Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti?
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti?
- This topic has 187 replies, 53 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Eleri.
-
AutorPostitused
-
november 10, 2011 at 5:55 e.l. #308159
Undionu
MemberEi tea jah, miks need jõutõstjad nii haprad on, sest kõik teised sportlased teevad ka jõuharjutusi ja samasuguste raskustega, aga ei lähe katki…
PS! Soovitan motivatsiooniks Eurospordist praegu näidatavat tõstmise MMi vaadata. Ilma igasuguse tränita tõukas 52 kg kaaluv 18 aastane kasahhi tüdruk sirgetele kätele 130 kg, ei tea, kas Eestis 100 meestki leidub, kes selle järgi teeks.
november 10, 2011 at 6:46 e.l. #308126tarmop
MemberEi tea jah, miks need jõutõstjad nii haprad on, sest kõik teised sportlased teevad ka jõuharjutusi ja samasuguste raskustega, aga ei lähe katki…
PS! Soovitan motivatsiooniks Eurospordist praegu näidatavat tõstmise MMi vaadata. Ilma igasuguse tränita tõukas 52 kg kaaluv 18 aastane kasahhi tüdruk sirgetele kätele 130 kg, ei tea, kas Eestis 100 meestki leidub, kes selle järgi teeks.
Kuidas on tõukamine seotud jõutõstmisega?
Ja teiseks, kui kõvemad Eesti mehed suruvad +250kg, siis kas näiteks Marek Kalmus on habras, kui 240kg pealt andis üks rinnalihase kinnitus saba?
november 10, 2011 at 8:09 e.l. #308003shreku
Ei tee samasuguste raskustega. Väiksematega õnneks või kahjuks.
Sama kaaluga sadat Eesti meest ilmselt 130 tõukamas ei leia. Kui kaal ei loe, siis 100 meest on isegi vähe pakutud. Ja kõik, kes midagi tõstmisest teavad mõistavad, et klassikalist ja jõutõstmist ei ole mõtet võrrelda. Sama, mis võrrelda maantee ja maastiku jalgrattasõitu.
Tegu oli maailma eliidi tõukega. Maailma eliidi jõutõstjad teevad ka hulle tulemusi. Näiteks eile kükkis 74kg mees 365,5kg. Seda ei tee 99,9% inimesdest järgi ei varustusega ja isegi mitte varustuse ja dopinguga koos.Lisakas enamus eliitjõutõstjaid peavad käima tööl ja siis saab trenni teha. Klassikatõstjad saavad peaasjalikult keskenduda ainult tõstmisele. See ei ole küll eriline argument, kui mõjutab tõstmise kvaliteeti kindlasti oluliselt.
november 11, 2011 at 9:22 e.l. #307330Eleri
Jõutõstmise ja klassikalise tõstmise suurmat erinevust näen ma selles, et klassikalises tõstmises on 1/3 jõud ja 2/3 tehnika, jõutõstmises vastupidi. Ma võin veidi küll mööda panna aga suuremas plaanis on see nii.
november 15, 2011 at 4:36 p.l. #305196Eleri
MemberVõistlusplaanidest…
Sellel nädalavahetusel toimub siis suur suur suur üritus- meie oma kodune MM. Palju auru ja vilet selle peale ja teine palju kooli peale ja kolmas (kahjuks ainult see mis järgi jääb ) trenni peale… Sellegipoolest- järgmine nädalavahetus Tartus noorte ja juunioride EMV. Eesmärgid on paigas. Esimene eesmärk on siis see et kõikidel aladel vähemalt ühe katse kirja saaksin ilma mingi jamata. Raskuste osas on eesmärgiks saada kirja Eesti rekordid, ehk kükk 121,5– surumine 85,5– jõutõmme 145,5. Eriti tore oleks saada kõik 9 katset kirja, mis tähendaks juba 30 rekordiuuendust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…Seniks aga workout shock, amino rush, trenn, recovery feed ja enne und veel prode 90.
PIPI : )
november 15, 2011 at 6:50 p.l. #305119kaido leesmann
Noormees, tee endale mõned baasasjad selgeks, enne kui sa igal pool nii häälekalt sõna võtad!
1.Ükski Eesti jõutõstja pole ise seda särgiteemat või trikoosid välja mõelnud ega ole olnud ka nende asjade otsustamise juures. Meie jaoks on see lihtsalt üks paljudest reeglitest, mis on ette antud rahvusvahelise alaliidu poolt. Ja seda me ka järgime!
2.Ei tasu teha üldistusi nagu “kõik teised sportlased” jne. Kas sa tead kõiki teisi sportlasi? Kas sa tead jõualade köögipoolt alade kaupa ja riigiti?
Kas sa tead näiteks, mis toimub Kasasthani riigis jõualadel?
Ilmselgelt sa ei tea, aga võtad sõna.
Kui sul on mingi isiklik kibedus, siis mine ela see kusagil mujal välja! Kui sa teed seda teadmatusest, siis küsi ja sulle vastatakse.
november 16, 2011 at 1:42 e.l. #314778Okk
MemberVõistlusplaanidest…
Sellel nädalavahetusel toimub siis suur suur suur üritus- meie oma kodune MM. Palju auru ja vilet selle peale ja teine palju kooli peale ja kolmas (kahjuks ainult see mis järgi jääb ) trenni peale… Sellegipoolest- järgmine nädalavahetus Tartus noorte ja juunioride EMV. Eesmärgid on paigas. Esimene eesmärk on siis see et kõikidel aladel vähemalt ühe katse kirja saaksin ilma mingi jamata. Raskuste osas on eesmärgiks saada kirja Eesti rekordid, ehk kükk 121,5– surumine 85,5– jõutõmme 145,5. Eriti tore oleks saada kõik 9 katset kirja, mis tähendaks juba 30 rekordiuuendust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…Seniks aga workout shock, amino rush, trenn, recovery feed ja enne und veel prode 90.
PIPI : )
Edu! Kükis ja tõmbes on ilusad numbrid plaanis . Ma pole päris kindel kas ma ilma rihmadeta 145 kilo olen võimeline ära tõmbama ja mina olen 100kg meesterahvas kes ka just väga suure kaarega jõusaalist mööda pole käinud…..
november 25, 2011 at 6:47 p.l. #295259Eleri
MemberTere
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna ma võin öelda et nüüd ma olen kulturismi MMist, selle korraldamisest välja puhanud ja valmis uusi asju tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pühapäeval on siis Tartus noorte ja juunioride EMV. Sellega seoses on trenni tegemine või mitte tegemine üsna kaootiline. Teisipäeval ja kolmapäeval tegin siis viimased varustusetrennid. Ja peaaegu saan selle kükitrikooga isegi hakkama. Tõmme seekord ilma varustuseta, sest trikoodega on siin väikesed probleemid, aga see käib asja juurde. Need trennid tegin koos Raigoga ja siiani ei suuda ära imestada kui uskumatult hea ta selles on. Samuti on Raigo ka Tartus mu abiline
Nüüd sai ka ära otsustatud et võistlen ka 3.-4. detsember Baltic Cupil Kaunases. Selleks ajaks tuleb see tõmbetrikoo asi ka korda ajada ja kõvade Balti muttide vastu võitlemine ei ole mitte kerge. Aga Euroopa meistrivõistluste jaoks on vaja maksimaalset kogemust koguda.
Ühesõnaga, kes pühapäeval Tartus, need Tartu Ülikooli spordihoonesse kaasa elama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kohal on Eesti parimad noored jõutõstjad. Võimalik saada ka maailma parimat energiajooki METAL PUMPI
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd väike prode 90 ja vaatab mitu tundi järjest väsinud koolilaps magada jaksab.
PIPI
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2011 at 6:58 p.l. #295321Janno R.
Membertõmbad ilma trikoota? hmm..
november 25, 2011 at 7:19 p.l. #295305Eleri
Membertõmbad ilma trikoota? hmm..
Anna andeks, su trikoo on ikka liiga suur. Variandis kus ma paela 12cm lühemaks tõmban ei lastaks mind maailma ühestki varustusekontrollist läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2011 at 7:31 p.l. #295218Janno R.
Membernjah, kahju… trikoo oleks ehmatusest mulle lisa kilosi visanud, sest üks tugev tüdruk oleks sellega tõmmanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2011 at 1:37 e.l. #295082Sarge
MemberÜks TÜASKi tüdruk võistleb igas alas ilma varustuseta. Lisan sellise märkuse, et ta ei tegele isegi jõusaaliga, aga loodetavasti Peep suudab ta õigele teele suunata kuna potensiaal on suur!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes, edu sulle ja pühapäeval näeb! Loodan näha ikka õnnestunud kaitseid igas alas ja muidugi Eesti rekordeid!!!
november 26, 2011 at 8:25 e.l. #294983Ott Kiivikas
MemberÜks TÜASKi tüdruk võistleb igas alas ilma varustuseta. Lisan sellise märkuse, et ta ei tegele isegi jõusaaliga, aga loodetavasti Peep suudab ta õigele teele suunata kuna potensiaal on suur!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes, edu sulle ja pühapäeval näeb! Loodan näha ikka õnnestunud kaitseid igas alas ja muidugi Eesti rekordeid!!!
Sarge – tead et kes öösel ei maga see ei kasva…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2011 at 11:47 p.l. #293806Eleri
MemberTäna olid siis noorte ja juunioride meistrivõistlused Tartus.
Kuna kell on palju ja mul tasub ainult ohata, siis… teen hästi lühidalt.
1) kükk – jah sain nulli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trikood olen proovinud pm ühe korra ja tunnetus pole eriti hea, sellest ka küki sügavuse puudumine. Esimene katse 125 oli selgelt kõrge, kuigi kohtunike hinnang oli 2:1… kang oli küll ülikerge ja üles tulin nagu tühja kangiga aga lihtsalt soojendus jäi veidi puudulikuks ning trikoo polnud korralikult seljas… ega siis ei jäänud muud üle kui 130… jälle ülikerge aga ikka kõrge. Raskus liiga kerge jällegi ja 135kg, 3. katse olin vist kuidagi kõveralt trikoo sees või midagi oli ja seljast käis nõks läbi. Ei hakanud riskima ja jäin alla. Kang tundus turjal muidu suht kerge. Väga hea teadmiste omandamine oli. Pean kindlalt tegema pikema soojenduse ja õppima küki sügavust tunnetama. Selge et algraskuseks pole mõtet võtta vähem kui 135kg, sest väiksema raskusega ma lihtsalt ei saa või ei oska ennast läbi trikoo pressida. OEH2) surumine, 85,90,95. Kerge kerge, varu on palju, Pärnus tehtud vead suutsin kiirelt ära parandada. Enam ma ei võistelnud ja ma õppisin ära keskendumise enne surumist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pingevabalt, rahulikult ja nii peabki. Tark treeneritekolleegium ei lasknud mul proovida seekord suuremaid raskuseid, aga eks mul oligi vaja kolme täiesti puhast katset et saada enesekindlust. Ma ju jaksan seda, oskan seda ja tahan seda. On vaid vigastusest järgi jäänud ebakindlus. Seegi peaaegu kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3) Tõmme…tegin ilma varustuseta ja no esimesel katsel ma unustasin et pole trennis (120kg) tõmbasin kergelt ära ja lasin hops lahti- tegelikult on vaja kang kätega maha saata. Teisel katsel tegin ära ja kolmandaks 125. Polnud mul kaalul ju ei kohta ega midagi, lihtsalt energiat oli vaja säästa selle nädala meeletult raskeks kükitrenniks ja nädalavahetuseks sest 6 päeva pärast juba Baltic Cup, kus tuleb 100% oma vigadest õppida, sest sellele võistlusele enam nalja tegema ei saa minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt, võiks öelda et see on mu kõige kordaläinum võistlus- meeletult hea ajastus enne Baltic Cupi ja nii palju asju, mida ma sain teada enda vigade kohta. Ma õppisin väga palju tänasest.
Tegelikult on kõige suurem tänu minu nüüdsest teisele treenerile Raigole, kes oskas iga mu liigutust ja viga ideaalselt hinnata, kes oskas mu varustust tunnetada justkui see oleks tema seljas ja kes toetas mind ka kõige raskematel hetkedel. Super töö!
PS! Pipi sai sellest suurest kükitrikooga jeblamisest endale tedretäpid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (eks need kes on kõvasti pingutanud kunagi, need teavad millest ma räägin)Ja tänase eduka surumise võlusõna on METAL PUMP!
november 28, 2011 at 11:09 e.l. #293527