Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti?
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti?
- This topic has 187 replies, 53 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Eleri.
-
AutorPostitused
-
detsember 30, 2011 at 10:50 e.l. #266846
vend vähk
ModeratorTäname Teid panuse eest teemasse.
Kas on ka oodata pikemat kirjatükki teemal “Vigastuste individuaalsus spordis”?
Kas on lootust, et materjali rohkus tingib isegi kõvade kaante vahele jõudmise?
Veeblihärra ütleb selle peale: “Kergelt 100” Juba mees on toenglamangus ja väldib vigastusi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2011 at 12:46 p.l. #266662Eleri
MemberTegin endale uue-aasta lubaduse: ei söö aastal 2012 mitte ühtegi kartulit…
detsember 30, 2011 at 1:06 p.l. #266629lkv
MemberTegin endale uue-aasta lubaduse: ei söö aastal 2012 mitte ühtegi kartulit…
Millest selline huvitav lubadus? Ahjukartulid…yummyyyy!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2011 at 1:14 p.l. #266620vend vähk
ModeratorTegin endale uue-aasta lubaduse: ei söö aastal 2012 mitte ühtegi kartulit…
Kunagi lubasid paljud kartuli asemel kartulikoori sööma hakata
detsember 30, 2011 at 2:15 p.l. #266541Eleri
MemberMillest selline huvitav lubadus? Ahjukartulid…yummyyyy!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sest ma ei leidnud mingit põnevamat asja, mida lubada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2011 at 4:43 p.l. #266329Okk
MemberNormaalne lubadus, ei teki mingit kassi, kui ka ei jaksa lubadust pidada. Pingevabalt uude aastasse..
jaanuar 5, 2012 at 7:07 e.l. #262838RihoK2go
MemberJõutõstmise ja klassikalise tõstmise suurmat erinevust näen ma selles, et klassikalises tõstmises on 1/3 jõud ja 2/3 tehnika, jõutõstmises vastupidi. Ma võin veidi küll mööda panna aga suuremas plaanis on see nii.
Lubage mul teha mõned märkused.
1) Klassikaline tõstmine on samasugune jõuala nagu jõutõstmine.
2) Klassikaline tõstmine paistab väga tehniline ala, kuid kui tehnika on omandatud (mis ei tohiks võtta rohkem aega kui aasta-kaks), siis võidab sportlane, kes on tugevam.
3) Eelnevale tuginedes väidan, et klassikaline tõstmine on 2/3 jõud ja 1/3 tehnika, samamoodi nagu ka jõutõstmises.
Peace!
jaanuar 5, 2012 at 9:08 e.l. #262770seenjor
MemberKunagi : vene: ajal toimusid mul asutuse sisesed tõstmisvõistlused, osakondade vahel.
Meil olid sel ajal tööl paar head tõstjat ja sain enne mõne nädala tehnika koolitust.
Tegelesin sel ajal kergejõustikuga ja puhast jõudu nappis.
Võietlustest on alles diplom teise kohaga -82,5 kehakaalus (olin 79kg.ja 190 pikk)
Rebisin 75 ja tõukasin 105
Nüüd kui teen ainult jõudu ( mida on kordades rohkem) ei saa ma nendele tulemustele lähedalegi.
Loomulikult tehnika puudub, kuid olen Eleriiga nõus et tõstmises annab tehnika rohkem juurde kui jõud.
Ja see on selge et ilma tehnikata ei saa ühelgi alal häid tulemusi. Ole kui tugev tahes.
Peace.
jaanuar 5, 2012 at 9:26 e.l. #262748Undionu
MemberKunagi : vene: ajal toimusid mul asutuse sisesed tõstmisvõistlused, osakondade vahel.
Meil olid sel ajal tööl paar head tõstjat ja sain enne mõne nädala tehnika koolitust.
Tegelesin sel ajal kergejõustikuga ja puhast jõudu nappis.
Võietlustest on alles diplom teise kohaga -82,5 kehakaalus (olin 79kg.ja 190 pikk)
Rebisin 75 ja tõukasin 105
Nüüd kui teen ainult jõudu ( mida on kordades rohkem) ei saa ma nendele tulemustele lähedalegi.
Loomulikult tehnika puudub, kuid olen Eleriiga nõus et tõstmises annab tehnika rohkem juurde kui jõud.
Ja see on selge et ilma tehnikata ei saa ühelgi alal häid tulemusi. Ole kui tugev tahes.
Peace.
Mina olen klassikalise tõstmise harjutusi teinud nüüd ühe trenni osana ca aasta (ise õppinud). Rinnale võtan ja pea kohale saan 100 kg. Kuna eesküki rekord on 120, siis osates korralikult “alla minna” võiks see teoreetiliselt olla tõukamise rekord. Kusagilt ei tule seda 2/3 tehnika osakaalu – tõstjad on ikka rämedalt tugevad, mitte ei tõsta kangi müstiliste “tehnikate” abil.
jaanuar 5, 2012 at 9:40 e.l. #262676seenjor
MemberKui keegi kõrvalt ei juhenda on ise loomulikult raskem tehnikat õppida.
Mäletan et mul see alla minek oli väga hea ( ikka tehnika).
See oli aeg kui tõstjad enam ei hüpanud kääri vaid õppisid sügavale kükkima.
Tänu kergejõustikule jalgades plahvatusjõudu jagus aga ülakeha oli mul nõrk.
jaanuar 30, 2012 at 10:50 e.l. #236024Eleri
MemberTERETERE
Pole ammu internetivahendusel teiega ühenduses olnud. Küll aga olen eeskujulikult olemas olnud jõusaalis.
Tegelikult on palju juhtunud.
Olen vahetanud oma treeningmetoodikat täielikult, treenin nüüdsest siis Westside järgi. Selle kohta siis niipalju, et ega kui teil energiat vähe on, siis ega te siis vastu ei pea ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… Nii möödus siiis ka minu esimene ületreeningu nädal. Jõudu ja tahtmist liigutada ei olnud. Õnneks sain sellest peale nädalast treeningpausi üle.Samuti on kimbutanud mind põlve ja seljaprobleemid, kuid tänu oma tarka treenerite nõuannetele, liigesetoitude mõõdukale kasutamisele ja suurepärasele Argo Aderi (sõna otseses mõttes) ragistamisoskustele, on olukord vägagi kontrolli all.
Varustuseta EKV-l ma võistelda ei plaani. Võimalik et olen selleks liiga laisk, teisalt aga on siiski minu eesmärgiks juunis toimuv Euroopa MV, ning ettevaatusabinõusid kasutusele võttes, ei plaani viia raskuseid ilma varustuseta maksimumini. Üheks põhjuseks ka siis jõutsükli mittelõhkumine.
Märtsis EMV-l ma siiski võistlen. See on ka ainus proov Euroopakateks ning sealt osavõtt on väga oluline.
Hetkel kaloraaž ca 1600kcal, lisanditeks nr 1 kohal gelenk nahrung (kollageenvalk, saadaval fitshopis ikka), Fastilt Joint+, Glutamine, Shock, Feed, Rush, Prode90
veebruar 1, 2012 at 10:32 e.l. #232093Eleri
MemberTere jälle!
Esmaspäeval oli raske kükipäev, lisaks veel abistavad harjutused, trenn läks üsna pikaks ja viimase harjutuse ajal olin üsna väsinud.
Üks video meenutus:
Tänane plaan on teha raske surumine. Üritan nüüd edaspidi oma juttu visuaalsete efektidega rohkem ilmestada.
Olge tublid, nägemist.
veebruar 6, 2012 at 1:46 p.l. #225132Eleri
MemberHEIIII
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänase trenni teeme Reenoga STATUS CLUBIS kell 16.30-19.00. Plaanis raske kükitrenn ja paneme ka kükitrikood veidikeseks selga. Tule viska käppa kui ära tunned ja kui ei tule, siis täna õhtul väike ülevaade trennist.
Nüüd WORKOUT SHOCK ja trenni!!!!!!
veebruar 6, 2012 at 8:55 p.l. #224578Eleri
MemberNONIIIII, nagu siis juba öeldud, käisime täna trennis Status Clubis. Olenemata sellest, et jõutõstjatele on mõeldud spetsiifilised harjutused, olime leidlikud ja saime oma asjad peaaegu suurepäraselt tehtud.
Juba riietusruumi sisse astudes tekkis tunne et siin tahaks küll trenni teha: hubane interjöör, mõnus rahulik muusika. Tekkis selline korralik SPA õhkkond. Administraatorilt saime väikesed valged trennirätikud, riiulil olid näopuhastuseks vatipadjad, salvrätikud. Naiste riietusruumis olid ka head föönid, juuksesirgendajad. Saunadest olid olemas aurusaun ja leilisaun. Ja basseinifännidele ka bassein
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saal oli avar, just masinapargi osas väga rikkalik. Väga hubane ja mõnus…
Soojendus enne trenni ellipsil oli vist üks mõnusamaid enne-trenni soojendusi mu elus. Seda just sellepärast et see vaade sealt oli otse merele. SUPER
Hakkas silma üks naljakas riiul, mida lähemalt vaadates selgus et seal on paljude paljude klubi liikmete treeningkavad. Väga mugav otseloomulikult.
Kuna oli kükipäev ja juhuslikult oli just täna sattunud trikooga trenn, siis panime oma trikood selga. Eks meid vaadati küll nagu parajaid kloune, sest ega igapäev ei näe kuidas inimesed üksteisele riideid selga sikutavad. Nalja kui palju aga saime trikood selga ja selleks ajaks oli juba päris soe.
Ja siis tuli ka meie sõber Taavi
Pakule paralleelselt kükk oli plaanis. Ühtegi pakku me ei leidnud- võtsime kõige madalama pingi mis meil õnnestus leida. Reenol oli paar cm üle paralleeli, minul veidi rohkem, aga 137,5 oli see raskus milleni siis ülesminekutega jõudsin aga kuna trikoo trakse peale ei pannud, siis 137,5 vajus selg läbi ja kirja jäi 130×1, mis oli kerge
Sellega tegen veel viiese…
Ja Reeno samamoodi, 190kg vajus selg läbi, 170kg tegi veel kolmese.
Ja kui ei ole suuremaid hantleid kui 40kg või vajalikke vahendeid, siis tuleb leidlik olla
Ning tugevad inimesed ikka tõmbuvad… Nii me siis saime tuttavaks ka ühe tugeva mehega, kellelt võib ehk sügisel ka uusi Eesti rekordeid oodata
Ja kõige lemmikum asi, millest me Spartas hakkame kindlasti kohutavalt puudust tundma… suurepärane võimalus ennast otsast lõpuni ära venitada…
Mina leian et Status Club on väga mõnus ja hubane koht kus trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina tänan.
veebruar 6, 2012 at 9:03 p.l. #224495Ott Kiivikas
MemberKus te sinna üldse ära eksisite ega sinna ju “lihtrahval” asja ei ole…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma vaatan ,et see hantel käes hark -kükk on läinud päris moodi, ma ei tea kas tegite seda enne või saite minu videost inspiratsiooni…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.