt aidata lamades surumist populariseerida ja nii mõnigi pealtvaataja, kes tuleb meie pärast võistlusele, tuleb sinna ka teinekord kui meie ei peaks esinema. Peab mainima, et surumist on üksinda lihtsam jälgida kui kolmevõistlust – sest see venib pikaks, kuid surumine on atraktiivsem.

Andree
    Member

mis kell ott ja marek seal Sauel esinevad. et siis teaks ka päris kella 10 on mõtet kohale minna, neid noori lapsi ei viitsi ju vaadata, mehed hakkavad alles peale ühte suruma, tahaks aind tugevamate meeste surumisi näha ja oti-kalmuse esinemist.

Mis neil noortel viga on??? Noored on meestele juba ammu kandadele astumas:)

bull farm
    Member

Andree
    Member

pff, wilksi punktidega võivad astuda kandadele tänu oma väiksele kehakaalule aga 200+ suruvad ju ikkagi vaid mehed, alla selle surumist näeb igapäevaselt saalis ju

jube äge vaadata kuidas 140kg kaaluv mees surub 205kg näiteks.

Ma eelistaks küll pigem mees kehakaaluga 60kg ja kes surub 160kg.

bull farm
    Member

Andree
    Member

hmm. erinevad vaated inimestel. minu jaoks on tugevam kes on tugevam ja ka suurem ja kes surub rohkem! tõsiselt kärbes ja sulgkaalus lapsed pole minuarust vaatamisväärsus. ma imetlen endast suuremaid ja tugevamaid ikka, mida ägedat on vaadata kes nõrgemad on ja väixemad.

üldse mulle meeldiks kui kõik ühes kaalus võistleks jõutõstmises ja ilma särkideta pealegi.

jube äge!kel rohkem jõudu see võidab! kes surub ja tõmbab, kükib rohkem, suurema raskusega see võitku! mitte ei koti see kehakaal!

kardan, et selline muudatusd muudaks selle ala veel vähem populaarseks. Särgid võiks tõesti võib-olla ära jääda.

Kipun arvama, et bull farmil on võistlustelt pahad kogemused:)

aga võib-olla ma eksin.

bull farm
    Member

Hi
    Member

Tugevus ei tähenda suurust ja vastupidi..

jrx
    Member

Tugevus ei tähenda suurust ja vastupidi..

No tugevus ja suurus on omavahel seoses, aga kaugeltki mitte absoluutses:)

Scippy
    Member

millal see võistlus toimub üldse? (kuupäev)

sigaloom
    Member

millal see võistlus toimub üldse? (kuupäev)

Homme, 3. nov.

http://fitness.ee/lamadessurumine/

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.