elu24.ee
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » elu24.ee
- This topic has 11 replies, 8 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
Henritamm.
-
AutorPostitused
-
oktoober 27, 2007 at 8:31 e.l. #12265
4Qlimax
MemberElu24 on uudisteleht, kus on palju huvitavaid uudiseid, aga samas on seal väga palju ebatõest infot. Näiteks täna lugesin Jessica Bielist kui lauljannast. Tegelikult on ta näitlejanna. Mida arvate teie sellisest asjast?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2007 at 9:15 e.l. #129297asdfghjkl
MemberElu24 on uudisteleht, kus on palju huvitavaid uudiseid, aga samas on seal väga palju ebatõest infot. Näiteks täna lugesin Jessica Bielist kui lauljannast. Tegelikult on ta näitlejanna. Mida arvate teie sellisest asjast?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on Postimehe poolt suvel avatud veebileht:
http://www.postimees.ee/190707/esileht/meedia/273096.php
tarbija24.ee on sarnane asi. Ega seal pole midagi suurt arvata sellest, sellesse tuleks suhtuda nagu postimees.ee saidi uhte osasse lihtsalt, kus ongi sellised teemad, mida sa naitena toid. Delfi.ee’l on ju ka olemas alam-kategooriatesse jaotad sait, on delfi Taheke vaikestele lastele eraldi saidina http://taheke.delfi.ee/, on delfi naisteleht jne, et nad oleks voinud teha elu24.postimees.ee aadressiks siiski, oleks selgem olnud kui http://www.elu24.ee, aga noh, eks see selleks.
Tegu on siis selle naisega, keda saab selles filmis praegu naha:
http://www.forumcinemas.ee/movie/33709/gallery/
Vt ka sinna saidile:
http://www.people.com/people/jessica_biel
Sealt siis tsitaat:
“Before pursuing acting, Jessica Biel trained extensively as a singer, a passion she still indulges. “Singing is the one thing that gives you that, that feeling,” she told the Toronto Sun. “You know that feeling? I just love that feeling.””
Sellistesse utlemistesse ei pea suhtuma kohe nii, et see toene on, voib-olla ta toesti laulis keskoolis uhel kontserdil korra elus naiteks, ega see toepohi pole oluline, eesmargiks on hasti muia, ja ju siis on leitud et kui oelda, et olen laulnud voi tantsinud, siis muub hasti, vahemalt kindlasti paremini, kui utleks, et on suka kudumisega tegelenud ju.
oktoober 27, 2007 at 5:20 p.l. #129329jrx
Memberelu24 on minu arvates üks Eesti ajakirjanduse häbiplekke…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2007 at 6:37 p.l. #1293354Qlimax
Memberelu24 on minu arvates üks Eesti ajakirjanduse häbiplekke…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa nii arvad?
oktoober 28, 2007 at 6:04 e.l. #129350jrx
MemberPalju faktivigu. Palju spekulatsioone. Palju kallutatud materjali. Ning valdavas enamuses kirjutatakse asjadest, millest minu arvates ei ole normaalne, et üldse kirjutatakse/inimesed huvi tunneks. Kogu see kollane materjal. Aga see on muidugi sama palju nõudluse viga kui pakkumise.
Inimesed võiks ennast kursis hoida sise- ja välispoliitikaga. Majandusuudistega. Globaalsete protsessidega. Tehnoloogia arenguga. Teaduskirjandusega (kasvõi enesele huvipakkuval alal – nagu näiteks treeningut puudutav). Aga ei. Selle asemel loetakse/kirjutatakse artikleid (raisatakse aega ja ressursse) sellest, et:
David Beckham tegi Victoriale 4,5 millise kingituse. (WTF? Keda huvitab. Suured inimesed, las teevad mis tahavad!)
Kylie Minogue ei andesta ekskallimale. (No comments! MIKS peaks keegi seda artiklit lugema? Kas inimestel ei ole endal eraelu?)
Emma Watson läks kallimast lahku. (Kes on Emma Watson? Palju on Eestis inimesi, kes selle uudise peale, et ta nüüd vaba on, sõidavad tema kätt paluma?)
Robbie Williams ei taha Courtney Love’ga magada. (hahahahaaa… ma ei taha ka paljude naistega magada. Paljud naised ei taha minuga magada. Aga see ei ole uudis hoolimata sellest, kas tegemist on minu või Robbie Williamsiga)
…ja need olid reaalsed pealkirjad mis mulle vastu vaatasid praegu kui ma elu24 lahti võtsin.
-end of rant-
oktoober 28, 2007 at 10:41 e.l. #129362Vägivaldur
MemberMõttetu solgiauk. Kahjuks ronivad sellised uudised sealt ka välja ja neid kasutavad ka tõsiseltvõetavamad päevalehed. Antud leht ongi ju Postimehe üllitis. Päevalehel on samasugune õudus “Kirev maailm”. SLO ennast läbi selliste uudiste vaid müübki. Aga poleks inimeste solgijanu, siis neid uudiseid ka ei toodetaks ega koondataks eraldi portaalideks.
oktoober 28, 2007 at 10:48 e.l. #1293644Qlimax
MemberKollast tehakse selleks, et inimestel kellel midagi paremat teha pole, oleks millest rääkida.
oktoober 28, 2007 at 11:05 e.l. #129366Karu
MemberEhk siis rumalatele ja tühja eluga inimestele…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2007 at 2:21 p.l. #1293764Qlimax
MemberEhk siis rumalatele ja tühja eluga inimestele…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Midagi sellist jahm
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2007 at 4:09 p.l. #129385painkiller
MemberIse ei loe sellist kirjandust, ei leia selles midagi ja ajaga on parematki teha.
november 6, 2007 at 6:21 p.l. #130370mk3y
MemberLoen suht tihti, mõned teemad on suht huvitavad, aga mõned suhteliselt ajuvabad. See on küll mõttetu, et see reporter (kirjanik , vms kes ta on) teeb mingi saate kohta kokkuvõtte, näiteks kes olid haara mikris ja kes võitsid. Täiesti mõttetu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 6, 2007 at 7:02 p.l. #130378Henritamm
MemberPalju faktivigu. Palju spekulatsioone. Palju kallutatud materjali. Ning valdavas enamuses kirjutatakse asjadest, millest minu arvates ei ole normaalne, et üldse kirjutatakse/inimesed huvi tunneks. Kogu see kollane materjal. Aga see on muidugi sama palju nõudluse viga kui pakkumise.Inimesed võiks ennast kursis hoida sise- ja välispoliitikaga. Majandusuudistega. Globaalsete protsessidega. Tehnoloogia arenguga. Teaduskirjandusega (kasvõi enesele huvipakkuval alal – nagu näiteks treeningut puudutav). Aga ei. Selle asemel loetakse/kirjutatakse artikleid (raisatakse aega ja ressursse) sellest, et:
David Beckham tegi Victoriale 4,5 millise kingituse. (WTF? Keda huvitab. Suured inimesed, las teevad mis tahavad!)
Kylie Minogue ei andesta ekskallimale. (No comments! MIKS peaks keegi seda artiklit lugema? Kas inimestel ei ole endal eraelu?)
Emma Watson läks kallimast lahku. (Kes on Emma Watson? Palju on Eestis inimesi, kes selle uudise peale, et ta nüüd vaba on, sõidavad tema kätt paluma?)
Robbie Williams ei taha Courtney Love’ga magada. (hahahahaaa… ma ei taha ka paljude naistega magada. Paljud naised ei taha minuga magada. Aga see ei ole uudis hoolimata sellest, kas tegemist on minu või Robbie Williamsiga)
…ja need olid reaalsed pealkirjad mis mulle vastu vaatasid praegu kui ma elu24 lahti võtsin.
-end of rant-
Täiesti 100 % nõus. Mõned on tõesti liiga mõtetud ja labased uudised!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.